• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benim elma diyeti bugün sona erer sanırım yarın yapamam çünkü yarın babam bir kaç akrabamiz ile bize gelicek ve annemde :110:hep beraber toplanıp konuşma yapılacak ikiside şartlarını açıklayacak uzlasmaya varirlar ise barışma olabilir:dua: heyecan stres umut bütün duygularım karıştı:KK57:yarın buralarda olamam kızlar ama inşallah güzel haberlerle dönerim:dua:bir de yarın için börek sarma kek kurabiye gibi hazirliklar yapicam bunların koku evi sarmis önümde tabak tabak yeniyorken ve bir yandanda heyacandan kalbim cikacakken umarım kendimi yemeklere saldırmış vaziyette bulmam:cry:
Haklarinda hayirlisi canim sonuç ne olursa olsun kendini üzme
Kisir yap yogurtlu bir cesit yap mesela kabak ,havuç(kavurma), karnabahar,brokoli yarimsakla ustune de pulbiber missss... tatli olarak kuru kayisi falan koy elma da olur:))) en azindan yasak olmayanlardan yersin böylece

yarın günü karatay olarak açıcam çünkü sabah ekmek yemek istemiyorum kızlar olurda öğlen bir kacamagim olursa bari sabah karbonhidrat almamış olayım diye düşündüm bu hafta 2 gün yeter bakalım tartida da olumlu sonuç çıkarsa önümüzdeki haftalar tekrar ara ara uygularım

Iyı Akşamlar kızlar
Bu gun yedıklerımı yazayım
Sabah
Klasık Karatay
Ne olduysa aksam oldu
Aksam
Ekmek arası patates ve tavuk, sarma
Arada kefir
1 saat yuruyus ve Leslie 3 ml
Beyaz cay
Evet ekmegın kokusu taze taze gelınce yedım. Ilginç olan pişman degılım kızlar. Şımardım gslıba hedefe az kalınca cozuttum. Yarın Pür dıkkat dıyetıme devam edecegım. Sız sakın bana uymayın :)
Afiyet olsun:)))
Sorma bende kaçırıyorum arada ama hiç pisman olmuyorum:)))

Haklarinda hayirlisi canim sonuç ne olursa olsun kendini üzme
Kisir yap yogurtlu bir cesit yap mesela kabak ,havuç(kavurma), karnabahar,brokoli yarimsakla ustune de pulbiber missss... tatli olarak kuru kayisi falan koy elma da olur:))) en azindan yasak olmayanlardan yersin böylece
çok iyi fikir canım bu onerilerinin hepsini uyguliycam teşekkür ederim:KK15:

Şuan iyiyim canım.Oğlum 28 inde 20 ayını doldurup 21 e girecek.Oda bende iyiyiz.Haftada 2 gece kalkmıyorsa 6 gece en az 4 kere kalkıyordu kaliteli uyku uyuyamıyordu.Çok az yemek yiyordu iki gündür iştahı açıldı Allah a şükür.Geç kaldım ben 18. Ayında kesecektim kıyamadım.
bence harika yapmışsın canım zaten 2 yaşına kadar diyor uzmanlar 20 ay ozellikle çok iyi dediğim gibi bende 20 aylık iken başladım kesmeye bence zamanlaman her yönden harika oluş :KK200:aaayyy yaza hayat sana güzel olucak hem fazla kiloları vermiş hem sütü kesmiş olacaksın oohhh miisss:cool:

yenidencan yenidencan sen ne is yapıyorsun merak ettim seminer filan demissin?
Miyav_su Miyav_su Kaç dil biliyorsun canım ?ben yabancı dile düşkünüm çok severim ama ortam olmayınca unutuyor insan.
Kizlar elma diyetiniz hayirli olsun Allah sabir versin.
Kaçamak yapan arkadaşlar geçmişe çare yok geleceğe bakıp bol hareket yapalim fırsat buldukça tabi. Ben kaçamak yapmıştım geçen haftahareket te yok fırsat bulup yapamadım. Durdu resmen kilo vermem ama benim başka rahatsızlığım da var, metabolizmam yavaş. İnşallah size uğramaz bu durma işi.

