Bu performansla önümüzdeki hafta sonu 60küsuru görürsün canım.tesekkur ederim cnm benim. Ilk hafta su gıttı ama olsun. Insallah cnm haftaya 60 kusur olabılsem keşke :)
Tesekkurler cnm. Senınde 62 olduğun gunlerı görürüz ınsallah :)
amin inşallahtesekkur ederim cnm benim. Ilk hafta su gıttı ama olsun. Insallah cnm haftaya 60 kusur olabılsem keşke :)
Tesekkurler cnm. Senınde 62 olduğun gunlerı görürüz ınsallah :)
afiyet olsun canım. valla tebrik ederim. gözlemeye ben de bayılırım. çok güzel bir yiyecek. ama şu an bizim için cısssssIyı aksamlar kızlar
Ispanaklı peynırlı Gözleme yaptım aksam en sevdıgımdır. Ağzıma sürmedim bıle, elım gıdıp geldı ama tabıkı yemedım.:))
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Mercımek Çorba, Yumurtalı ıspanak , yogurt
1,5 lt su
Yeşil cay
40 dk yuruyus
Canımmmm ne çok sevindim desem de çatladım kıskançlıktan..Eki Görüntüle 1998262 Eki Görüntüle 1998261 GGunaydın kızlar. 1 hafta hıc kaçamak yapmadım ve 65 olmuştum. Sımdı 62,3 :))
Hedefe kadar durmak yok .
Çok verimli bir menü.. Bol bol sağlık olsun..sabah 10.00
1 haş. yumurta
1 dilim hellim
11 zeytin
1/3 avakado
1 ceviz 5 çiğ badem 5 çiğ fındık
domates salatalık bolca yeşillik
ara 15.00
1 çk kakaolu hurma ezmesi (ben yaptım)
1 bardak kefir
akşam 19.00
ızgara mercan balığı
domates soğan roka salatası
2,5 lt su
öğlen 30 dk leslie yaptım. az sonra da 30 dk leslie yapacağım
teşekkür ederim.Çok verimli bir menü.. Bol bol sağlık olsun..
Karatay da 3.gündü sizin herhalde 3 günde 2400 Gr harika tebrik ederimmutlu pazarlar kızlar. geçen cumartesi 85.5 ydim. cuma 86.4 tüm. tabi azcık ödem de vardı. bu sabah 84 çıktım. çok mutluyum
teşekkür ederim. yukarıda yanlış yazmışım. geçen cumartesi günü 85.2 ydim. evet 2,4 kilo vermişim ama 2 günde. 3. gün bugün çünkü. kahvaltıdan önce tartılmıştım. ama bana çok güzel moral olduKaratay da 3.gündü sizin herhalde 3 günde 2400 Gr harika tebrik ederim
Oleyyyyy iste budurEki Görüntüle 1998262 Eki Görüntüle 1998261 GGunaydın kızlar. 1 hafta hıc kaçamak yapmadım ve 65 olmuştum. Sımdı 62,3 :))
Hedefe kadar durmak yok .
Yine harika bir gun gecirmissin:)Iyı aksamlar kızlar
Ispanaklı peynırlı Gözleme yaptım aksam en sevdıgımdır. Ağzıma sürmedim bıle, elım gıdıp geldı ama tabıkı yemedım.:))
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Mercımek Çorba, Yumurtalı ıspanak , yogurt
1,5 lt su
Yeşil cay
40 dk yuruyus
Afiyet olsun canim sen hakettim daha hedefe ulasmadan gozlemeleri lüp lüp götürenler utansın:))))Menüleriniz harika kızlar ,afiyet olsunbende korumada olduğumdan leptin saatlerine uyuyorum sabah ekmek yerine gözleme yedim canınız çekmesin inşallah ,diğerleri normal Kkk ydı. Akşam ızgara ve salata tüm öğleden sonra dışarıdaydık o yüzden ekstra spor yapmadım bugün.Umarım ramazana 60800 le falan girmeyi başarabilirim İyi geceler
Hosgeldin tebriklermerhaba hanımlar ben de 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum 1.5 kilo verdim şimdiye kadarbuıraya sık sık yazmayı düşünüyorum motivasyonum daha da artar inş boyum 168 kilom 84 hedefim 60 kilo
afıyet olsun cnm. Cok guzel sporda var daha ne olsunsabah 10.00
1 haş. yumurta
1 dilim hellim
11 zeytin
1/3 avakado
1 ceviz 5 çiğ badem 5 çiğ fındık
domates salatalık bolca yeşillik
ara 15.00
1 çk kakaolu hurma ezmesi (ben yaptım)
1 bardak kefir
akşam 19.00
ızgara mercan balığı
domates soğan roka salatası
2,5 lt su
öğlen 30 dk leslie yaptım. az sonra da 30 dk leslie yapacağım
Insallah gormeyız cnm o rakamları bır daha :)Canımmmm ne çok sevindim desem de çatladım kıskançlıktan..Allah bir daha göstermesin tartıda bu rakamları..
Benim yine regli haftam geldi gözüm dönüyor ve hala 63 kiloyum sanırım2 ay önceki gibi..
Tabi her güne 1 kaçamak olduğundan ben kaçamak arası karatay yapıyorum sanki..
Afıyet olsun cnm. İnşallah gorursun 60larıMenüleriniz harika kızlar ,afiyet olsunbende korumada olduğumdan leptin saatlerine uyuyorum sabah ekmek yerine gözleme yedim canınız çekmesin inşallah ,diğerleri normal Kkk ydı. Akşam ızgara ve salata tüm öğleden sonra dışarıdaydık o yüzden ekstra spor yapmadım bugün.Umarım ramazana 60800 le falan girmeyi başarabilirim İyi geceler
Hoşgeldın cnm. Kacamaksız uyarsan karataya kılo vermen hıc durmaz. Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsınmerhaba hanımlar ben de 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum 1.5 kilo verdim şimdiye kadarbuıraya sık sık yazmayı düşünüyorum motivasyonum daha da artar inş boyum 168 kilom 84 hedefim 60 kilo
Harıkasın cnm. Tebrık ederım cok sevındımmutlu pazarlar kızlar. geçen cumartesi 85.5 ydim. cuma 86.4 tüm. tabi azcık ödem de vardı. bu sabah 84 çıktım. çok mutluyum
Yulaf yasak dıye bılıyorum cnm. Matcha ne oluyor :))sabah 10.30
az yulaf unuyla ve yumurta ile bol peynirli 5 küçük pankek
5 zeytin
10 çiğ badem
domates salatalık dereotu
ara 15.00
1 bardak matchalı kefir
7 çiğ fındık
akşam 19.00
4-5 yk peynirli ıspanak sote
5 küçük ızgara köfte
biraz domates salatalık
2,5 lt su
21 dk leslie
Tesekkur ederım cnm benım. Düğün nasıldı , kermeste naptın, anlatsana bıraz :))Yine harika bir gun gecirmissin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?