• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yenidencan yenidencan sen ne is yapıyorsun merak ettim seminer filan demissin?
Miyav_su Miyav_su Kaç dil biliyorsun canım ?ben yabancı dile düşkünüm çok severim ama ortam olmayınca unutuyor insan.
Kizlar elma diyetiniz hayirli olsun Allah sabir versin.
Kaçamak yapan arkadaşlar geçmişe çare yok geleceğe bakıp bol hareket yapalim fırsat buldukça tabi. Ben kaçamak yapmıştım geçen haftahareket te yok fırsat bulup yapamadım. Durdu resmen kilo vermem ama benim başka rahatsızlığım da var, metabolizmam yavaş. İnşallah size uğramaz bu durma işi.

Ben dün kayinvalidemlere gitmiştim. O da.çiğköfte yapmış. Yemedim kendime menemen yaptim yanina yeşillik filan bir nevi kahvalti oldu akşam yemegim. Napayim çiğköfte yemekten iyidir.
@Mirafatos Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah yıkılmaz yuvaları.
@missfrezzya canım bana da bebeği sütten kes ilaç yazalım dediler ama kiyamadim. 11 ay oldu. İnsülin direncim cok yuksek çıkıyor gittikçe artmış. Bilemiyorum bebeğini emzirmek istiyorum. Çabucak atlatirsin inşallah bu dönemi. Ben kizimdayken kızım aglardi meme diye bende aglardim. Beni onu bırakmam daha zor oldu. Çok duygusalim galiba.
@lastrose6 ,ben kamuda çalışıyorum canım.Teknik elemanım.Eşim bir kamu kurumunda elektronik işlerle ilgileniyor.Onun seminerleri biz de onla gidiyoruz işte.Canım bence çiğköfte ye,kendini o kadar sıkma.Zaten yeşilllikle yeniyor sıkıntı yok canım.Benim de yavaş canım levotiron 100 kullanıyorum.Doktorun sana dediğin şeylerin aynısını söyledi bana.İnsilün direncin yüksek ve midende bakteri var memeden kes ilaç başlayacam dedi tıpkı bende senin gibi kıyamadım.Bebeklerimiz aynı dönemde doğmuşlar zaten. Allahım tüm yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin.
Canım bu arada geçen mesajı arasında annem mersinde demiştin,soracaktım unutmuşum nerelisin canım?

lastrose6 lastrose6 ,ben kamuda çalışıyorum canım.Teknik elemanım.Eşim bir kamu kurumunda elektronik işlerle ilgileniyor.Onun seminerleri biz de onla gidiyoruz işte.Canım bence çiğköfte ye,kendini o kadar sıkma.Zaten yeşilllikle yeniyor sıkıntı yok canım.Benim de yavaş canım levotiron 100 kullanıyorum.Doktorun sana dediğin şeylerin aynısını söyledi bana.İnsilün direncin yüksek ve midende bakteri var memeden kes ilaç başlayacam dedi tıpkı bende senin gibi kıyamadım.Bebeklerimiz aynı dönemde doğmuşlar zaten. Allahım tüm yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin.
Canım bu arada geçen mesajı arasında annem mersinde demiştin,soracaktım unutmuşum nerelisin canım?
Canım çok geçmiş olsun. Sana da inşallah karatay ile kendiliğinden geçer. Aile hekimim bana baklagilleri ekmeği bulguru yasakladı. Duzelmek istiyorsan yemeyeceksin dedi korkuyorum seker hastası olmaktan. Çok hareketli bir hayatim yok hep evdeyim. O yüzden kilo aldım zaten çoluk cocuk derken böyle oldu. Csnlari sagolsun Allah herkese sifa versin. Ben kirsehirliyim kirsehirde yaşıyorum. Abimin işi gereği mersin de görev yapıyor. 11 aylik oğlu var abimin. Annem iki aylığına ona bakmaya gitti. Önceden de gelinimizin annesi bakıyordu. Sırayla idare ediyorlar. Annem gidince şehir boşaldı sanki. Allah acılarını göstermesin bize.

