• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Deme of :KK53::KK53:iyi yapmışsın yanında keşke fındık fıstık da yeseydin Canım afiyet olsun
Hem de ne öf,kalanın üstünü örtmüşler hiç o tarafa bakmadım.:KK70::KK70::KK70:,Biraz da 2 öğün içim kendimi denemiş olayım diye düşündüm.Aarada bu tarz durumlarda 2 öğün yapmak da vücudumu şaşırtabilir belki.

Gunaydın kızlar 3 günlük elma dıyetı bana 1,1 kg aldırdı:KK12::63:
Pazar Gününe kadar be verrbılırsem artık yapacak bırsey yok. Sakın karataydan şaşmayın kızlar, sonuç cok kötü oluyor:KK14:

kıyamam yaaa :KK200: boşver sen ne yap et karataydan şaşma ve hava soğuk ve yağmurlu bile olsa günde en az 2 saat yürümeye çalış... gerçekten eritiyor, geçen hafta 63.1 kg bile görmüştüm tartıda bu hafta 60.9 a düştüm tek yaptığım yürümek başka birşey değil yani...

Evet yanlız yazar yabancı bazı besinleri bilmiyoruz onuda internetten bakıp buradaki hangi besine karşılık geliyorsa öyle yaparız artık birde ben hamburger Canım isteyince evde köfte yapıyorum fırında yAda tost makinesinde kızartıp ıceberg marulun içine soğan koyup yiyorum sizlerde öyle yapabilirsiniz yAda patlıcanın içine

sabah yulaf, çiya, badem, dut, tarçın, hindistancevizi ve süt ile hazırladığım kahvaltı
araöğün sütlü kahve
öğle yemeği daha yemedim, birazdan...

sabah 1 saat öğlen bir saat yürüdüm toplam 12 km, daha karnım bile acıkmadı :KK37:

kilom sabah yine 60.9 kg ama tuvalete çıkamadım sanırım 60.5'e düşerim yarın sabah :KK200:

sabah yulaf, çiya, badem, dut, tarçın, hindistancevizi ve süt ile hazırladığım kahvaltı
araöğün sütlü kahve

sabah 1 saat öğlen bir saat yürüdüm toplam 12 km, daha karnım bile acıkmadı :KK37:

kilom sabah yine 60.9 kg ama tuvalete çıkamadım sanırım 60.5'e düşerim yarın sabah :KK200:
Afiyet şifa olsun canım.Mükemmel gidiyorsun.Yürüyüş de süper .:KK200::nazar:

ayni canım ben de elma diyetinden beri 1 kilo fazlayim:KK43:bir tek Elalise yaradı bu diyet bizi mahvetti:KK51:

hemen karataya dönmelisin :KK200: ayrıca yürüyüşe mutlaka vakit ayır, tempolu ve hızlı olmak zorunda değil ama uzun olmak zorunda günde 2 saat yürümeye vakit ayır 1 hafta sonra kendine inanamayacaksın

araöğün sütlü kahve

Harikasın maşallah

Back