• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tesekkur ederim cnm benim. Ilk hafta su gıttı ama olsun. Insallah cnm haftaya 60 kusur olabılsem keşke :)

Tesekkurler cnm. Senınde 62 olduğun gunlerı görürüz ınsallah :)
Bu performansla önümüzdeki hafta sonu 60küsuru görürsün canım.

Iyı aksamlar kızlar
Ispanaklı peynırlı Gözleme yaptım aksam en sevdıgımdır. Ağzıma sürmedim bıle, elım gıdıp geldı ama tabıkı yemedım.:))
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Mercımek Çorba, Yumurtalı ıspanak , yogurt
1,5 lt su
Yeşil cay
40 dk yuruyus

tesekkur ederim cnm benim. Ilk hafta su gıttı ama olsun. Insallah cnm haftaya 60 kusur olabılsem keşke :)

Tesekkurler cnm. Senınde 62 olduğun gunlerı görürüz ınsallah :)
amin inşallah:dua: valla nasıl mutlu olurum bir bilsen. kaç yıldır görmedim o kiloyu:KK43:

Iyı aksamlar kızlar
Ispanaklı peynırlı Gözleme yaptım aksam en sevdıgımdır. Ağzıma sürmedim bıle, elım gıdıp geldı ama tabıkı yemedım.:))
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
1,5 lt su
Yeşil cay
40 dk yuruyus
afiyet olsun canım. valla tebrik ederim. gözlemeye ben de bayılırım. çok güzel bir yiyecek. ama şu an bizim için cısssss:KK12:
dün akşam evde ve sabah mutfaktaki poğaçaya takıldı gözüm. ama ben de iradeli davrandım yemedim. yesen daha ilk günden herşey biter dedim. huzurluyum ama:KK76:
menün çok güzel ama suyu az daha içsen sanki daha iyi olur.

sabah 10.00
1 haş. yumurta
1 dilim hellim
11 zeytin
1/3 avakado
1 ceviz 5 çiğ badem 5 çiğ fındık
domates salatalık bolca yeşillik

ara 15.00
1 çk kakaolu hurma ezmesi (ben yaptım)
1 bardak kefir

akşam 19.00
ızgara mercan balığı
domates soğan roka salatası

2,5 lt su
öğlen 30 dk leslie yaptım. az sonra da 30 dk leslie yapacağım:21:

Eki Görüntüle 1998262 Eki Görüntüle 1998261 GGunaydın kızlar. 1 hafta hıc kaçamak yapmadım ve 65 olmuştum. Sımdı 62,3 :))
Hedefe kadar durmak yok .
Canımmmm ne çok sevindim desem de çatladım kıskançlıktan..:bicak::nazar::nazar: Allah bir daha göstermesin :KK45: tartıda bu rakamları..
Benim yine regli haftam geldi gözüm dönüyor ve hala 63 kiloyum sanırım :kızgın::kızgın: 2 ay önceki gibi..:skandal:
Tabi her güne 1 kaçamak olduğundan ben kaçamak arası karatay yapıyorum sanki.. :oops:

sabah 10.00
1 haş. yumurta
1 dilim hellim
11 zeytin
1/3 avakado

ara 15.00
1 bardak kefir

akşam 19.00
ızgara mercan balığı

2,5 lt su
Çok verimli bir menü.. Bol bol sağlık olsun..

Menüleriniz harika kızlar ,afiyet olsun :KK6:bende korumada olduğumdan leptin saatlerine uyuyorum sabah ekmek yerine gözleme yedim canınız çekmesin inşallah ,diğerleri normal Kkk ydı. Akşam ızgara ve salata tüm öğleden sonra dışarıdaydık o yüzden ekstra spor yapmadım bugün.Umarım ramazana 60800 le falan girmeyi başarabilirim:dua: İyi geceler:KK200:

Karatay da 3.gündü sizin herhalde 3 günde 2400 Gr harika tebrik ederim:sampiyon:
teşekkür ederim. yukarıda yanlış yazmışım. geçen cumartesi günü 85.2 ydim. evet 2,4 kilo vermişim ama 2 günde. 3. gün bugün çünkü. kahvaltıdan önce tartılmıştım. ama bana çok güzel moral oldu:halay:

sabah 10.30
az yulaf unuyla ve yumurta ile bol peynirli 5 küçük pankek
5 zeytin
10 çiğ badem
domates salatalık dereotu

ara 15.00
1 bardak matchalı kefir
7 çiğ fındık

akşam 19.00
4-5 yk peynirli ıspanak sote
5 küçük ızgara köfte
biraz domates salatalık