Ben dün kayinvalidemlere gitmiştim. O da.çiğköfte yapmış. Yemedim kendime menemen yaptim yanina yeşillik filan bir nevi kahvalti oldu akşam yemegim. Napayim çiğköfte yemekten iyidir.
@Mirafatos Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah yıkılmaz yuvaları.
@missfrezzya canım bana da bebeği sütten kes ilaç yazalım dediler ama kiyamadim. 11 ay oldu. İnsülin direncim cok yuksek çıkıyor gittikçe artmış. Bilemiyorum bebeğini emzirmek istiyorum. Çabucak atlatirsin inşallah bu dönemi. Ben kizimdayken kızım aglardi meme diye bende aglardim. Beni onu bırakmam daha zor oldu. Çok duygusalim galiba.

yenidencan yenidencan sen ne is yapıyorsun merak ettim seminer filan demissin?
Miyav_su Miyav_su Kaç dil biliyorsun canım ?ben yabancı dile düşkünüm çok severim ama ortam olmayınca unutuyor insan.
Kizlar elma diyetiniz hayirli olsun Allah sabir versin.
Kaçamak yapan arkadaşlar geçmişe çare yok geleceğe bakıp bol hareket yapalim fırsat buldukça tabi. Ben kaçamak yapmıştım geçen haftahareket te yok fırsat bulup yapamadım. Durdu resmen kilo vermem ama benim başka rahatsızlığım da var, metabolizmam yavaş. İnşallah size uğramaz bu durma işi.

Ben dün kayinvalidemlere gitmiştim. O da.çiğköfte yapmış. Yemedim kendime menemen yaptim yanina yeşillik filan bir nevi kahvalti oldu akşam yemegim. Napayim çiğköfte yemekten iyidir.
@Mirafatos Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah yıkılmaz yuvaları.
@missfrezzya canım bana da bebeği sütten kes ilaç yazalım dediler ama kiyamadim. 11 ay oldu. İnsülin direncim cok yuksek çıkıyor gittikçe artmış. Bilemiyorum bebeğini emzirmek istiyorum. Çabucak atlatirsin inşallah bu dönemi. Ben kizimdayken kızım aglardi meme diye bende aglardim. Beni onu bırakmam daha zor oldu. Çok duygusalim galiba.
İki dil biliyorum Canım İngilizce ve Rusça Rusçam ileri seviyede yazıyorum ve okuyorum çok az Bulgarca ve Polonyaca var onlarda Rus diline yakın o metabolizma yavaşlığı malesef bende de var işte kaçamaklar bizi başa sarıyor Canım elimizden geldiğince sıkı tutucaz ikimizde

Afıyet olsun cnm.

Cok gecmışolsun cnm.
Afıyet olsun cnm. Acıkma olmaması cok ıyı. Bıraz yan yana dursak banada bulaşmazmı:KK48:

Az olmuş sankı. Afıyet olsun
Haklarında Hayırlısı olsun cnm. Umarım yarın guzel hsberlerı verırsın. Cok canın yemek Isterse sade bır kahve iç. Belkı bastırır :KK36:
Sağol Canım teşekkür ederim bende şimdi spordan geldim maden suyumu içiyorum net yavaşladı sizlerde de oldu mu

Iyı Akşamlar kızlar
Bu gun yedıklerımı yazayım
Sabah
Klasık Karatay
Ne olduysa aksam oldu
Aksam
Ekmek arası patates ve tavuk, sarma
Arada kefir
1 saat yuruyus ve Leslie 3 ml
Beyaz cay
Evet ekmegın kokusu taze taze gelınce yedım. Ilginç olan pişman degılım kızlar. Şımardım gslıba hedefe az kalınca cozuttum. Yarın Pür dıkkat dıyetıme devam edecegım. Sız sakın bana uymayın :)
Ah ah bilmez miyim insan bazen kendine engel olamıyor afiyet olsun canım

benim elma diyeti bugün sona erer sanırım yarın yapamam çünkü yarın babam bir kaç akrabamiz ile bize gelicek ve annemde :110:hep beraber toplanıp konuşma yapılacak ikiside şartlarını açıklayacak uzlasmaya varirlar ise barışma olabilir:dua: heyecan stres umut bütün duygularım karıştı:KK57:yarın buralarda olamam kızlar ama inşallah güzel haberlerle dönerim:dua:bir de yarın için börek sarma kek kurabiye gibi hazirliklar yapicam bunların koku evi sarmis önümde tabak tabak yeniyorken ve bir yandanda heyacandan kalbim cikacakken umarım kendimi yemeklere saldırmış vaziyette bulmam:cry:
Annen ve baban için hakkında hayırlısı Canım sakın üzülme boşanmalarda geçimsizlikte hep olan çocuklara oluyor kaç yaşında olursak olalım üzme kendini

Back