Günaydın canım Karataya devam bu şok diyetler işe yarasaydı herkes eski kilosuna dönmezdiGunaydın kızlar 3 günlük elma dıyetı bana 1,1 kg aldırdı
Pazar Gününe kadar be verrbılırsem artık yapacak bırsey yok. Sakın karataydan şaşmayın kızlar, sonuç cok kötü oluyor
İyiyim canım sağolİyiyim canım.sen nasılsın?
Sağol Canım işe yaradı gibi birşey oldu bende anlamadımGözün aydın canım,iyi tatiller.
Gözün aydın canım,mercimek köftesi işe yaramış demek.
Günaydın canım,inşallah hepimize hayırlı cumalar.
Menün güzel sanırım yürüyüş açıktırmış seni Canım afiyet olsunHerkese günaydın
Dünkü menülerim yazayım hemen yoksa unutuyorum.
Öğlen 40 dk lık yürüyüşten sonra 1 yumurtalı bir tabak ıspanak kavurma,salata,2 kaşık yoğurt.
Akşam(midem kazındı sanki uzun zamandır olmamıştı) yeşil fasülye yemeği 2 tabak,cacık,kuru soğan yemekten yaklaşık 45 dk sonra 2 bardak sütlü kahve içtim.
Sabah kahvaltım tereyağında 2 yumurta ,4 ceviz,10 zeytin,2günkurusu,1 çatal peynir.
Sahanesin ama bu kilodan çok daha fitsin:)
Istediğimiz rakamlara en kısa zamanda hayirlisiyla
Sizin oralara yaz gelmeyecek gibi Canım inşallah Biran önce sende başlarsınHaklısın cnm. Havalar duzelsede bende yürüsem yıne kar yıne yağmur
Evet cnm ya bı maceraydı gectı. 1 haftam gıttı ama yapacak bırsey yok :))
Stresi ortamlardan uzak durmaya çalış cnm. Yoksa kendımıze zarar verıyoruz
Tebrık ederım cnm. Iyı tatıller
Maşallah cnm. Harıkasın
Gunaydın cnm. Afıyet olsun
Hoşbuldum cnm
Gunaydın cnm. En ıyısını yapmışsın vazgeçmekle . Benım 1 haftam gıttı, sen kac kurtar krndını
Afıyet olsun.
Tamam canım . düzelecegiz inşallah.Olmaz Canım tarhana içinde buğday var facebook da haşimoto grubu var oradaki kadın 1 ay olması lazım bunu yapmış tahlilleri bile farklı çıkmış iyi yönden
Amin canım,inşallah.Allahım bize,yavrularımıza hayırlı,sağlıklı,mutlu uzun ömürler versin.Allahım iylerle karşılaştırsın.Bu diyet bize sağlık,mutluluk ve ince vücutlar getirsin.Miyav_su tebrik ederim canım. Çok iyi vermisisin.
@pegasus07 gel ne olursan ol gel karatay a gelince o bir kilo geri gider iki kilo olarak canım inşallah.
@minerva1988 güle güle git iyi gezmeler.
@Elalis senin diyet nasıl gidiyor acaba Allah kolaylik versin.
yenidencan benim de bazen oluyor öyle acikma hissi doymuyorum. Hep proteinden yana kullanıyorum ya da süt ürünlerinden yana hakkimi. Süt içmekle iyi etmişsin. Afiyet olsun canım .
Sabah kahvaltim
Klasik karatay
Bol çay
Annemgeldi kizlar büyük bir neşe geldi icime. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Nasil bagimliyim ben böyle. Rabbim sağlıklı ömür versin ailelerimize cumlemize. Güzel bir cuma öncesi dualarimiz kabul olur inşallah. Herkese hayirli cumalar. Allah yardımcınız olsun.
Afiyet olsun canım.Sağol Canım işe yaradı gibi birşey oldu bende anlamadım
Sağol canım benim .Bilemedim canım,yürüyüşten mi yoksa hormonlu tavuklara alıştığımdan mı?Menün güzel sanırım yürüyüş açıktırmış seni Canım afiyet olsun
bİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM.
Rica ederim canım umarım işinize yararbİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM.
Tavuk da olabilir Canım dediğin gibiAfiyet olsun canım.
Sağol canım benim .Bilemedim canım,yürüyüşten mi yoksa hormonlu tavuklara alıştığımdan mı?
evet cnm okudum tsk ederim
Benim de dondurucudaki balik bitti son. Bundan sonra ciger yiyeyim diyorum kısmet olursa. Tavuk yeter yediğim.Amin canım,inşallah.Allahım bize,yavrularımıza hayırlı,sağlıklı,mutlu uzun ömürler versin.Allahım iylerle karşılaştırsın.Bu diyet bize sağlık,mutluluk ve ince vücutlar getirsin.
Evet hep tavuk yemeye alışmışım,diyette bahsedildiği gibi protein tok tutuyor.Sebze ile karnım doymuyormuş gibi hissetmeye başladım artık.Yemek sonrası başka şeylere saldırmaktan korktuğumdan en iyi sütlü kahve içmek diye düşündüm,kapan diye bir film izlerken.
Afiyet olsun canım benara balık yemez oldum,kültür de olsa balık yemek çok etkili.
Niye yemek yemedin ayrıca yürüyüşün süper CanımÖğle yürüyüşümün(50dk) ardından;1 tabak salata,1 parça peynir,5-6 dal maydonoz,1 bardak ayran,birazda biber turşusu.
Özellikle kuzu ve keçi ciğerine bayılırım içine sadece kekik ve de kimyon olucak of ki oflastrose6 ciğer de hem besleyici hem doyurucu bir protein.Ben de severim iç baharatlı olursa zaten kesinlikle hayır demem.Evet ben de çok tavuk yedim ama beni en çok tutan tavuk.Benim de dondurucuda var palamut.Protein grubunda miktar sınırlaması yapıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?