- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
İnşallah işe yaramıştır Canım ya eziyet resmen şu kiloları vermek of ofÇok zor bu elma diyeti yeaa
Yaptık bakalım bi yiğitlik
Yarın gr bile veremezsem kesicem göbeğimi kararlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah işe yaramıştır Canım ya eziyet resmen şu kiloları vermek of ofÇok zor bu elma diyeti yeaa
Yaptık bakalım bi yiğitlik
Yarın gr bile veremezsem kesicem göbeğimi kararlıyım
Valla süpersin bizlerin aklımıza hemen zararlı gıdalar gidiyor akıl akıldan üstündür boşuna dememişlerHaklarinda hayirlisi canim sonuç ne olursa olsun kendini üzme
Kisir yap yogurtlu bir cesit yap mesela kabak ,havuç(kavurma), karnabahar,brokoli yarimsakla ustune de pulbiber missss... tatli olarak kuru kayisi falan koy elma da olur:))) en azindan yasak olmayanlardan yersin böylece
Afiyet olsun canım menün güzelSabah kkk yapicaktim ki kardesim borekle gelince iki catal almis bulundu:)
Arada kahve
Aksam kuru fasulye ve ciger
Yarim saat yuruyuş gece leslie 3 mil yapicam
Her zamanki gibi Harika bir menü afiyet olsun canımHemen yazayım menüyü yoksa fırsat bulamayacagim
Sabah
2 yum
4 zeytin
2 domates
1 salatalık
3 ceviz
4 kayısı kurusu
Biraz kars kasari
Akşam
Yeşil fasulye 1 tabak
5 kofte
Yeşillik
Domates salatalik
4 kasik yogurt
Kahvaltı ile öğlen 5 saat geçtiyse sorun yok Canım afiyet olsuniyi akşamlar
kahvaltı 7.30 da peynir avuç içi kadar 3 zeytin salatalık domates 5 fındık çay.
öğle 12.00 da etli bezelye yoğurt (yumurta yemeyince öğleyin acıktım valla)
akşam 1 lahmacun salata 1 tabak yeşil fasülye salata ayran
2 litre su
bende sorun olmadı cnm netteSağol Canım teşekkür ederim bende şimdi spordan geldim maden suyumu içiyorum net yavaşladı sizlerde de oldu mu
Tesekkur ederım cnm. Bayağı şiştim :))Ah ah bilmez miyim insan bazen kendine engel olamıyor afiyet olsun canım
Afıyet olsun cnmiyi akşamlar
kahvaltı 7.30 da peynir avuç içi kadar 3 zeytin salatalık domates 5 fındık çay.
öğle 12.00 da etli bezelye yoğurt (yumurta yemeyince öğleyin acıktım valla)
akşam 1 lahmacun salata 1 tabak yeşil fasülye salata ayran
2 litre su
Harıkasın cnm. Bende plates yapayım dıyorum basen var bendede :)Spor olarak 30 dk yürüyüş +1 saat ağırlık sporu yaptım kızlar
keske benimki de emseydi. 5.5 ay zor emzirdim ugrasa ugrasabence harika yapmışsın canım zaten 2 yaşına kadar diyor uzmanlar 20 ay ozellikle çok iyi dediğim gibi bende 20 aylık iken başladım kesmeye bence zamanlaman her yönden harika oluş aaayyy yaza hayat sana güzel olucak hem fazla kiloları vermiş hem sütü kesmiş olacaksın oohhh miisss
Canım senin bebeğin küçük ama annenin sağlığı bence çok önemli.Ben sabır taşı diye birşey kullandım oğlum ağlamadı hiç, tiksindi ben zorla teklif ettim o reddetti.Ağlasa kıyamazdım bende.20 aydır uyumuyorum bu kadar rahat geçeceğini bilsem yaşında bırakırdım ben ,çünkü oğlum şurada 3 aydır falan gündüz emzirmeyi bırakınca doğru düzgün beslenmeye başladı hep meme emiyordu.Yemiyordu uyumuyordu zordu yani. İnşallah sende bırakırken zorlanmazsın canım.@yenidencan sen ne is yapıyorsun merak ettim seminer filan demissin?
Miyav_su Kaç dil biliyorsun canım ?ben yabancı dile düşkünüm çok severim ama ortam olmayınca unutuyor insan.
Kizlar elma diyetiniz hayirli olsun Allah sabir versin.
Kaçamak yapan arkadaşlar geçmişe çare yok geleceğe bakıp bol hareket yapalim fırsat buldukça tabi. Ben kaçamak yapmıştım geçen haftahareket te yok fırsat bulup yapamadım. Durdu resmen kilo vermem ama benim başka rahatsızlığım da var, metabolizmam yavaş. İnşallah size uğramaz bu durma işi.
Ben dün kayinvalidemlere gitmiştim. O da.çiğköfte yapmış. Yemedim kendime menemen yaptim yanina yeşillik filan bir nevi kahvalti oldu akşam yemegim. Napayim çiğköfte yemekten iyidir.
@Mirafatos Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah yıkılmaz yuvaları.
@missfrezzya canım bana da bebeği sütten kes ilaç yazalım dediler ama kiyamadim. 11 ay oldu. İnsülin direncim cok yuksek çıkıyor gittikçe artmış. Bilemiyorum bebeğini emzirmek istiyorum. Çabucak atlatirsin inşallah bu dönemi. Ben kizimdayken kızım aglardi meme diye bende aglardim. Beni onu bırakmam daha zor oldu. Çok duygusalim galiba.
gel canım gelKızlar 10 gun sonra düğün varmış. Benım acıl 58 olmam Lazım . Elmacılar acılın bende gelıyorum :))
Tabı dayanabılırsem
yürü beeee pegasuscum kim tutar seniKızlar bır akramız var sözde benı cok sever
Bır gun kılomla ılgılı defıkodu yapmış tabı bır guzel hakladım ama ıçım sogumadı. 1 yıldır gormuyorum nerdeyse. Dugune gelır oda zayıflıgımla döveyım dıyorum. Her ne kadar sağlıksız bulsamda 1 hafta elma kemırecegım. Zafere gıden yolda hersey mubahtır
Bu arada benım yarım kadar boyuyla benımle aynı kılodaydı bu hatun. Insanlarda nasıl bır Özgüven var anlamıyorum
Ver gazı fatoşumyürü beeee pegasuscum kim tutar seni
Sagol canimAfiyet olsun canım menün güzel
Maşallah sana çok güzel. Senin de desteğiyle gerçekten sıkı tutmaya başladım.İki dil biliyorum Canım İngilizce ve Rusça Rusçam ileri seviyede yazıyorum ve okuyorum çok az Bulgarca ve Polonyaca var onlarda Rus diline yakın o metabolizma yavaşlığı malesef bende de var işte kaçamaklar bizi başa sarıyor Canım elimizden geldiğince sıkı tutucaz ikimizde
Super keske sen yapsan ben de sen de erisem nerde ben ağırlık sporu yapicam Anca evden işe işten eve yürüyorum.Spor olarak 30 dk yürüyüş +1 saat ağırlık sporu yaptım kızlar