- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canım çok fazla ağrı seni zorlamadimca sagma masaj yap dusta çünkü sagdikca aynı emmis gibi vücut yeni süt üretimine başlıyor canım sütun keailmesi uzar ama dayanamicak gibi olursan tabi sağıp rahatlarsinÇok geçmiş olsun canım.İnşallah bende öyle olmam.Şuan iyiyim ama.Tamam dün girdim ama masaj yaptım sağmadım bugün senin dediğin gibi yapayım.Teşekkür ederim
3 köfte salatayla doyduysan sorun yok tabıkı. Bundan daha az yıyerekte doyuyormuşsun zaten :))Bana yeterli geldi şimdilik normalde de bundan daha fazla yemiyordum.
sağol canım inşallahAfıyet olsun cnm.
Cok gecmışolsun cnm.
Afıyet olsun cnm. Acıkma olmaması cok ıyı. Bıraz yan yana dursak banada bulaşmazmı
Az olmuş sankı. Afıyet olsun
Haklarında Hayırlısı olsun cnm. Umarım yarın guzel hsberlerı verırsın. Cok canın yemek Isterse sade bır kahve iç. Belkı bastırır
Hadi inşallah:))
Şükür inşallah gece mide kazinmaz:) benim derdim abur cubur ve tatlı:) onlara doymuyorum3 köfte salatayla doyduysan sorun yok tabıkı. Bundan daha az yıyerekte doyuyormuşsun zaten :))
Tekrar afıyet olsun.
Kazınırsa ayran yada kefır ıcebılırsın veya bıraz yoğurt. Bendede tam tersi yemek olsun yeterKi kahvaltıda bıle yerımŞükür inşallah gece mide kazinmaz:) benim derdim abur cubur ve tatlı:) onlara doymuyorum
hayirli haberlerle insbenim elma diyeti bugün sona erer sanırım yarın yapamam çünkü yarın babam bir kaç akrabamiz ile bize gelicek ve annemdehep beraber toplanıp konuşma yapılacak ikiside şartlarını açıklayacak uzlasmaya varirlar ise barışma olabilir heyecan stres umut bütün duygularım karıştı yarın buralarda olamam kızlar ama inşallah güzel haberlerle dönerim bir de yarın için börek sarma kek kurabiye gibi hazirliklar yapicam bunların koku evi sarmis önümde tabak tabak yeniyorken ve bir yandanda heyacandan kalbim cikacakken umarım kendimi yemeklere saldırmış vaziyette bulmam
Yarın güzel bi sonuç alırsam edicem canımElalis yarinda devam edicekmisin elma diyetine?
İçimdeki elma ağacı konuşuyor:açımmmmElmacı güzelleri ne alemdesiniz
:) gözümüz doysa aslında yediklerimiz çokta o göz doymuyor işteKazınırsa ayran yada kefır ıcebılırsın veya bıraz yoğurt. Bendede tam tersi yemek olsun yeterKi kahvaltıda bıle yerım
Çok zor bu elma diyeti yeaabenim 2. elma günü sorunsuz bitti ama denedigim soğuk yeşil çay migdemi bulandırdıne soğuk nede sıcak icemiyorum bunu anladım agzimdaki tat gitsin diye hemen bir kahve yaptım şimdi onu içiyorum elalis sen ne durumdasin arkadaşım
sonucu bize yazmayı unutmaÇok zor bu elma diyeti yeaa
Yaptık bakalım bi yiğitlik
Yarın gr bile veremezsem kesicem göbeğimi kararlıyım
bende aynı yemek az yiyorum cabuk doyuyorum iki gündür sadece elma yesemde hiç canım yemek istemiyor halaŞükür inşallah gece mide kazinmaz:) benim derdim abur cubur ve tatlı:) onlara doymuyorum
aynen öyle arkadaşım bu iş çözülsün de kutlama diye yiyeyim herşeyi yeterkiblonde ambition
Canım yarın için allah yardımcın olsun.bu hayati bi konu.içinden nasıl geçiyorsa öyle yap.yersen de inşallah mutluluktan yersin.hayırlısıyla barışırlar inşallah
Çok zor bu elma diyeti yeaa
Yaptık bakalım bi yiğitlik
Yarın gr bile veremezsem kesicem göbeğimi kararlıyım
Yesil çayı ıhlamurla yapiyorum biraz da limon missssbenim 2. elma günü sorunsuz bitti ama denedigim soğuk yeşil çay migdemi bulandırdıne soğuk nede sıcak icemiyorum bunu anladım agzimdaki tat gitsin diye hemen bir kahve yaptım şimdi onu içiyorum elalis sen ne durumdasin arkadaşım
İstediklerimi yiyemedikten sonra neyleyim yemeği tiksindim artık herşeyden.Afiyet bal şeker olsun canım yemeğin çok güzel artık 62 kilosun hatta kesin 61 küsursundur canım sen yemeyeceksinde kim yiyecekAfıyet olsun cnm. Acıkma olmaması cok ıyı. Bıraz yan yana dursak banada bulaşmazmı
bende hep başka şeyler istiyorum yaİstediklerimi yiyemedikten sonra neyleyim yemeği tiksindim artık herşeyden.Afiyet bal şeker olsun canım yemeğin çok güzel artık 62 kilosun hatta kesin 61 küsursundur canım sen yemeyeceksinde kim yiyecek
Şuan iyiyim canım.Oğlum 28 inde 20 ayını doldurup 21 e girecek.Oda bende iyiyiz.Haftada 2 gece kalkmıyorsa 6 gece en az 4 kere kalkıyordu kaliteli uyku uyuyamıyordu.Çok az yemek yiyordu iki gündür iştahı açıldı Allah a şükür.Geç kaldım ben 18. Ayında kesecektim kıyamadım.canım çok fazla ağrı seni zorlamadimca sagma masaj yap dusta çünkü sagdikca aynı emmis gibi vücut yeni süt üretimine başlıyor canım sütun keailmesi uzar ama dayanamicak gibi olursan tabi sağıp rahatlarsinben 20 aylık iken yavaş yavaş azalttim ve çok rahat ettim 2 yaşı yaklaşırken kestim hiç sagmadim hiç bir problemde ağrı sızı da yaşamadan atlattim kesme sürecini insallah seninde öyle olur canım bebis kaç aylık o nasıl bu süreçte inls oda kolay adapte olur memesiz hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?