• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet canım tiroid problemi olanlar yapamıyormuş sanırım hocanın ağzından duymadım ama öyle diyorlar.Maydanoz limon kürü 4 yıldır hep hayatımda 7 kilo vermiştim o kürle hiçte geri almamıştım.Emzirmeyi kesince denersin sende ben haftada en az 2 kere geceleri yatmadan içiyorum.
canim biraz bahsedebilir misin maydanoz limon kürunden
ben de yapmak istiyorum karacigerim cok yagli kocaman göbüsüm var
zaten bacaklarim ince benim
kilom üst bedende
mesela 42 beden pant giyiyorum ama üst bedenim 44
nasil yapiliyor bu kür

kilom üst bedende
nasil yapiliyor bu kür
15+5 gün ara+15 olmak üzere toplam 30 gün sabahları aç karnına kahvaltı dan 15-20 dakika önce 15-16 sap maydanoz ve kabuğu soyulmuş bir limonu rondoda bir bardak su ile dümdüz edip içiyorsun canım.

Merhaba kızlar. Bu hafta yoğundum Kızımın testlerı var yardım edıyorum mecbur. Zaman buldukça yürüyorum. Hıc bır kaçamak yok karataya devam edıyorum. Fırsat buldukça gelırım yıne kendımıze cici Bakın:KK36:
Oh süpersin canım kızınıda rabbim zihin açıklığı versin Canım buraları aksatma

Sabah kahvaltım
2 haşalnmış yumurta ile karatay kahvaltısı.

40 dk lık yürüyüşün ardından öğle yemeğim
kabak kavurması
1 kase yoğurt
4-5 lokma peynir
3 zeytin
ev yapımı acı sos.

Akşam henüz planlanmadı.Önerisi olan var mı?
Afiyet olsun canım bende dünden kalan baklayı yemeği düşünüyorum yarına kuru patlıcan yemeği yAda kuru bamya yapıcam

Amcamların kedısı vardı ben küçükken. Bı defasında bende görmeden kuyruğuna bastım, ayağımı nasıl tırmaladı, canı nasıl yandıysa artık. Ondan sonra uzaktan sevmeye karar verdim:KK70:

Aynı ben:KK70:

Bızım gurubumu alsak marınayı, karataycı yaparız:KK53:

Ucuz atlatmışsın :))
Insallah işe yarar cnm :))

Ev gexmelerıne , davetlere ağzımızı bantlayıp mı gıtsek acaba, belkı Israr etmezler :))
Burdayım cnm. Büyüğün testlerı arka arkaya geldı. Bu hafta Almanca, ıngılızce vardı, haftaya matematık, fransızca var. Bırlıkte çalışıyorum mecburen :))

Rüyalar tersıne çıkarmış cnm. :))
Hayatta yapamaz o:KK70:karatayı

kilom üst bedende
nasil yapiliyor bu kür
Canım tansiyon problemin varsa dikkat et

kızlarrrrr merhabaa:halay:
geri döndüm :KK49:
1 kilo alarak 82.5 la
yazdiklarinizi geriye dönüp okuyacagim ins
özlemişim valla:KK200:
sudur cnm o . :)

Oh süpersin canım kızınıda rabbim zihin açıklığı versin Canım buraları aksatma
Teşekkürler cnm. Haftasonları zor oluyor gezmekten fırsat bulamıyoruz:eek:
Oy afiyet olsun canım yanlız karnıbaharı ayır böl 10 dk beklet içindeki faydalı maddeler dışarıya çıksın
Bunu bılmıyordum ben. Teşekkürler :KK68:

Hayatta yapamaz o:KK70:karatayı
:KK70:

Benimde Hatay'dan acı biber salçam ve domates salçam geldi oy çok sevindim dünde tuz ve tuz lambam gelmişti iyi oldu salçasız yemekte bazen iyi olmuyor
Oh afıyetle tüket cnm. Tuz lambası ne:olamaz:

Karatay diyetine başlayalı 2.ayım ve 6 kilo kadar olacak. baya güzel gidiyor aç kalmak gibi bir derdin olmuyor bu çok iyi. ben bir de fit in class diye bir sistemden üyelik aldım. pilates yoga zumba allah ne verdiyse derslere gidiyorum. hala 7 kilo fazlam var ama olacak bu yaz olacak :)
Merhaba sizin adınıza çok sevindim umarım istediğimiz sağlığa ve kilolara hepimiz kavuşuruz

Back