Afiyet olsun menu super olmuş. Burada serindi. Yagmadi güneşte yoktuİyi akşamlar kızlar bugünki menüm saat 11.00 zeytinyağlı kabak sote ,yoğurt semizotu ,kuruyemiş saat 16.00 kuruyemiş,maden suyu ve Hindistan cevizi yağlı sade Türk kahvesi akşam 20.30 tavada hafif kızarmış köfte ,yanında bol limonlu semizotu ve soğan spor sadece 1 bin adım burada yağmur ve fırtına var o yüzden spor bugünlük olmadı
Öyledir marinam havası 1500 hatunun hayırdır bebiş çok mu Yordu seni Canım menün güzel afiyet olsun canım tavuklar köy tavuğu mu yoksa hazır tavuk muKedi de pek güzelmişMiyav_su .
Bugün yorucu bir gün oldu sadece uyumak istiyorum. Kesintisiz 3 saat yeterli olur. İnşallah bebisim uyur.
Sabah klasik karatay
Akşam yemegim Izgara tavuk. Ayran. Hava serindi ama yinede dışarıda yedik.
Yarim saat yürüdüm cocuklarla
Ben havayı gördüm netten baktım fırtına dükkanı kapattım otobüs bindim eve geldim yağmur ve fırtınaAfiyet olsun menu super olmuş. Burada serindi. Yagmadi güneşte yoktu
Lahana kürünü uygulayacağım canım.Dün şans eseri TV de gördüm hocayı yağlı yağlı terleyeceksiniz diyordu hoca bayağı yağ yakıyormuş.3 gün yapacaktım ama 5+3 gün ara+5 gün toplam da 10 gün yapacağım.İnşallah tadı güzeldir.Burdada bu kürle ilgili konu açılmış karbonhidratı da kesince ayda 6-8 kilolardan bahsediyorlar
Yanlız lahana var mı pazarda mevsimi geçmedi miLahana kürünü uygulayacağım canım.Dün şans eseri TV de gördüm hocayı yağlı yağlı terleyeceksiniz diyordu hoca bayağı yağ yakıyormuş.3 gün yapacaktım ama 5+3 gün ara+5 gün toplam da 10 gün yapacağım.İnşallah tadı güzeldir.Burdada bu kürle ilgili konu açılmış karbonhidratı da kesince ayda 6-8 kilolardan bahsediyorlarlink vermeyi bilmiyorum yoksa sayfanın linkini verirdim.Zaten diyetteyim birde kür denesem zararı olmaz.Kolon kanserinede iyi geliyormuş bu kür bahaneyle sağlıklı birşey içmiş olurum.Faydasını görürsem paylaşırım sizlerle.
Var canım benim daha dün bitti ben doyurucu olsun diye salatalarıma ekliyorum beyaz lahana.Yanlız lahana var mı pazarda mevsimi geçmedi mi
Erken kalkmak gece uyuyamamak çok yoruyor beni. Akıllı kadının hali başka tabi teknolojiyi kullanır kendini kurtarır. Tavuklar bu sefer hazir tavuktu.Öyledir marinam havası 1500 hatunun hayırdır bebiş çok mu Yordu seni Canım menün güzel afiyet olsun canım tavuklar köy tavuğu mu yoksa hazır tavuk mu
Yok yagmamis yağmur. Umarım rahat yatmissindir. Allah kolaylik versinBen havayı gördüm netten baktım fırtına dükkanı kapattım otobüs bindim eve geldim yağmur ve fırtınazamanlamam mükemmel oldu yoksa ıslak kedi yavrusu olucaktım yanlız acayip şimşekli umarım gece uyurum malum evde yanlızım sizin orayada yağar belki
Sağol canım benim yattım şükür yatak keyfi bile yaptımYok yagmamis yağmur. Umarım rahat yatmissindir. Allah kolaylik versin
Doğru Canım o insanı gerçekten sersem gibi yapıyor sen birde okulda çocuklar ile uğraşıyorsun Allah kolaylık versinErken kalkmak gece uyuyamamak çok yoruyor beni. Akıllı kadının hali başka tabi teknolojiyi kullanır kendini kurtarır. Tavuklar bu sefer hazir tavuktu.
Önemli değilSon günleriymiş lahana nın iyi hatırlattınMiyav_su yarın on günlük alayım belki bir daha bulamam.
