• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Haklarinda hayirlisi canim sonuç ne olursa olsun kendini üzme
Kisir yap yogurtlu bir cesit yap mesela kabak ,havuç(kavurma), karnabahar,brokoli yarimsakla ustune de pulbiber missss... tatli olarak kuru kayisi falan koy elma da olur:))) en azindan yasak olmayanlardan yersin böylece
Valla süpersin bizlerin aklımıza hemen zararlı gıdalar gidiyor akıl akıldan üstündür boşuna dememişler

Hemen yazayım menüyü yoksa fırsat bulamayacagim
Sabah
2 yum
4 zeytin
2 domates
1 salatalık
3 ceviz
4 kayısı kurusu
Biraz kars kasari

Akşam
Yeşil fasulye 1 tabak
5 kofte
Yeşillik
Domates salatalik
4 kasik yogurt
Her zamanki gibi Harika bir menü afiyet olsun canım

iyi akşamlar
kahvaltı 7.30 da peynir avuç içi kadar 3 zeytin salatalık domates 5 fındık çay.
öğle 12.00 da etli bezelye yoğurt (yumurta yemeyince öğleyin acıktım valla)
akşam 1 lahmacun salata 1 tabak yeşil fasülye salata ayran
2 litre su
Kahvaltı ile öğlen 5 saat geçtiyse sorun yok Canım afiyet olsun

Sağol Canım teşekkür ederim bende şimdi spordan geldim maden suyumu içiyorum net yavaşladı sizlerde de oldu mu
bende sorun olmadı cnm nette

Ah ah bilmez miyim insan bazen kendine engel olamıyor afiyet olsun canım
Tesekkur ederım cnm. Bayağı şiştim :))

iyi akşamlar
kahvaltı 7.30 da peynir avuç içi kadar 3 zeytin salatalık domates 5 fındık çay.
öğle 12.00 da etli bezelye yoğurt (yumurta yemeyince öğleyin acıktım valla)
akşam 1 lahmacun salata 1 tabak yeşil fasülye salata ayran
2 litre su
Afıyet olsun cnm

bence harika yapmışsın canım zaten 2 yaşına kadar diyor uzmanlar 20 ay ozellikle çok iyi dediğim gibi bende 20 aylık iken başladım kesmeye bence zamanlaman her yönden harika oluş :KK200:aaayyy yaza hayat sana güzel olucak hem fazla kiloları vermiş hem sütü kesmiş olacaksın oohhh miisss:cool:
keske benimki de emseydi. 5.5 ay zor emzirdim ugrasa ugrasa

Kızlar bır akramız var sözde benı cok sever:kusmuk:
Bır gun kılomla ılgılı defıkodu yapmış tabı bır guzel hakladım ama ıçım sogumadı. 1 yıldır gormuyorum nerdeyse. Dugune gelır oda zayıflıgımla döveyım dıyorum. Her ne kadar sağlıksız bulsamda 1 hafta elma kemırecegım. Zafere gıden yolda hersey mubahtır:KK70:
Bu arada benım yarım kadar boyuyla benımle aynı kılodaydı bu hatun. Insanlarda nasıl bır Özgüven var anlamıyorum :KK70:

@yenidencan sen ne is yapıyorsun merak ettim seminer filan demissin?
Miyav_su Miyav_su Kaç dil biliyorsun canım ?ben yabancı dile düşkünüm çok severim ama ortam olmayınca unutuyor insan.
Kizlar elma diyetiniz hayirli olsun Allah sabir versin.
Kaçamak yapan arkadaşlar geçmişe çare yok geleceğe bakıp bol hareket yapalim fırsat buldukça tabi. Ben kaçamak yapmıştım geçen haftahareket te yok fırsat bulup yapamadım. Durdu resmen kilo vermem ama benim başka rahatsızlığım da var, metabolizmam yavaş. İnşallah size uğramaz bu durma işi.

