- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Beni takip etmeye sabrın yetmez belki de.Aynen canım darısı başına takipteyim seni ve bir kaç arkadaşı daha inşallah sizlerde istediğiniz kiloları tartıda görürsünüz
Daha neler bir kaç aya kadar istediğin kiloya geleceksin inşallahBeni takip etmeye sabrın yetmez belki de.
Bende Zaten rolonda varsa indirim onun için dedim bende Zaten oradan rol-on ve parfüm alıyorum dur şuraya atayım resmini bir deneSağol canımMiyav_su teşekkür ederim.Ama koltuk altı roll-on dışında çok fazla kozmetik kullanmıyorum.Aldıklarımda kullanmadan tarihi geçiyor ve çöpe.BB Kremler cc ler hep çöplük oldular.
Ya çok bakımsızım ya da çok güzelim.
burdayım canım evet Elalis bayadir yok.Ben de tam karatay besleesine gecmedigim için yazmiyorum fazla canım ama okuyorum
69 u halay çekerek kutlamıştım sanırım :))bakın kızlar ilk listemizi buldum
onthebeach 63.5kg
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg
Pegasus07 65.8kg
yenidencan 101.2kg
mirafatos 71.3kg
ZO2718 65.0kg
MissFrezya 69.5kg
ElvedaKilolar 64.0kg
tudoshimido 60.5kg
denvir 72.1kg
evet bende okudum az önce öyle yazmışsın gerçekten bak nekadar ilerleme katetmissin bize göre baya açık ara fark attın bide begenmiyorsun69 u halay çekerek kutlamıştım sanırım :))
Bırakma artık Canım bugün arkadaşımla ile konuştuk oda başlamıştı iki ayda 12 kg vermiş çok mutlu oldum onun adınaburdayım canım evet Elalis bayadir yok.Ben de tam karatay besleesine gecmedigim için yazmiyorum fazla canım ama okuyoruminşallah yarın basliycam
Afiyet olsun canım amin inşallahMerhaba arkadaşlar
Sabah kahvaltim Klasik karatay
Akşam da karniyarik 4 küçük
Karnabahar 1 taabak
Az ciger
Yeşillik
Bagirsaklarim çalışmıyordu sabah domates salatalık ile sızma yağlı salata yaptim iyi geliyor inşallah durmaz yine.
Bu ara herkes bir alip bir veriyor benim de canım surekli başka şeyler yemek istiyor.
İnşallah uzun süre sabrederim. Allah kolaylik versin hepimize
merhaba arkadaslar
sabah peynirli yumurta yedim
öglen ekmeksiz lavaşsız döner ayran
aksama da abimler gelecek yemege
etli kurufasulye corba pilav cacik var
kurufasulye cacik yerim
pilava hasret kaldik
bugün 42. günüm
ilk defa bu kadar uzun süredir diyet yapiyorum
sizlerin sayesinde motivasyonum cok iyi
Ozsutten yedim canım.Afiyet olsun canım iyi dayanmışsın afiyet olsun dondurma hangisi Canım katlılarını bak öyle ye
Afiyet olsun canım bende paketli sandımOzsutten yedim canım.
yaaa süper arkadasini tebrik ederimBırakma artık Canım bugün arkadaşımla ile konuştuk oda başlamıştı iki ayda 12 kg vermiş çok mutlu oldum onun adına
Bıraksaydım ben bırakırdım 3 yıldır uğraşıyorumyaaa süper arkadasini tebrik ederimbende tam anlamıyla yapabilseydim bu haftalar son kilolarimi veriyor olurdum benimde bir kaç gün sonra iki ayiam doluyor zaman ne çabuk geçiyor ya şimdi kendimden utandım 12 kilo vermis olsam hedefe varmis olurdum bu hafta diyeti birakicaktim ben bi al bi ver derken anca 2-3 kilo vermis oldum daha 10 kilo var hala oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?