Aynen hep karbonhidratGünaydın,kaç ordan zorlayacak olurlarsa.Kermesleri ben de çok severdim çeşit çeşit ev yapımı da olunca insanın gözü dönüyor.
Sağol Canım ben wstsonsdan almıştım tekrar gidebilirsem almayı düşünüyorumAfiyet olsun canım,menülerin çok güzel ve dengeli.Hindistan cevizi yağını çok merak ediyorum.
Afiyet olsun canım.Çocuklarla yürüyüş yaptığının iki katına bedel olmuştur.Kucakla uğraş derken bayaca efor sarfediyor insan.@lastrose6 bebiş uyudu mu canım?Ben de senin dediğin gibi 3 saatlik uyku yeter diyorum bazen ama kesintisiz tabi.Sanki tüm gece uyumuş gibi hissediyorum kendimi.Ne güzel dolaşmışsınız ailecek.Biz işten dönünce hemen eve tıkılıyoruz.Ama havalar ısındı ,günler uzadı arada çıkmak lazım hem bizim için hem çocuklar için.
Akıllı kadının hali bir başka.Yağmurlu havada uyumak çok zevkli olur,ama yalnız olunca durum değişebilir tabi şimşekten korkarsan.Sık sık mı yalnız kalıyorsun canım,önce de bahsetmiştin ama tam hatırlayamadım.
Evet canım tiroid problemi olanlar yapamıyormuş sanırım hocanın ağzından duymadım ama öyle diyorlar.Maydanoz limon kürü 4 yıldır hep hayatımda 7 kilo vermiştim o kürle hiçte geri almamıştım.Emzirmeyi kesince denersin sende ben haftada en az 2 kere geceleri yatmadan içiyorum.İnşallah beklediğin sonuca ulaşırsınFreyza__ ,lahana çok faydalı bir besin kısırın yanında falan haşlayıp yemeyi çok severim.Bilmiyorum hiç yapmadım troid sorunu olanlar için sıkıntılı bir kür zaten lahana kürü ama ben gene de lahana yyiyorum.Emzirme bitince limon maydonoz kürü yapacağım .
Ev yapımı şeyler de hep karbonhidrat.Börek,çörek,sarma,kek vs.Aynen hep karbonhidratbiz geçen yıl eşimle İzmir sığacağa gitmişti orada güya sağlıklı beslenme ev yapmı gıdalar vardı neyse bir gittik aman allahım bir yandan patates kızartması bir yanda börek tatlılar eski kalenin içinde bu yer sonra kale arkasına bir geçtik büyük catering şirketi tezgah başınada da oradaki köylü bayanları dikmişler güya ev yapımı
Nasıl oluyor kahveyle?Kaçırdığım birşey var mı?Sağol Canım ben wstsonsdan almıştım tekrar gidebilirsem almayı düşünüyorum
110 un yarısı ne eder 55 ,55 kiloya mı düşcen yoksa?O da çok ya,ben çok zayıf da sevmem.Şöyle hafif sevimlice olacak insan.Kızlar bende rüyamda 110kg olduğumu gördüm sonra spora gidiyorum slyvester Stallone spor hocam olarak gördümçok güldüm sabah sabah
bEN BİR KERE YAPMIŞTIM 4 YIL ÖNCE,kolestorel falan normale dönmüşitü,tahminimce süper bir kür maydonoz limon kürü.Ama işte doğal maydonoz bulmak gerek.Evet canım tiroid problemi olanlar yapamıyormuş sanırım hocanın ağzından duymadım ama öyle diyorlar.Maydanoz limon kürü 4 yıldır hep hayatımda 7 kilo vermiştim o kürle hiçte geri almamıştım.Emzirmeyi kesince denersin sende ben haftada en az 2 kere geceleri yatmadan içiyorum.
Kolesterol karaciğer yağlanmasından oluyor bu kürde karaciğer temizliyor o yüzden düşmüştür.Yılda bir kere yapın diyor İbrahim Saraçoğlu kullananlar geňçleştiklerini ciltlerindeki tüm lekelerin geçip parladığı söylüyorlar cilt lekeleride karaciğer yağlanmasından oluyor yani karaciğer çok önemli demekki.Sütü kesmese iyiydi de kesiyor maalesef.bEN BİR KERE YAPMIŞTIM 4 YIL ÖNCE,kolestorel falan normale dönmüşitü,tahminimce süper bir kür maydonoz limon kürü.Ama işte doğal maydonoz bulmak gerek.
Evet sütüm bayaaa azaldı zaten.Şimdi sabah bir iki cuk cuk akşam 7 ye kadar bile dolmuyor.Olduğu kadar diyorum artık.Allahım sütümüzü sağlıkla arttırsın.Maydonozu bile çok yemiyorum.Kolesterol karaciğer yağlanmasından oluyor bu kürde karaciğer temizliyor o yüzden düşmüştür.Yılda bir kere yapın diyor İbrahim Saraçoğlu kullananlar geňçleştiklerini ciltlerindeki tüm lekelerin geçip parladığı söylüyorlar cilt lekeleride karaciğer yağlanmasından oluyor yani karaciğer çok önemli demekki.Sütü kesmese iyiydi de kesiyor maalesef.