Ben dün kayinvalidemlere gitmiştim. O da.çiğköfte yapmış. Yemedim kendime menemen yaptim yanina yeşillik filan bir nevi kahvalti oldu akşam yemegim. Napayim çiğköfte yemekten iyidir.
@Mirafatos Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah yıkılmaz yuvaları.
@missfrezzya canım bana da bebeği sütten kes ilaç yazalım dediler ama kiyamadim. 11 ay oldu. İnsülin direncim cok yuksek çıkıyor gittikçe artmış. Bilemiyorum bebeğini emzirmek istiyorum. Çabucak atlatirsin inşallah bu dönemi. Ben kizimdayken kızım aglardi meme diye bende aglardim. Beni onu bırakmam daha zor oldu. Çok duygusalim galiba.
Canım senin bebeğin küçük ama annenin sağlığı bence çok önemli.Ben sabır taşı diye birşey kullandım oğlum ağlamadı hiç, tiksindi ben zorla teklif ettim o reddetti.Ağlasa kıyamazdım bende.20 aydır uyumuyorum bu kadar rahat geçeceğini bilsem yaşında bırakırdım ben ,çünkü oğlum şurada 3 aydır falan gündüz emzirmeyi bırakınca doğru düzgün beslenmeye başladı hep meme emiyordu.Yemiyordu uyumuyordu zordu yani. İnşallah sende bırakırken zorlanmazsın canım.

Kızlar bır akramız var sözde benı cok sever:kusmuk:
Bır gun kılomla ılgılı defıkodu yapmış tabı bır guzel hakladım ama ıçım sogumadı. 1 yıldır gormuyorum nerdeyse. Dugune gelır oda zayıflıgımla döveyım dıyorum. Her ne kadar sağlıksız bulsamda 1 hafta elma kemırecegım. Zafere gıden yolda hersey mubahtır:KK70:
Bu arada benım yarım kadar boyuyla benımle aynı kılodaydı bu hatun. Insanlarda nasıl bır Özgüven var anlamıyorum :KK70:
yürü beeee pegasuscum kim tutar seni:KK70:

sizin için kopyaladım kızlar bu yazıyı mutlaka okuyun!

Elmada bulunan pektin enzimi, bağırsaklarda bulunan çeşitli toksinler, ağır metaller, radyoaktif ve diğer tehlikeli maddeleri emme ve vücut dışına atma yeteneğine sahiptir.Elmadaki yoğun lif yapısı, doğal müshil etkisi oluşturarak hem sindirim sistemini çalıştırır hem de mide ve bağısakları temizler. Özellikle kabızlık şikayetleri olan kişilerin 1 ay boyunca her sabah aç karnına 2 elma yemesi ile bu şikayetler sona erecektir. Bağırsak ve kolit enflamasyonuna iyi gelen antimikrobiyal maddeler ile pektin taşıyan elma ile bitkisel çözüm amacıyla günde 1 adet tatlı bir elma çok faydalı olacaktır.Elmada yine çokça yer alan potasyum tuzları, vücuttaki fazla sıvıların emilimine yardımcı olarak ödem atıcı etki yapar.metabolizmayı düzenler hem de sindirim sistemini, mideyi uzun süre tok tutucu etki sağlar. Elma ayrıca bir meyvede yer alması gereken tüm vitaminlere ve minerallere sahiptir.Elma diyeti uygulanırken her öğün bir dilim kepekli ekmek yiyebilirsiniz. Şayet bu da açlığınızı bastırmazsa, kefir, yoğurt gibi süt ürünleri tüketilebilir. Elma diyetinde yeşil çay ve diğer bitki çayları bolca tüketilmeli bol su içilmelidir. iştah kesici özelliğinin yanında bir de bağırsaklarda yağ emilimini azaltarak bölgesel yağlanmayı önlediği bilinmektedir. Hem yağ emilimini azaltması hem de metabolizma hızını yükseltmesi, elmanın çift yönlü bir yağ yakıcı etkisi olduğunu ortaya koyuyor.Elma diyeti bir nevi detoksdur hamile ve emziren bayanlara önerilmez.

6 GÜNDE 6 KİLO VERDİREN ELMA DİYETİ

ELMA DİYETİ NASIL YAPILIR?
1.gün: 1 kilo yeşil elma
2.GÜN: 1,5 kilo yeşil elma
3.gün: 2 kilo yeşil elma
4.GÜN: 1,5 kilo yeşil elma
5.gün: 1 kilo yeşil elma
6.gün: 1 kilo yeşil elma (son gün)

İki dil biliyorum Canım İngilizce ve Rusça Rusçam ileri seviyede yazıyorum ve okuyorum çok az Bulgarca ve Polonyaca var onlarda Rus diline yakın o metabolizma yavaşlığı malesef bende de var işte kaçamaklar bizi başa sarıyor Canım elimizden geldiğince sıkı tutucaz ikimizde
Maşallah sana çok güzel. Senin de desteğiyle gerçekten sıkı tutmaya başladım.

Back