Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bıraksaydım ben bırakırdım 3 yıldır uğraşıyorum bir ara kafayı mide ameliyatı ile bozmuştum Allah'dan eşim şiddetle karşı çıktı
ben bile bazen bunaliyorum aklıma geliyor sonra zaten bu kiloyla migde ameliyatina kabul etmiyorlar ki diyorum5 - 10 kilo için beni istesemde kabul etmezlerama insan bir kurtuluş yolu arıyor ıştehep iradesizlikten bunlar ya azıcık disimi siksam vericem oysa

Slm kızlar. Bır al bır ver baktım olmuyor böyle bende karatayı bırakayım ne oluyorsa olsun dedim .
Deseydim cok kötü olurdu tabıkı demedim. Cok kararlı olmaya karar verdım. Eskı ırademle devam edecegim. 1 ay hiç bır gr bile yasak şeylerden yemeyecegime , her gun 1 saat spor yapacağıma ( hava durumuna gore yuruyuş veya evde) Pegasus sözü verıyorum. Her gun yrdıklerımı yazacağım , kaçırırsam çok kötü uyarın lütfen
Haftasonu düğün var gelemem, Karatay usulü besleneceğim.pazartesi burdayım artık.

iyi bari bana uymamissin ama artik bende karar verdim bu sefer hadi yarın beraber tam kararlı başlayalım hem spor hemde karatay ile bir ay sonra meyvesini yeriz bu azimli kararımızın

Bıraksaydım ben bırakırdım 3 yıldır uğraşıyorum bir ara kafayı mide ameliyatı ile bozmuştum Allah'dan eşim şiddetle karşı çıktı
canım bu arada iyiki eşin karşı çıkmış ameliyat bu sonuçta bir sürü tehlikesi var canım hemde senin gibi biri için hiç gereksiz baksana zaten süper kilo vermişsin hemde en sağlıklı şekilde birde sporla destekledigin için fitsin zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin bizede güzel bir örnek oldun canım her zaman da motive ediyorsun sağol iyiki varsın

Sağol insanın bazen yeter dediği zaman oluyor Benimde öyle oldu sağol Canım

Canım senin tek sorunun acelecilik hemen olsun bitsin hop diyorsun işte olmuyor malesef

ZO2718 nerelerdesin canım diyetin nasıl gidiyor?65 i gördün mü?
Selam canim göremedim malesef 66.3 de cakili kaldim.
Diyete uyamiyorum ablam erken dogum yapti hastanedeydim hep ne bulduysam onu yedim ama devametmem lazim 20 sinde görümcemin dugunu var 2 kilo vermem lazim 2 haftada

Selam canim göremedim malesef 66.3 de cakili kaldim.
Diyete uyamiyorum ablam erken dogum yapti hastanedeydim hep ne bulduysam onu yedim ama devametmem lazim 20 sinde görümcemin dugunu var 2 kilo vermem lazim 2 haftada
geçmiş olsun bebeğin ve ablanin durumu iyidir umarım. Allah anali babalı sağlıklı büyütsün.teyze oldun ne güzel tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…