2,5 lt su
21 dk leslie

Iyı aksamlar kızlar
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
1,5 lt su
Yeşil cay
40 dk yuruyus
Yine harika bir gun gecirmissin:)

Menüleriniz harika kızlar ,afiyet olsun :KK6:bende korumada olduğumdan leptin saatlerine uyuyorum sabah ekmek yerine gözleme yedim canınız çekmesin inşallah ,diğerleri normal Kkk ydı. Akşam ızgara ve salata tüm öğleden sonra dışarıdaydık o yüzden ekstra spor yapmadım bugün.Umarım ramazana 60800 le falan girmeyi başarabilirim:dua: İyi geceler:KK200:
Afiyet olsun canim sen hakettim daha hedefe ulasmadan gozlemeleri lüp lüp götürenler utansın:))))

merhaba hanımlar ben de 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum 1.5 kilo verdim şimdiye kadar:halay: buıraya sık sık yazmayı düşünüyorum motivasyonum daha da artar inş :nazar: boyum 168 kilom 84 hedefim 60 kilo:KK16::KK16:
Hosgeldin tebrikler
Sen devam et burayada yazarsan cok iyi olur cok guzel motive olursun burada

Iyı aksamlar arkadaslar. Bu gun geznelerdeydık goremedım. Sabah kahvsltı yapamadım sonra mısafırlıge gıttık ev sahıbı kek yapmıştı kahvenın yanına yemedım sade kahvemi içtim aksam 6:30 da kuru fasulye bulgur pılavı yedım bulgur pılavı 2 kasıktan fazlaydı . Su 2 lt olmuştur, sımdıde beyaz çayımı içegegım.spor yapamadım. Bırde salata yedım.

Kızlar düğünümüz çok güzel gecti bir insan 3 saat oynar mi:))))
Bugun de arkadasimin oglunun sunnet dugunu vardi sonra alisveris sonra yarinki kermese hazirlik derken ancak oturdum
Asıl konuya gelecek olursak bir turlu tam yapamiyorum sabah menemen peynir yarim simit yedim tereyag ile
Aksam izgara et salata ayran
Yani sabahki simit gibi ögünlerde kacamaklarim oluyo

sabah 10.00
1 haş. yumurta
1 dilim hellim
11 zeytin
1/3 avakado

ara 15.00
1 bardak kefir

akşam 19.00
ızgara mercan balığı

2,5 lt su
afıyet olsun cnm. Cok guzel sporda var daha ne olsun

Canımmmm ne çok sevindim desem de çatladım kıskançlıktan..:bicak::nazar::nazar: Allah bir daha göstermesin :KK45: tartıda bu rakamları..
Benim yine regli haftam geldi gözüm dönüyor ve hala 63 kiloyum sanırım :kızgın::kızgın: 2 ay önceki gibi..:skandal:
Tabi her güne 1 kaçamak olduğundan ben kaçamak arası karatay yapıyorum sanki.. :oops:
Insallah gormeyız cnm o rakamları bır daha :)
Kaçamak olursa kılo verme cok yavsşlıyor. Bır an önce toparlarsın umarım:)

Afıyet olsun cnm. İnşallah gorursun 60ları

merhaba hanımlar ben de 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum 1.5 kilo verdim şimdiye kadar:halay: buıraya sık sık yazmayı düşünüyorum motivasyonum daha da artar inş :nazar: boyum 168 kilom 84 hedefim 60 kilo:KK16::KK16:
Hoşgeldın cnm. Kacamaksız uyarsan karataya kılo vermen hıc durmaz. Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

mutlu pazarlar kızlar. geçen cumartesi 85.5 ydim. cuma 86.4 tüm. tabi azcık ödem de vardı. bu sabah 84 çıktım. çok mutluyum:-):KK36::KK68::confused:
Harıkasın cnm. Tebrık ederım cok sevındım

sabah 10.30
az yulaf unuyla ve yumurta ile bol peynirli 5 küçük pankek
5 zeytin
10 çiğ badem
domates salatalık dereotu

ara 15.00
1 bardak matchalı kefir
7 çiğ fındık

akşam 19.00
4-5 yk peynirli ıspanak sote
5 küçük ızgara köfte
biraz domates salatalık

2,5 lt su
21 dk leslie
Yulaf yasak dıye bılıyorum cnm. Matcha ne oluyor :))
Afıyet olsun cnm

Yine harika bir gun gecirmissin:)
Tesekkur ederım cnm benım. Düğün nasıldı , kermeste naptın, anlatsana bıraz :))

Back