• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sağol canım Allah razı olsun,amin canım Allahım hepimize şifa versin İnşallah.Mersin diyince bende mersinin bir ilçesi memleketim ama başka şehirde oturuyorum şuan tabi.
İnşallah tüm hastalıklarımız geçer.Aynen evde hareketsizlik ve sıkıntıdan yedim de yedim .Benim de hassa bir yapım var ve stresimi de üzüntümü de yemekten çıkarıırcasına yiyorum.Anneler zaten joker gibi ben öyle diyorum.Bir oraya bir buraya.Şimdi yaşlandı gerçi annem,bakıcılar hastalansa bir işi çıksa hemen ona koşarız.
@lastrose6 sen 2 öğün yapıyorsun canım,aynı kilolarda olduğumuz ve emzirdiğimiz için sana sorayım.2 öğün yapmak seni zorluyor mu?Öğünlerini hangi saatlerde yapıyorsun ?Ben de düşünüyorum da. @Miyav_su ile de konuştuk bu konuyu.Benim günde 3 öğün yapmam kilo vermemi yavaşlatıyor sanırsam.Gerçi benim yaş 42 onun da çok etkisi olduğu kanaatindeyim.
Benim metabolizma yaşım 44 cikiyor diyetisyen tartilarinda . 14 yaş büyük çıkıyor.2.5 öğün yapıyorum yoksa veremiyorum. Ogleni yogurt ile gecistiriyorum acikinca kahve
İçiyorum.ama bu hafta yapıyorum bakalım nasil.olacak . tempolu yürüyüş olmayınca 3 ogün ile zayıflamıyor insan. Ama sanki sen iyi kilo veriyorsun gibi geldi bana. Tam da bilemedim ama!!

Evet canım kesinlikle önce sağlık.Öncelikle sağlığım sonra da görüntüm için bu yola koyuldum.Tansiyon ilacını kullanmaya başladıktan sonra işler değişti.İnşallah inceldiğimizi görürüz.Ama tartıda da eksi çıkmak insanı mutlu ediyor.:KK200::nazar:

Ben kaynar suya ıslatıp tuz atıyorum bu yöntem de etkili midir acaba?Bundan sonra biraz da karbonat atayım en iyisi.

:KK70::KK70:
Aslında iyi oldu ne güzel meyve yemeye başladık @Mirafatos ,@Elalis kızlar birazda bağırsak için olanlardan da tüketin ki bizde tüketelim gerçekten iyi oluyor

Bencede yap Harika olursun
callanetıcs e başladım cnm bu gun.10 günlük bır program, daha önce yapmıştım 20 günde 2 beden incelmıştım, basenler normal ebatlarına donmuştu ve karnım içine kaçmıştı. Cok fayda edıyor. Eskı kararlılığımı yakalayabılırım umarım. Bu arada hıc dıyet yapmamıştım bu sporu yaparken, dıyetle daha etkılı olur.

Bizim insanımız gerçekten çok farklı aynaya bakmayız sağa sola laf atar lakap yapıştırmaktan geriye kalmayız
Evet cnm ya. Kavgacı bırı degılımdır. Herkesle ıyı anlaşmaya çalışırım bu balık tarafımdır, fakat damarıma basarlarsada lafımı sakınmam yerın dıbıne sokarım, Buda yukselenım olan kova tarafım:KK70:
Ah ınsanlar kendılerını bır görse keske. Aklıma geldı yıne sınırlendım bak, ıyısımı elmamı kemıreyım:KK70:

Canım benim :KK200::KK200: Canım bak yeni bilgiler veriyorum sana bu bakliyatları ıslatıyoruz ya içine karbonat yAda peynir altı suyu ile ıslatırsak içindeki bize zararlı olan bakterileri temizliyormuş birde sabahları yağ ile ağzımı çalkalarsak gece boyunca oluşan zararlı bakteriler temizleniyor zeytinyağı ,Hindistan cevizi yAda avakodo yağıda olurmuş
Öğrenmiş oldum cnm. Artık karbonat koyarım suyuna bende .

Afiyet olsun canım yanlız kızlar elma diyetine başlayınca hepimizin menüsünde elma görmeye başladım
Takımca canımız elma cektı :)

Bende kaçtım kızlar çok işim var akşama görüşürüz inşallah :KK200::KK200::KK200:
Kolay gelsın cnm

1) onthebeach 62.9kg - 61.6 kg

2) Pegasus07 65.0kg - 64.2- 63,1kg

3) yenidencan 101.1kg - 99.9kg - 98.3kg

4) mirafatos 70.5kg - 69.9kg -69.2kg - 69.2kg -68.4

5) ZO2718 69.4kg - 68.6 - 67.9kg - 66.5kg - 67.1

6) missFrezya 73.2kg- 63000

7) Elalis 72.2kg- 71.1kg - 69.9kg - 69.7kg -69.3kg

8) denvir 71.5kg - 70.9kg - 71.5kg -70.6kg

9) lastrose6 102kg - 102.1kg -99.5kg- 99.2 kg

10) TandemFelix 86.6kg - 84.5kg -83.4kg-82.7kg-81.5kg

11) Sinem33 68.1kg - 66.0kg

12) Akasya1612 63.0kg - 62.8kg - 63kg - 62.4 kg.

13) miyav_su 75.5 kg - 74.5 kg - 74.1kg-73.600 gr

14) zorakibebek 70.0kg - 67.5kg - 66.7kg-65.2

15) Minerva 1988 53.9 kg - 51.9 kg

Kendiminkini güncelledim, ilk kilom ve son kilomu yazdım hanımlar, bu son listemizdi, üzeri,nden herkes, ilk kilosunu ve son kilosunu yazarak güncellesin :KK200:

pzt guncellemistik zaten bu eski liste
surekli guncelleme mi yapicaz anlamadim
sadece pzt yapmiyor muyduk[/QUOTE]Cnm bu eskı lıste. Lısteler karışmış sanırım.guncelkemeyenler yazsın dıye çıktı lıste. Pazartesi yapıyoruz normalde :KK68:

Canım benim :KK200::KK200: Canım bak yeni bilgiler veriyorum sana bu bakliyatları ıslatıyoruz ya içine karbonat yAda peynir altı suyu ile ıslatırsak içindeki bize zararlı olan bakterileri temizliyormuş birde sabahları yağ ile ağzımı çalkalarsak gece boyunca oluşan zararlı bakteriler temizleniyor zeytinyağı ,Hindistan cevizi yAda avakodo yağıda olurmuş
Teşekkür ederim canım benim:KK200::KK200::KK200:

Back