ben de eteğimdeki paraları nerelere akıtsam diye düşünüyordum.
Çok tatlı bu ya.Nasıl da mayışmış.Karnı halen hamile gibi daha toplayamamış aynı ben.
Hem de nasıl mayışmış yoksa daha doğum yapmamış mı burda.Bakar mısınyenidencan şebek nasıl sevdiriyor kendini turiste
Hayır şimdi çektim memişlerine baksanaÇok tatlı bu ya.Nasıl da mayışmış.Karnı halen hamile gibi daha toplayamamış aynı ben.
Hem de nasıl mayışmış yoksa daha doğum yapmamış mı burda.
aBOOO,aynı insanlar gibi desene.Doğuştan gelen karakter yaşamı yönlendiriyor,demek ki hayvanlarda da bu durum böyle.Hayır şimdi çektim memişlerine baksanaböyle işte artist diğeri korkuyor yabancılardan bu marina dondurmaya alışmış ,börek yiyor gecen yumurta verdim beğenmedi hanım kaşarlı tost ,börek hamur işi manyağı oldu
Belka o ne verirsen yiyor yavrum marina çok şımarık anne olunca iyice havalara girdigıcık oldum yumurtayı yemeyince kafasına vurdum azıcık gıcık
Canım turistler alıştırdı ben birkaç defa mani oldum ama nereye kadar gecen bu Crax diye baharatlı çubuk kraker yedi gözümün önünde diğeri alışmadı çünkü turistlerden korkuyor biz gibi işte biz yumurtaya Bile tiksindik hemen ama hergün tost börek yeriz ama alışkanlık işteaBOOO,aynı insanlar gibi desene.Doğuştan gelen karakter yaşamı yönlendiriyor,demek ki hayvanlarda da bu durum böyle.
Skechers çok rahat oluyor ben çok seviyorumEvet aslında uzun süre bekletmek lazım işte ben ancak 12-13 saat yapabiliyorum bir bakayım bence netten değilde mağazaya git tecrübeli elemandan bilgi al biz hep öyle yapıyoruz İnan bahsettiğim ayakkabı mükemmel mağazaya git denemelisin bence
Ahaha :) uzaktan severim kedi korkuyorum birazcıkEvet annelerinide 5 bir yerde ve şu meşhur Trabzon setinden isterizköşe döndük lastrose6 odalarını yapsın mamalar minerva1988 da olsun gerisini ben hallederim
Olsun canım sonuçta zararlı beslenmemişsin afiyet olsun yarın uyarsın artıkAy bugün parca parca çok değisik bi yemek şeklim oldu okulda kermes vardı. Zorla.1.tane.kofte ve 1 sarma yedirirler leptin gitti bugünlük
Sabah
Kkk
Yumurtayı baharatlı bisiler yaptim
1 sarma
1 köfte
Akşam
Etli patlıcan yemeği
Salata peynirli
Ceviz.badem
Erik
Çilek
Katılıyorum eşim hep al diyordu almıyordum sporda filan acayip rahat bayıldımSkechers çok rahat oluyor ben çok seviyorum
Pazar yarın çorbayı 3 gün içeyim zararı yok.Yılların kimyageri İbrahim hoca bir bildiği vardır.Leptin saatlerine uymuyorum bu aralar iyice saldım kendimi.Son üç kilo bir ayar çekicem kendime bakalım.Sağol canım.İnşallah canım,ama sen gene de çok kasma kendini.Kısa sürede verdin kilonu kendine zaman tanı.
Pazar da bu ara çok güzel yeşillikle dolu.Pazar yarın çorbayı 3 gün içeyim zararı yok.Yılların kimyageri İbrahim hoca bir bildiği vardır.Leptin saatlerine uymuyorum bu aralar iyice saldım kendimi.Son üç kilo bir ayar çekicem kendime bakalım.Sağol canım.
İyi yapmışsın canım arada mola vermek gerekiyor gerçekten afiyet olsunSelam kizlar....
Bugun karataya tekrar basladim..onceki gibi sıkı yapmasam da kilo koruma adina devam edecegim
Menu sabah yumurta salatalik peynir
Aksam ciger kavurma ayran
Birazdan 1kahve
Su cok icemedim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?