Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı Akşamlar kızlar. Yedıklerımı yazayım
Sabah 2 kepeklı tost ekmegıne beyaz peynırlı tost
2 saatte 1 elma saymadım Kac tane oldu
Aksam artık bünye kaldırmadı 1 tabak Çorba içtim 1 bardak kefır 4 fıncan yesıl cay 2 lt su 45 dk callanetıcs, 30 dk zıplamaca

Sabah
Sütlü kahve
Bir avuç fıstık
3 mürdüm eriği
Akşam
Bir kase yoğurtlu bakla
Bir tabak tavuk sote
3 mürdüm eriği

Arada gerçekten böyle oluyo canım ya
Yesem de sinir oluyorum yemezsem de :)
Hormonlardan galiba :)
Yine iyi tutmuşsun ama kendini bravo

Oto geceler. Pasta almadık arkadaşta diyette :) 4 çiğköfte marul be ayran içtim. Yarın baya artı cikicam. Akşam üstü de diyetisyen randevusu almistim bakalım yağ kas oranların nasi

Sanırım havalar Canım oluyor Zaten fazla yememişsin afiyet olsun

Günaydın herkese
Akşam tavuk haşlama suyundan da yedim karabiber limon
Arkasından 1 bardak kabak çekirdeği
1 bardak fıstık
Badem çağlası

Sabah kahvaltım,
1 SU BARDAĞI SÜTLÜ KAHVE
1 kase çilek
5 zeytin.

Bugün nasıl olacak bakalım.Midemde müthiş şişlik var,kabızlık sorunum devam ediyor.
Bir de benim midemde bakteri varmış ama emzirmeyi bırak ilacı verecem demişti dahiliyeci.

Günaydın kızlar herkese güzel sağlıklı birgün dilerimben bugünde yoğunum hem malzeme yerleştiriyorum hem müşterilerim oluyor ara sıra uğrarım
Allahım kolaylık versin inşalllah,bol müşteriler.Bir ara neler var dükkanında anlatsana ya da resim koyabilirsen.Bayılırım süs eşyalarına.

Dünkü menüm sabah klasik Karatay artık yumurtadan bıktım kızlar fenalardayım onu yemezsem bu sefer aç kalıyorum resmen akşam eve geç gittim et döner ,turşu ve turşu suyu
Afiyet olsun canım,turşunu kendin yapıyorsundur tahminimce.Turşu suyu da bal olur bazen.Bu arada hazır et dönerler var onlardan yiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…