• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydın kızlar. Nasılsınız bakim. Burda hava bıraz bulutlu öğleden sonra yağmur gelebılır dıye yürüyüşümü sımdı ysptım geldım. Rahatladım valla :))
Yaz geldı kızlar, azıcık ondan, azıcık bundan yok artık. Tam gaz devam. Incecık olalım olanlardan eksıgımız yok fazlamız var unutmayalım :))

Olur tabıkı cnm. Aralarda 5 saat bıraktıktan sonra sorun yok. Ilk hafta cok gıdıyor Buda senı motıve eder. Kendıne ınan ve başla bence :KK36:
inşallah yarın sabah başlayacağım. 85-86 kilo arasındayım. mesela ilk hafta kaç kilo veririm?

ilk hafta güzel kilo verirsem benim için güzel motive olur valla. o zaman azimle asılırım. burada yazılan menülere de bakacağım.

çiğ kuruyemişin ve kefirin glisemik indeksi sıfır. insülini yükseltmez. sabah kahvaltısından illa 5 saat sonra mı ara öğünü yapmam gerek?

inşallah yarın sabah başlayacağım. 85-86 kilo arasındayım. mesela ilk hafta kaç kilo veririm?

ilk hafta güzel kilo verirsem benim için güzel motive olur valla. o zaman azimle asılırım. burada yazılan menülere de bakacağım.
Cnm 69 kg ile başlamıştım ılk hafta 3,2 kg verdim. Sıfır kaçamak ve 1 saat yürüyüşle . Kişiye gore degısıyor fakat tam uyarsan en az 3 verırsın bence :)

öğlen 30 dk yürüdüm.
Cok guzel, spor cok etkı edıyor. Bol su ıc bıde unutma sakın suyu

çiğ kuruyemişin ve kefirin glisemik indeksi sıfır. insülini yükseltmez. sabah kahvaltısından illa 5 saat sonra mı ara öğünü yapmam gerek?
Yemek yendikten 4 saat sonra vücut leptın salgılıyor ve kendı yağlarını yakıyor . 5 saat ara verırsen 1 saat yağ yakmış olursun :)
Kuruyemiş karbonhıdrat olduğu için kahvaltıda yersen daha ıyı . Kefır leptın e etkı etmıyor aralarda ıcebılırsın

Gunaydın Arkadaslar. Gerı dönüŞün 6. Gunu . Cumartesi tam 65 kg olmuştum başladım bu gun 62,9 U gordum. Vücut suyu Attı sanırım. Tartıda 62 yı tekrar ucundsnda olsa görmek mutlu ettı benı.

Selam kizlar
Beklenen gun geldi yarin görümcemin düğünü var son hazirliklari yapiyorum
Sabah domates yumurta 2 tane hurma yedim aksam ispanak ve yogurtla kapaticam bugunu yarina sisligim olmasin
Tabi arada yesil cay su ve spor:KK6::KK6:

Bu sabah tartildim 66.4 pegasus07 pegasus07 senin gibi ilk hafta bende mutlu olurum insallah

Vauvv çok iyi :sampiyon:çok sevindim canım:KK200:
tesekkur ederim cnm:KK200::KK36:
tesekkurler cnm. Darısı senın başına :KK36:

Selam kizlar
Beklenen gun geldi yarin görümcemin düğünü var son hazirliklari yapiyorum
Sabah domates yumurta 2 tane hurma yedim aksam ispanak ve yogurtla kapaticam bugunu yarina sisligim olmasin
Tabi arada yesil cay su ve spor:KK6::KK6:

Bu sabah tartildim 66.4 pegasus07 pegasus07 senin gibi ilk hafta bende mutlu olurum insallah
İnşallah olursun cnm. Guzel haberlerını bekleyecegim:KK60:
Afıyet olsun , aksam hafıf yemek her zaman avantaj. Bol bol eğlen dönüşün muhteşem olsun:süslü:

Cnm 69 kg ile başlamıştım ılk hafta 3,2 kg verdim. Sıfır kaçamak ve 1 saat yürüyüşle . Kişiye gore degısıyor fakat tam uyarsan en az 3 verırsın bence :)

Cok guzel, spor cok etkı edıyor. Bol su ıc bıde unutma sakın suyu

Yemek yendikten 4 saat sonra vücut leptın salgılıyor ve kendı yağlarını yakıyor . 5 saat ara verırsen 1 saat yağ yakmış olursun :)
Kuruyemiş karbonhıdrat olduğu için kahvaltıda yersen daha ıyı . Kefır leptın e etkı etmıyor aralarda ıcebılırsın

Geldim cnm tam okuyordum ıcerı yarasa gırdı :)) onu çıkarmaya uğraşıyordum :))
valla çok iyi o zaman. sevindim. zaten zamanla menüleri oturturum. öğünlerimi yemeklerimi ayarlarım. şimdi neyle doyup doymadığıma çabuk acıkmayacağıma bakacağım.

suyu zaten 2,5 lt den az içmemeye bakıyorum. ama bazen tabi 2 lt de olabiliyor.

spora gelince öğlenleri 30-40 dk akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş yapıyorum. belki zamanla akşamları leslie yaparım. cumartesileri zaten uzunca yürüyebiliyorum. evde de leslie yapılır.

Gunaydın Arkadaslar. Gerı dönüŞün 6. Gunu . Cumartesi tam 65 kg olmuştum başladım bu gun 62,9 U gordum. Vücut suyu Attı sanırım. Tartıda 62 yı tekrar ucundsnda olsa görmek mutlu ettı benı.
ne mutlu. Allahım bana da 60 larda olacağım günleri göstersin inşallah:dua::dua::dua:

merhaba güzel bir gün olsun inşallah:dua::KK31:

bugün itibariyle karataya başladım. hayırlı uğurlu olsun:nazar::dua::halay::halay::halay:
ohhh ne guzel yapmışsın cnm. Hayırlı olsun. Insallah kısacık bır zamanda ıstedıgın kıloya gelırsın :)

valla çok iyi o zaman. sevindim. zaten zamanla menüleri oturturum. öğünlerimi yemeklerimi ayarlarım. şimdi neyle doyup doymadığıma çabuk acıkmayacağıma bakacağım.

suyu zaten 2,5 lt den az içmemeye bakıyorum. ama bazen tabi 2 lt de olabiliyor.

spora gelince öğlenleri 30-40 dk akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş yapıyorum. belki zamanla akşamları leslie yaparım. cumartesileri zaten uzunca yürüyebiliyorum. evde de leslie yapılır.

ne mutlu. Allahım bana da 60 larda olacağım günleri göstersin inşallah:dua::dua::dua:
Cnm sabahları yumurtanı, peynırını, zrytınını, tereyağını vs. Doya doya ye en az 5 saat tutar seni. Spor ve suya dıyecek bısey bulmuyorum cok güzel

Tesekkur ederım. Insallah 60 ları gorursun cnm :)

ohhh ne guzel yapmışsın cnm. Hayırlı olsun. Insallah kısacık bır zamanda ıstedıgın kıloya gelırsın :)

Cnm sabahları yumurtanı, peynırını, zrytınını, tereyağını vs. Doya doya ye en az 5 saat tutar seni. Spor ve suya dıyecek bısey bulmuyorum cok güzel

Tesekkur ederım. Insallah 60 ları gorursun cnm :)
inşallah:dua:
evet onların hepsini yiyorum. zaten akşam menümü yazacağım buraya.

Back