Evet o yediğim kurabiyelerin,çikolataların,keklerin haddi hesabı yoktu inan.Emzirmeye her kalktığımda şu güncel marketlerin kutuda sütlü kurabiyelerinden 3er 4er götürüyordum.Tahin helvaları süt olacak diye.Ama bir ara gerçekten ne bol sütüm vardı.Karaciğer aşırı früktoz ve glikozdan yağlanıyor
Afıyet olsun cnm. Karnabahar yapacagım ben aksam için yanına köfte, fıkır olsun sanada :))Sabah kahvaltım
2 haşalnmış yumurta ile karatay kahvaltısı.
40 dk lık yürüyüşün ardından öğle yemeğim
kabak kavurması
1 kase yoğurt
4-5 lokma peynir
3 zeytin
ev yapımı acı sos.
Akşam henüz planlanmadı.Önerisi olan var mı?
Biz burdayız canım,bekliyoruz.Yürümek çok güzel birşey.Kızına da başarılar dilerim,ALLAH KOLAYLIK versin.Merhaba kızlar. Bu hafta yoğundum Kızımın testlerı var yardım edıyorum mecbur. Zaman buldukça yürüyorum. Hıc bır kaçamak yok karataya devam edıyorum. Fırsat buldukça gelırım yıne kendımıze cici Bakın
Karnabahar baktım geçen pazarda ama eski havaları kalmamış ben de almadım.Birbirlerinden ayrılmaya başlamışlar.Çok güzelmiş canım menün ,afiyet olsun.Afıyet olsun cnm. Karnabahar yapacagım ben aksam için yanına köfte, fıkır olsun sanada :))
Amcamların kedısı vardı ben küçükken. Bı defasında bende görmeden kuyruğuna bastım, ayağımı nasıl tırmaladı, canı nasıl yandıysa artık. Ondan sonra uzaktan sevmeye karar verdimEvet birkaç gün çalım attı bizekendisi geliyor yemeğini yiyor gidiyor manyak gecen benim dükkanın önüne yatar devamlı serinlemek için müşteri bunu görmemiş Buda alışkın ya yerinden kalkmamış müşteri bir basmış bende farketmedim müşterinin ayağını parçaladı ısırdı nasıl diş geçirmiş kadını acil müdahale ettik Türk müşteri olsa bağırır her türlü hakareti yapardı kadına havlu hediye ettik dükkan sahibini dedim atamazsın değil mi diye oda çok seviyor hayvanlarıda hayır dedi atmam dedi
Aynı benHayır şimdi çektim memişlerine baksanaböyle işte artist diğeri korkuyor yabancılardan bu marina dondurmaya alışmış ,börek yiyor gecen yumurta verdim beğenmedi hanım kaşarlı tost ,börek hamur işi manyağı oldu
Bızım gurubumu alsak marınayı, karataycı yaparızKedi bile olsan hamur işi yiyince böyle olunuyormuş gerçekten marina dağıttı kendini ama Belka bunun gibi olmadıbir ara onu çekeyim atayım
Ucuz atlatmışsın :))Ben havayı gördüm netten baktım fırtına dükkanı kapattım otobüs bindim eve geldim yağmur ve fırtınazamanlamam mükemmel oldu yoksa ıslak kedi yavrusu olucaktım yanlız acayip şimşekli umarım gece uyurum malum evde yanlızım sizin orayada yağar belki
Insallah işe yarar cnm :))Lahana kürünü uygulayacağım canım.Dün şans eseri TV de gördüm hocayı yağlı yağlı terleyeceksiniz diyordu hoca bayağı yağ yakıyormuş.3 gün yapacaktım ama 5+3 gün ara+5 gün toplam da 10 gün yapacağım.İnşallah tadı güzeldir.Burdada bu kürle ilgili konu açılmış karbonhidratı da kesince ayda 6-8 kilolardan bahsediyorlarlink vermeyi bilmiyorum yoksa sayfanın linkini verirdim.Zaten diyetteyim birde kür denesem zararı olmaz.Kolon kanserinede iyi geliyormuş bu kür bahaneyle sağlıklı birşey içmiş olurum.Faydasını görürsem paylaşırım sizlerle.
Ev gexmelerıne , davetlere ağzımızı bantlayıp mı gıtsek acaba, belkı Israr etmezler :))Günaydın kızlar bugün yine kermes var yemicem direniyorum:) insanlar zorla ağzıma tikmasalar daha mutlu olucam
Burdayım cnm. Büyüğün testlerı arka arkaya geldı. Bu hafta Almanca, ıngılızce vardı, haftaya matematık, fransızca var. Bırlıkte çalışıyorum mecburen :))pegasus07 nerelerdesin canım?
Rüyalar tersıne çıkarmış cnm. :))Kızlar bende rüyamda 110kg olduğumu gördüm sonra spora gidiyorum slyvester Stallone spor hocam olarak gördümçok güldüm sabah sabah
Cok tesekkur ederım cnm benımBiz burdayız canım,bekliyoruz.Yürümek çok güzel birşey.Kızına da başarılar dilerim,ALLAH KOLAYLIK versin.
Karnabahar baktım geçen pazarda ama eski havaları kalmamış ben de almadım.Birbirlerinden ayrılmaya başlamışlar.Çok güzelmiş canım menün ,afiyet olsun.
Cok tesekkur ederım cnm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?