Günaydın canım,günaydın kızlar.İnşallah canım ömrüGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir gün dilerim
Menün yine çok güzel. Hayatına tamamen ne kadar sürede oturtabildinİyi akşamlar kızlar bugünki menüm saat 11.00 zeytinyağlı kabak sote ,yoğurt semizotu ,kuruyemiş saat 16.00 kuruyemiş,maden suyu ve Hindistan cevizi yağlı sade Türk kahvesi akşam 20.30 tavada hafif kızarmış köfte ,yanında bol limonlu semizotu ve soğan spor sadece 1 bin adım burada yağmur ve fırtına var o yüzden spor bugünlük olmadı
Afiyet olsun canım,menülerin çok güzel ve dengeli.Hindistan cevizi yağını çok merak ediyorum.İyi akşamlar kızlar bugünki menüm saat 11.00 zeytinyağlı kabak sote ,yoğurt semizotu ,kuruyemiş saat 16.00 kuruyemiş,maden suyu ve Hindistan cevizi yağlı sade Türk kahvesi akşam 20.30 tavada hafif kızarmış köfte ,yanında bol limonlu semizotu ve soğan spor sadece 1 bin adım burada yağmur ve fırtına var o yüzden spor bugünlük olmadı
Afiyet olsun canım.Çocuklarla yürüyüş yaptığının iki katına bedel olmuştur.Kucakla uğraş derken bayaca efor sarfediyor insan.@lastrose6 bebiş uyudu mu canım?Ben de senin dediğin gibi 3 saatlik uyku yeter diyorum bazen ama kesintisiz tabi.Sanki tüm gece uyumuş gibi hissediyorum kendimi.Ne güzel dolaşmışsınız ailecek.Biz işten dönünce hemen eve tıkılıyoruz.Ama havalar ısındı ,günler uzadı arada çıkmak lazım hem bizim için hem çocuklar için.Kedi de pek güzelmişMiyav_su .
Bugün yorucu bir gün oldu sadece uyumak istiyorum. Kesintisiz 3 saat yeterli olur. İnşallah bebisim uyur.
Sabah klasik karatay
Akşam yemegim Izgara tavuk. Ayran. Hava serindi ama yinede dışarıda yedik.
Yarim saat yürüdüm cocuklarla
Akıllı kadının hali bir başka.Yağmurlu havada uyumak çok zevkli olur,ama yalnız olunca durum değişebilir tabi şimşekten korkarsan.Sık sık mı yalnız kalıyorsun canım,önce de bahsetmiştin ama tam hatırlayamadım.Ben havayı gördüm netten baktım fırtına dükkanı kapattım otobüs bindim eve geldim yağmur ve fırtınazamanlamam mükemmel oldu yoksa ıslak kedi yavrusu olucaktım yanlız acayip şimşekli umarım gece uyurum malum evde yanlızım sizin orayada yağar belki
İnşallah beklediğin sonuca ulaşırsın @MissFrezya ,lahana çok faydalı bir besin kısırın yanında falan haşlayıp yemeyi çok severim.Bilmiyorum hiç yapmadım troid sorunu olanlar için sıkıntılı bir kür zaten lahana kürü ama ben gene de lahana yyiyorum.Emzirme bitince limon maydonoz kürü yapacağım .Lahana kürünü uygulayacağım canım.Dün şans eseri TV de gördüm hocayı yağlı yağlı terleyeceksiniz diyordu hoca bayağı yağ yakıyormuş.3 gün yapacaktım ama 5+3 gün ara+5 gün toplam da 10 gün yapacağım.İnşallah tadı güzeldir.Burdada bu kürle ilgili konu açılmış karbonhidratı da kesince ayda 6-8 kilolardan bahsediyorlarlink vermeyi bilmiyorum yoksa sayfanın linkini verirdim.Zaten diyetteyim birde kür denesem zararı olmaz.Kolon kanserinede iyi geliyormuş bu kür bahaneyle sağlıklı birşey içmiş olurum.Faydasını görürsem paylaşırım sizlerle.
Günaydın,kaç ordan zorlayacak olurlarsa.Kermesleri ben de çok severdim çeşit çeşit ev yapımı da olunca insanın gözü dönüyor.Günaydın kızlar bugün yine kermes var yemicem direniyorum:) insanlar zorla ağzıma tikmasalar daha mutlu olucam
Tam 3 aydan sonra oturdu Canım zorlandımMenün yine çok güzel. Hayatına tamamen ne kadar sürede oturtabildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?