- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
ben bile bazen bunaliyorum aklıma geliyor sonra zaten bu kiloyla migde ameliyatina kabul etmiyorlar ki diyorumBıraksaydım ben bırakırdım 3 yıldır uğraşıyorumbir ara kafayı mide ameliyatı ile bozmuştum Allah'dan eşim şiddetle karşı çıktı
Sağol cnm senınde guzel musmutlu hafta sonların olsunİyi hafta sonları kızlar
Iyıkıde karsı çıkmış cnm. Sağlıkla kılo vermek varken ne gerek var Bıçak altına yatmayaBıraksaydım ben bırakırdım 3 yıldır uğraşıyorumbir ara kafayı mide ameliyatı ile bozmuştum Allah'dan eşim şiddetle karşı çıktı
Slm cnm nerelerdesin :))Selamlar, nasılsınız bakalım
Hepinizi özledim
slm bizde seni özledikSelamlar, nasılsınız bakalım
Hepinizi özledim
iyi bari bana uymamissinSlm kızlar. Bır al bır ver baktım olmuyor böyle bende karatayı bırakayım ne oluyorsa olsun dedim .
Deseydim cok kötü olurdu tabıkı demedim.Cok kararlı olmaya karar verdım. Eskı ırademle devam edecegim. 1 ay hiç bır gr bile yasak şeylerden yemeyecegime , her gun 1 saat spor yapacağıma ( hava durumuna gore yuruyuş veya evde) Pegasus sözü verıyorum. Her gun yrdıklerımı yazacağım , kaçırırsam çok kötü uyarın lütfen
Haftasonu düğün var gelemem, Karatay usulü besleneceğim.pazartesi burdayım artık.
canım bu arada iyiki eşin karşı çıkmışBıraksaydım ben bırakırdım 3 yıldır uğraşıyorumbir ara kafayı mide ameliyatı ile bozmuştum Allah'dan eşim şiddetle karşı çıktı
Slm cnm nerelerdesin :))
slm bizde seni özledik
Sağol insanın bazen yeter dediği zaman oluyor Benimde öyle oldu sağol Canımcanım bu arada iyiki eşin karşı çıkmışameliyat bu sonuçta bir sürü tehlikesi var canım hemde senin gibi biri için hiç gereksiz baksana zaten süper kilo vermişsin hemde en sağlıklı şekilde birde sporla destekledigin için fitsin zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin bizede güzel bir örnek oldun canım her zaman da motive ediyorsun sağol iyiki varsın
Merhaba canım çok iyisin maşallah sakın bırakmaÇalışma hayatına başlayınca tekrar arada birikmiş işler falan yazamasam da okuyorum ve Karatay'ı bırakmıyorum..
Her sabah özenle kahvaltımı hazırlıyorum.. Ne uzuyorum ne kısalıyorum
Kesinlikle canım şuan düşünüyorumda ne kadar düşünmeden harekete geçmeye karar vermişimIyıkıde karsı çıkmış cnm. Sağlıkla kılo vermek varken ne gerek var Bıçak altına yatmaya
Canım senin tek sorunun acelecilik hemen olsun bitsin hop diyorsun işte olmuyor malesefben bile bazen bunaliyorum aklıma geliyor sonra zaten bu kiloyla migde ameliyatina kabul etmiyorlar ki diyorum5 - 10 kilo için beni istesemde kabul etmezler ama insan bir kurtuluş yolu arıyor ışte hep iradesizlikten bunlar ya azıcık disimi siksam vericem oysa
Selam canim göremedim malesef 66.3 de cakili kaldim.ZO2718 nerelerdesin canım diyetin nasıl gidiyor?65 i gördün mü?
geçmiş olsun bebeğin ve ablanin durumu iyidir umarım. Allah anali babalı sağlıklı büyütsün.teyze oldun ne güzel tadını çıkarSelam canim göremedim malesef 66.3 de cakili kaldim.
Diyete uyamiyorum ablam erken dogum yapti hastanedeydim hep ne bulduysam onu yedim ama devametmem lazim 20 sinde görümcemin dugunu var 2 kilo vermem lazim 2 haftada
inslh canım çok sağolAynen canım darısı başına takipteyim seni ve bir kaç arkadaşı daha inşallah sizlerde istediğiniz kiloları tartıda görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?