Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikaKızımın okulunda kermes vardı kızlar. Kekler pastalar neler neler vardı, sade kahvemi içtim sadece. :))
afiyet olsun çok güzel olmuşYedıklerımıde yazayım.
Sabah
Karatay kahvaltısı
Aksam
Cocuklara pizza yaptım bende bır yumurta yedım, bıraz kavurma, yogurt
1 saat yuruyus
2 lt su
Aralarda kefır, sade kahve
TebriklerKızımın okulunda kermes vardı kızlar. Kekler pastalar neler neler vardı, sade kahvemi içtim sadece. :))
TebriklerKızımın okulunda kermes vardı kızlar. Kekler pastalar neler neler vardı, sade kahvemi içtim sadece. :))
Bu menü ve yürüyüş le yarın öğleden sonra 62300-62500 arası görürsün inşallah canımYedıklerımıde yazayım.
Sabah
Karatay kahvaltısı
Aksam
Cocuklara pizza yaptım bende bır yumurta yedım, bıraz kavurma, yogurt
1 saat yuruyus
2 lt su
Aralarda kefır, sade kahve
Geçenlerde bir tavuklu pilav daha vardı kendi mevlüdündü hatırladım :) Hep tavuk pilavdan gidiyorsun inşallah kendini tutabilirsin canım kolay gelsin kermesler yorucu oluyor.Tebrikler
Pazartesi bizim.kermesimiz var tavuklu pilav yapilacak ben de gorevliyim anliyacagin senin gibi sabretmem lazim
Bu menü ve sporla 2-3 kilo gider ilk hafta sanırım.sabah 10.15
1 dilim hindi füme, 1 dilim az yağlı mıhlama peyniri ve 2 yumurtayla kaymakla yaptığım omlet
8 zeytin
biraz domates salatalık maydanoz nane
2 yk kadar dereotu
4 ceviz
şekersiz açık çay
ara 11.30
şekersiz osmanlı kahvesi
ara 16.30
1 bardak kefir
5 çiğ fındık
ara 17.30
1 fincan sade filtre kahve
akşam 19.00
avuç içi kadar soğanlı tavuk tavada
4 -5 yk kıymalı kabak
1 küçük kase ev yoğurdu
ara 21.00
1 kupa melisa ya da ıhlamur çayı içeceğim
yatana kadar su 2,5 olur
spor şimdilik yok. evde işim vardı. gözüm alırsa az sonra 30 dk leslie yapabilirim.
ilk gün için iyi oldu bence. çok şükür acıkmadım da
3 kilo gitse nasıl mutlu olurum inşallahBu menü ve sporla 2-3 kilo gider ilk hafta sanırım.
iyi geceler canım.İyi geceler kızlar
Karbonhidrat ve şeker yemediğin yani kaçamak yapmadığında mutlaka gider canım.En büyük vurgunu ilk hafta yapıyoruz ve acayip moral veriyor insana inşallah kaçamaksız ve sporla geçirebilirsin ilk haftanı tekrar iyi geceler3 kilo gitse nasıl mutlu olurum inşallah
iyi geceler canım.
leslie yi yapmadım ama biraz işim vardı. onunla uğraştım kaldı. yarın birşeyler yaparım artık. güzel kilo verirsem çok mutlu olurum.Karbonhidrat ve şeker yemediğin yani kaçamak yapmadığında mutlaka gider canım.En büyük vurgunu ilk hafta yapıyoruz ve acayip moral veriyor insana inşallah kaçamaksız ve sporla geçirebilirsin ilk haftanı tekrar iyi geceler
afıyet olsun cnm.karatayda acıkma olmuyor genelde, cok guzel kılolar ver cnmsabah 10.15
1 dilim hindi füme, 1 dilim az yağlı mıhlama peyniri ve 2 yumurtayla kaymakla yaptığım omlet
8 zeytin
biraz domates salatalık maydanoz nane
2 yk kadar dereotu
4 ceviz
şekersiz açık çay
ara 11.30
şekersiz osmanlı kahvesi
ara 16.30
1 bardak kefir
5 çiğ fındık
ara 17.30
1 fincan sade filtre kahve
akşam 19.00
avuç içi kadar soğanlı tavuk tavada
4 -5 yk kıymalı kabak
1 küçük kase ev yoğurdu
ara 21.00
1 kupa melisa ya da ıhlamur çayı içeceğim
yatana kadar su 2,5 olur
spor şimdilik yok. evde işim vardı. gözüm alırsa az sonra 30 dk leslie yapabilirim.
ilk gün için iyi oldu bence. çok şükür acıkmadım da
Tesekkurler cnm. Sabredersın sen, kendımıze bıseyler yapalım demi ama :))Tebrikler
Pazartesi bizim.kermesimiz var tavuklu pilav yapilacak ben de gorevliyim anliyacagin senin gibi sabretmem lazim
Gece grlemedım erkenden uyumuşum :)İyi geceler kızlar
Çok iyi ya yarın da 61900-800 önümüzdeki hafta 60 küsur harika tebrik ederim canımEki Görüntüle 1998262 Eki Görüntüle 1998261 GGunaydın kızlar. 1 hafta hıc kaçamak yapmadım ve 65 olmuştum. Sımdı 62,3 :))
Hedefe kadar durmak yok .
harikaEki Görüntüle 1998262 Eki Görüntüle 1998261 GGunaydın kızlar. 1 hafta hıc kaçamak yapmadım ve 65 olmuştum. Sımdı 62,3 :))
Hedefe kadar durmak yok .
tesekkur ederim cnm benim. Ilk hafta su gıttı ama olsun. Insallah cnm haftaya 60 kusur olabılsem keşke :)Çok iyi ya yarın da 61900-800 önümüzdeki hafta 60 küsur harika tebrik ederim canım
Tesekkurler cnm. Senınde 62 olduğun gunlerı görürüz ınsallah :)harika