Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydın kızlar 3 günlük elma dıyetı bana 1,1 kg aldırdı
Pazar Gününe kadar be verrbılırsem artık yapacak bırsey yok. Sakın karataydan şaşmayın kızlar, sonuç cok kötü oluyor
Günaydın canım Karataya devam bu şok diyetler işe yarasaydı herkes eski kilosuna dönmezdi

Menün güzel sanırım yürüyüş açıktırmış seni Canım afiyet olsun

Sizin oralara yaz gelmeyecek gibi Canım inşallah Biran önce sende başlarsın

Amin canım,inşallah.Allahım bize,yavrularımıza hayırlı,sağlıklı,mutlu uzun ömürler versin.Allahım iylerle karşılaştırsın.Bu diyet bize sağlık,mutluluk ve ince vücutlar getirsin.
Evet hep tavuk yemeye alışmışım,diyette bahsedildiği gibi protein tok tutuyor.Sebze ile karnım doymuyormuş gibi hissetmeye başladım artık.Yemek sonrası başka şeylere saldırmaktan korktuğumdan en iyi sütlü kahve içmek diye düşündüm,kapan diye bir film izlerken.
Afiyet olsun canım benara balık yemez oldum,kültür de olsa balık yemek çok etkili.

Benim de dondurucudaki balik bitti son. Bundan sonra ciger yiyeyim diyorum kısmet olursa. Tavuk yeter yediğim.

lastrose6 ciğer de hem besleyici hem doyurucu bir protein.Ben de severim iç baharatlı olursa zaten kesinlikle hayır demem.Evet ben de çok tavuk yedim ama beni en çok tutan tavuk.Benim de dondurucuda var palamut.Protein grubunda miktar sınırlaması yapıyor musun?

Özellikle kuzu ve keçi ciğerine bayılırım içine sadece kekik ve de kimyon olucak of ki of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…