Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Haklarinda hayirlisi canim sonuç ne olursa olsun kendini üzme
Kisir yap yogurtlu bir cesit yap mesela kabak ,havuç(kavurma), karnabahar,brokoli yarimsakla ustune de pulbiber missss... tatli olarak kuru kayisi falan koy elma da olur:))) en azindan yasak olmayanlardan yersin böylece

yarın günü karatay olarak açıcam çünkü sabah ekmek yemek istemiyorum kızlar olurda öğlen bir kacamagim olursa bari sabah karbonhidrat almamış olayım diye düşündüm bu hafta 2 gün yeter bakalım tartida da olumlu sonuç çıkarsa önümüzdeki haftalar tekrar ara ara uygularım

Afiyet olsun:)))
Sorma bende kaçırıyorum arada ama hiç pisman olmuyorum:)))

çok iyi fikir canım bu onerilerinin hepsini uyguliycam teşekkür ederim

bence harika yapmışsın canım zaten 2 yaşına kadar diyor uzmanlar 20 ay ozellikle çok iyi dediğim gibi bende 20 aylık iken başladım kesmeye bence zamanlaman her yönden harika oluş aaayyy yaza hayat sana güzel olucak hem fazla kiloları vermiş hem sütü kesmiş olacaksın oohhh miisss

yenidencan sen ne is yapıyorsun merak ettim seminer filan demissin?
Miyav_su Kaç dil biliyorsun canım ?ben yabancı dile düşkünüm çok severim ama ortam olmayınca unutuyor insan.
Kizlar elma diyetiniz hayirli olsun Allah sabir versin.
Kaçamak yapan arkadaşlar geçmişe çare yok geleceğe bakıp bol hareket yapalim fırsat buldukça tabi. Ben kaçamak yapmıştım geçen haftahareket te yok fırsat bulup yapamadım. Durdu resmen kilo vermem ama benim başka rahatsızlığım da var, metabolizmam yavaş. İnşallah size uğramaz bu durma işi.

Ben dün kayinvalidemlere gitmiştim. O da.çiğköfte yapmış. Yemedim kendime menemen yaptim yanina yeşillik filan bir nevi kahvalti oldu akşam yemegim. Napayim çiğköfte yemekten iyidir.
@Mirafatos Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah yıkılmaz yuvaları.
@missfrezzya canım bana da bebeği sütten kes ilaç yazalım dediler ama kiyamadim. 11 ay oldu. İnsülin direncim cok yuksek çıkıyor gittikçe artmış. Bilemiyorum bebeğini emzirmek istiyorum. Çabucak atlatirsin inşallah bu dönemi. Ben kizimdayken kızım aglardi meme diye bende aglardim. Beni onu bırakmam daha zor oldu. Çok duygusalim galiba.

İki dil biliyorum Canım İngilizce ve Rusça Rusçam ileri seviyede yazıyorum ve okuyorum çok az Bulgarca ve Polonyaca var onlarda Rus diline yakın o metabolizma yavaşlığı malesef bende de var işte kaçamaklar bizi başa sarıyor Canım elimizden geldiğince sıkı tutucaz ikimizde

Sağol Canım teşekkür ederim bende şimdi spordan geldim maden suyumu içiyorum net yavaşladı sizlerde de oldu mu

Ah ah bilmez miyim insan bazen kendine engel olamıyor afiyet olsun canım

Annen ve baban için hakkında hayırlısı Canım sakın üzülme boşanmalarda geçimsizlikte hep olan çocuklara oluyor kaç yaşında olursak olalım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…