Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

@lastrose6 ,ben kamuda çalışıyorum canım.Teknik elemanım.Eşim bir kamu kurumunda elektronik işlerle ilgileniyor.Onun seminerleri biz de onla gidiyoruz işte.Canım bence çiğköfte ye,kendini o kadar sıkma.Zaten yeşilllikle yeniyor sıkıntı yok canım.Benim de yavaş canım levotiron 100 kullanıyorum.Doktorun sana dediğin şeylerin aynısını söyledi bana.İnsilün direncin yüksek ve midende bakteri var memeden kes ilaç başlayacam dedi tıpkı bende senin gibi kıyamadım.Bebeklerimiz aynı dönemde doğmuşlar zaten. Allahım tüm yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin.
Canım bu arada geçen mesajı arasında annem mersinde demiştin,soracaktım unutmuşum nerelisin canım?

Canım çok geçmiş olsun. Sana da inşallah karatay ile kendiliğinden geçer. Aile hekimim bana baklagilleri ekmeği bulguru yasakladı. Duzelmek istiyorsan yemeyeceksin dedi korkuyorum seker hastası olmaktan. Çok hareketli bir hayatim yok hep evdeyim. O yüzden kilo aldım zaten çoluk cocuk derken böyle oldu. Csnlari sagolsun Allah herkese sifa versin. Ben kirsehirliyim kirsehirde yaşıyorum. Abimin işi gereği mersin de görev yapıyor. 11 aylik oğlu var abimin. Annem iki aylığına ona bakmaya gitti. Önceden de gelinimizin annesi bakıyordu. Sırayla idare ediyorlar. Annem gidince şehir boşaldı sanki. Allah acılarını göstermesin bize.

Sağol canım Allah razı olsun,amin canım Allahım hepimize şifa versin İnşallah.Mersin diyince bende mersinin bir ilçesi memleketim ama başka şehirde oturuyorum şuan tabi.
İnşallah tüm hastalıklarımız geçer.Aynen evde hareketsizlik ve sıkıntıdan yedim de yedim .Benim de hassa bir yapım var ve stresimi de üzüntümü de yemekten çıkarıırcasına yiyorum.Anneler zaten joker gibi ben öyle diyorum.Bir oraya bir buraya.Şimdi yaşlandı gerçi annem,bakıcılar hastalansa bir işi çıksa hemen ona koşarız.
@lastrose6 sen 2 öğün yapıyorsun canım,aynı kilolarda olduğumuz ve emzirdiğimiz için sana sorayım.2 öğün yapmak seni zorluyor mu?Öğünlerini hangi saatlerde yapıyorsun ?Ben de düşünüyorum da. @Miyav_su ile de konuştuk bu konuyu.Benim günde 3 öğün yapmam kilo vermemi yavaşlatıyor sanırsam.Gerçi benim yaş 42 onun da çok etkisi olduğu kanaatindeyim.

Teşekkürler cnm . Bende kefırı soracaktım. Icebılıuorsak sorun yok ta 1,5-2 kg elmayı nasıl yıycem onu düşündüm :))

günaydın kızlarr
gün günlük güneslik burda icimiz ısındı valla
gününüz güzel geçsin ins
Gunaydın cnm. Burdada bır yagmurkı sorma. Evde Yaparım bu gun sporu
Günaydın

Yeni kilom 61.6kg
Gunaydın cnm. Cok ıyısın maşallah

Bu kadar elmayı yiyebilecekmisin ?Ben bir küçük elmayı zor bitiriyorum. Allah kolaylık versin.

pegasus07 canım hoşgeldin elma dünyasına şampiyon kim göster o akbabaya
Kızlar hemen durum bildirip kaçıcam.
1 günlük elma diyeti sonucum:

70.4 ile başladım dün
Bu sabah 8 de 70.1 çıktım.yatıp tekrar uyudum.11:30 da 69.8 çıktım.hangisi gerçek bilemedim.ama tabiki ikincisi hoşuma gitti
Bugünde yapmaya karar verdim.

Canım aile hekimin sana kısaca gaps diyetini önermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…