Canım çok geçmiş olsun. Sana da inşallah karatay ile kendiliğinden geçer. Aile hekimim bana baklagilleri ekmeği bulguru yasakladı. Duzelmek istiyorsan yemeyeceksin dedi korkuyorum seker hastası olmaktan. Çok hareketli bir hayatim yok hep evdeyim. O yüzden kilo aldım zaten çoluk cocuk derken böyle oldu. Csnlari sagolsun Allah herkese sifa versin. Ben kirsehirliyim kirsehirde yaşıyorum. Abimin işi gereği mersin de görev yapıyor. 11 aylik oğlu var abimin. Annem iki aylığına ona bakmaya gitti. Önceden de gelinimizin annesi bakıyordu. Sırayla idare ediyorlar. Annem gidince şehir boşaldı sanki. Allah acılarını göstermesin bize.
Sağol canım Allah razı olsun,amin canım Allahım hepimize şifa versin İnşallah.Mersin diyince bende mersinin bir ilçesi memleketim ama başka şehirde oturuyorum şuan tabi.
İnşallah tüm hastalıklarımız geçer.Aynen evde hareketsizlik ve sıkıntıdan yedim de yedim .Benim de hassa bir yapım var ve stresimi de üzüntümü de yemekten çıkarıırcasına yiyorum.Anneler zaten joker gibi ben öyle diyorum.Bir oraya bir buraya.Şimdi yaşlandı gerçi annem,bakıcılar hastalansa bir işi çıksa hemen ona koşarız.
@lastrose6 sen 2 öğün yapıyorsun canım,aynı kilolarda olduğumuz ve emzirdiğimiz için sana sorayım.2 öğün yapmak seni zorluyor mu?Öğünlerini hangi saatlerde yapıyorsun ?Ben de düşünüyorum da. @Miyav_su ile de konuştuk bu konuyu.Benim günde 3 öğün yapmam kilo vermemi yavaşlatıyor sanırsam.Gerçi benim yaş 42 onun da çok etkisi olduğu kanaatindeyim.

sizin için kopyaladım kızlar bu yazıyı mutlaka okuyun!

Elmada bulunan pektin enzimi, bağırsaklarda bulunan çeşitli toksinler, ağır metaller, radyoaktif ve diğer tehlikeli maddeleri emme ve vücut dışına atma yeteneğine sahiptir.Elmadaki yoğun lif yapısı, doğal müshil etkisi oluşturarak hem sindirim sistemini çalıştırır hem de mide ve bağısakları temizler. Özellikle kabızlık şikayetleri olan kişilerin 1 ay boyunca her sabah aç karnına 2 elma yemesi ile bu şikayetler sona erecektir. Bağırsak ve kolit enflamasyonuna iyi gelen antimikrobiyal maddeler ile pektin taşıyan elma ile bitkisel çözüm amacıyla günde 1 adet tatlı bir elma çok faydalı olacaktır.Elmada yine çokça yer alan potasyum tuzları, vücuttaki fazla sıvıların emilimine yardımcı olarak ödem atıcı etki yapar.metabolizmayı düzenler hem de sindirim sistemini, mideyi uzun süre tok tutucu etki sağlar. Elma ayrıca bir meyvede yer alması gereken tüm vitaminlere ve minerallere sahiptir.Elma diyeti uygulanırken her öğün bir dilim kepekli ekmek yiyebilirsiniz. Şayet bu da açlığınızı bastırmazsa, kefir, yoğurt gibi süt ürünleri tüketilebilir. Elma diyetinde yeşil çay ve diğer bitki çayları bolca tüketilmeli bol su içilmelidir. iştah kesici özelliğinin yanında bir de bağırsaklarda yağ emilimini azaltarak bölgesel yağlanmayı önlediği bilinmektedir. Hem yağ emilimini azaltması hem de metabolizma hızını yükseltmesi, elmanın çift yönlü bir yağ yakıcı etkisi olduğunu ortaya koyuyor.Elma diyeti bir nevi detoksdur hamile ve emziren bayanlara önerilmez.

