Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim metabolizma yaşım 44 cikiyor diyetisyen tartilarinda . 14 yaş büyük çıkıyor.2.5 öğün yapıyorum yoksa veremiyorum. Ogleni yogurt ile gecistiriyorum acikinca kahve
İçiyorum.ama bu hafta yapıyorum bakalım nasil.olacak . tempolu yürüyüş olmayınca 3 ogün ile zayıflamıyor insan. Ama sanki sen iyi kilo veriyorsun gibi geldi bana. Tam da bilemedim ama!!

Aslında iyi oldu ne güzel meyve yemeye başladık @Mirafatos ,@Elalis kızlar birazda bağırsak için olanlardan da tüketin ki bizde tüketelim gerçekten iyi oluyor

Bencede yap Harika olursun
callanetıcs e başladım cnm bu gun.10 günlük bır program, daha önce yapmıştım 20 günde 2 beden incelmıştım, basenler normal ebatlarına donmuştu ve karnım içine kaçmıştı. Cok fayda edıyor. Eskı kararlılığımı yakalayabılırım umarım. Bu arada hıc dıyet yapmamıştım bu sporu yaparken, dıyetle daha etkılı olur.

Bizim insanımız gerçekten çok farklı aynaya bakmayız sağa sola laf atar lakap yapıştırmaktan geriye kalmayız
Evet cnm ya. Kavgacı bırı degılımdır. Herkesle ıyı anlaşmaya çalışırım bu balık tarafımdır, fakat damarıma basarlarsada lafımı sakınmam yerın dıbıne sokarım, Buda yukselenım olan kova tarafım
Ah ınsanlar kendılerını bır görse keske. Aklıma geldı yıne sınırlendım bak, ıyısımı elmamı kemıreyım

Öğrenmiş oldum cnm. Artık karbonat koyarım suyuna bende .

Afiyet olsun canım yanlız kızlar elma diyetine başlayınca hepimizin menüsünde elma görmeye başladım
Takımca canımız elma cektı :)

Bende kaçtım kızlar çok işim var akşama görüşürüz inşallah
Kolay gelsın cnm

pzt guncellemistik zaten bu eski liste
surekli guncelleme mi yapicaz anlamadim
sadece pzt yapmiyor muyduk[/QUOTE]Cnm bu eskı lıste. Lısteler karışmış sanırım.guncelkemeyenler yazsın dıye çıktı lıste. Pazartesi yapıyoruz normalde

Teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…