- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Çünkü etli ekmek vardı ,çok sevmeme rağmen yemedim..Teşekkür ederim canımsın.Niye yemek yemedin ayrıca yürüyüşün süper Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü etli ekmek vardı ,çok sevmeme rağmen yemedim..Teşekkür ederim canımsın.Niye yemek yemedin ayrıca yürüyüşün süper Canım
Deme of iyi yapmışsın yanında keşke fındık fıstık da yeseydin Canım afiyet olsunÇünkü etli ekmek vardı ,çok sevmeme rağmen yemedim..Teşekkür ederim canımsın.
Öğle yürüyüşümün(50dk) ardından;1 tabak salata,1 parça peynir,5-6 dal maydonoz,1 bardak ayran,birazda biber turşusu.
Hem de ne öf,kalanın üstünü örtmüşler hiç o tarafa bakmadım.,Biraz da 2 öğün içim kendimi denemiş olayım diye düşündüm.Aarada bu tarz durumlarda 2 öğün yapmak da vücudumu şaşırtabilir belki.Deme of iyi yapmışsın yanında keşke fındık fıstık da yeseydin Canım afiyet olsun
Canımmmmuhteşem müthiş
Amanın tam bir işkence olmuş orada olmak istemezdim maşallah süpersinHem de ne öf,kalanın üstünü örtmüşler hiç o tarafa bakmadım.
Gunaydın kızlar 3 günlük elma dıyetı bana 1,1 kg aldırdı
Pazar Gününe kadar be verrbılırsem artık yapacak bırsey yok. Sakın karataydan şaşmayın kızlar, sonuç cok kötü oluyor
Evet yanlız yazar yabancı bazı besinleri bilmiyoruz onuda internetten bakıp buradaki hangi besine karşılık geliyorsa öyle yaparız artık birde ben hamburger Canım isteyince evde köfte yapıyorum fırında yAda tost makinesinde kızartıp ıceberg marulun içine soğan koyup yiyorum sizlerde öyle yapabilirsiniz yAda patlıcanın içinea süpermiş bu
Sağol canım desteğin için,seni seviyorum.Amanın tam bir işkence olmuş orada olmak istemezdim maşallah süpersin
Afiyet şifa olsun canım.Mükemmel gidiyorsun.Yürüyüş de süper .sabah yulaf, çiya, badem, dut, tarçın, hindistancevizi ve süt ile hazırladığım kahvaltı
araöğün sütlü kahve
öğle yemeği daha yemedim, birazdan...
sabah 1 saat öğlen bir saat yürüdüm toplam 12 km, daha karnım bile acıkmadı
kilom sabah yine 60.9 kg ama tuvalete çıkamadım sanırım 60.5'e düşerim yarın sabah
Bende seni CanımSağol canım desteğin için,seni seviyorum.
ayni canım ben de elma diyetinden beri 1 kilo fazlayimbir tek Elalise yaradı bu diyet bizi mahvetti
Harikasın maşallahsabah yulaf, çiya, badem, dut, tarçın, hindistancevizi ve süt ile hazırladığım kahvaltı
araöğün sütlü kahve
öğle yemeği daha yemedim, birazdan...
sabah 1 saat öğlen bir saat yürüdüm toplam 12 km, daha karnım bile acıkmadı
kilom sabah yine 60.9 kg ama tuvalete çıkamadım sanırım 60.5'e düşerim yarın sabah
Bence bırakma Canım onunla alakası Yok sen zor günler geçirdin tamamen psikolojikkızlar acaba bu omega 3 ü de biraksammi sizce iştah açıyor kilo vermeme engel oluyor olabilirmi
Afiyetolsun canım,kuruyemiş tüketmeyi unutma .sabah =
yumurtalı ısırgan otu kavurmasi
peynir,zeytin
domates,biber
öğlen
1 kase yoğurt