6 GÜNDE 6 KİLO VERDİREN ELMA DİYETİ

ELMA DİYETİ NASIL YAPILIR?
1.gün: 1 kilo yeşil elma
2.GÜN: 1,5 kilo yeşil elma
3.gün: 2 kilo yeşil elma
4.GÜN: 1,5 kilo yeşil elma
5.gün: 1 kilo yeşil elma
6.gün: 1 kilo yeşil elma (son gün)

Herkese günaydın kızlar.
Akşam yemeğim;
Et haşlama
ıspanak kavurması
2-3 kaşık yoğurt
yeşil soğan

Sabah kahvaltım,
TEREYAĞINDA 2 YUMURTA
Az peynir
10 tane zeytin
4 tane ceviz
Çeyrek elma.
Teşekkürler cnm . Bende kefırı soracaktım. Icebılıuorsak sorun yok ta 1,5-2 kg elmayı nasıl yıycem onu düşündüm :))

günaydın kızlarr:spor:
gün günlük güneslik burda icimiz ısındı valla
gününüz güzel geçsin ins:KK15:
Gunaydın cnm. Burdada bır yagmurkı sorma. Evde Yaparım bu gun sporu
Günaydın :KK200:

Yeni kilom 61.6kg :nazar::KK55:
Gunaydın cnm. Cok ıyısın maşallah

sizin için kopyaladım kızlar bu yazıyı mutlaka okuyun!

Elmada bulunan pektin enzimi, bağırsaklarda bulunan çeşitli toksinler, ağır metaller, radyoaktif ve diğer tehlikeli maddeleri emme ve vücut dışına atma yeteneğine sahiptir.Elmadaki yoğun lif yapısı, doğal müshil etkisi oluşturarak hem sindirim sistemini çalıştırır hem de mide ve bağısakları temizler. Özellikle kabızlık şikayetleri olan kişilerin 1 ay boyunca her sabah aç karnına 2 elma yemesi ile bu şikayetler sona erecektir. Bağırsak ve kolit enflamasyonuna iyi gelen antimikrobiyal maddeler ile pektin taşıyan elma ile bitkisel çözüm amacıyla günde 1 adet tatlı bir elma çok faydalı olacaktır.Elmada yine çokça yer alan potasyum tuzları, vücuttaki fazla sıvıların emilimine yardımcı olarak ödem atıcı etki yapar.metabolizmayı düzenler hem de sindirim sistemini, mideyi uzun süre tok tutucu etki sağlar. Elma ayrıca bir meyvede yer alması gereken tüm vitaminlere ve minerallere sahiptir.Elma diyeti uygulanırken her öğün bir dilim kepekli ekmek yiyebilirsiniz. Şayet bu da açlığınızı bastırmazsa, kefir, yoğurt gibi süt ürünleri tüketilebilir. Elma diyetinde yeşil çay ve diğer bitki çayları bolca tüketilmeli bol su içilmelidir. iştah kesici özelliğinin yanında bir de bağırsaklarda yağ emilimini azaltarak bölgesel yağlanmayı önlediği bilinmektedir. Hem yağ emilimini azaltması hem de metabolizma hızını yükseltmesi, elmanın çift yönlü bir yağ yakıcı etkisi olduğunu ortaya koyuyor.Elma diyeti bir nevi detoksdur hamile ve emziren bayanlara önerilmez.

6 GÜNDE 6 KİLO VERDİREN ELMA DİYETİ

ELMA DİYETİ NASIL YAPILIR?
1.gün: 1 kilo yeşil elma
2.GÜN: 1,5 kilo yeşil elma
3.gün: 2 kilo yeşil elma
4.GÜN: 1,5 kilo yeşil elma
5.gün: 1 kilo yeşil elma
6.gün: 1 kilo yeşil elma (son gün)
Bu kadar elmayı yiyebilecekmisin ?Ben bir küçük elmayı zor bitiriyorum. Allah kolaylık versin.

pegasus07 pegasus07 canım hoşgeldin elma dünyasına :KK24: şampiyon kim göster o akbabaya :sampiyon:
Kızlar hemen durum bildirip kaçıcam.
1 günlük elma diyeti sonucum:

70.4 ile başladım dün
Bu sabah 8 de 70.1 çıktım.yatıp tekrar uyudum.11:30 da 69.8 çıktım.hangisi gerçek bilemedim.ama tabiki ikincisi hoşuma gitti :21:
Bugünde yapmaya karar verdim.:halay:

Canım aile hekimin sana kısaca gaps diyetini önermiş

Back