Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Beni takip etmeye sabrın yetmez belki de.
Daha neler bir kaç aya kadar istediğin kiloya geleceksin inşallah Seninle bu diyete ikimiz başladık o günkü menünle şuan ki menün arasında çok fark var artık bir tabak fıstık kavurup yemiyorsun mesela.Şuanki menülerin ve fiziksel aktivitelerinle 2-3 aya istediğin yere geleceksin inşallah.Ve bende seni, o gün halay çekerek kutlayağım

Bende Zaten rolonda varsa indirim onun için dedim bende Zaten oradan rol-on ve parfüm alıyorum dur şuraya atayım resmini bir dene

bakın kızlar ilk listemizi buldum

onthebeach 63.5kg
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg
Pegasus07 65.8kg
yenidencan 101.2kg
mirafatos 71.3kg
ZO2718 65.0kg
MissFrezya 69.5kg
ElvedaKilolar 64.0kg
tudoshimido 60.5kg
denvir 72.1kg

Merhaba arkadaşlar
Sabah kahvaltim Klasik karatay
Akşam da karniyarik 4 küçük
Karnabahar 1 taabak
Az ciger
Yeşillik

Bagirsaklarim çalışmıyordu sabah domates salatalık ile sızma yağlı salata yaptim iyi geliyor inşallah durmaz yine.
Bu ara herkes bir alip bir veriyor benim de canım surekli başka şeyler yemek istiyor.
İnşallah uzun süre sabrederim. Allah kolaylik versin hepimize

bakın kızlar ilk listemizi buldum

onthebeach 63.5kg
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg
Pegasus07 65.8kg
yenidencan 101.2kg
mirafatos 71.3kg
ZO2718 65.0kg
MissFrezya 69.5kg
ElvedaKilolar 64.0kg
tudoshimido 60.5kg
denvir 72.1kg
69 u halay çekerek kutlamıştım sanırım :))

merhaba arkadaslar
sabah peynirli yumurta yedim
öglen ekmeksiz lavaşsız döner ayran
aksama da abimler gelecek yemege
etli kurufasulye corba pilav cacik var
kurufasulye cacik yerim
pilava hasret kaldik
bugün 42. günüm
ilk defa bu kadar uzun süredir diyet yapiyorum
sizlerin sayesinde motivasyonum cok iyi

Afiyet olsun canım amin inşallah

Maşallah nazar değmesin Canım harikasın afiyet olsun şu salatalık mevsimi gelsede bol bol cacık yesem

Bırakma artık Canım bugün arkadaşımla ile konuştuk oda başlamıştı iki ayda 12 kg vermiş çok mutlu oldum onun adına
yaaa süper arkadasini tebrik ederim bende tam anlamıyla yapabilseydim bu haftalar son kilolarimi veriyor olurdum benimde bir kaç gün sonra iki ayiam doluyorzaman ne çabuk geçiyor ya şimdi kendimden utandım 12 kilo vermis olsam hedefe varmis olurdum bu hafta diyeti birakicaktimben bi al bi ver derken anca 2-3 kilo vermis oldumdaha 10 kilo var hala oofff

Bıraksaydım ben bırakırdım 3 yıldır uğraşıyorum bir ara kafayı mide ameliyatı ile bozmuştum Allah'dan eşim şiddetle karşı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…