Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah bende öyle olmam.Şuan iyiyim ama.Tamam dün girdim ama masaj yaptım sağmadım bugün senin dediğin gibi yapayım.Teşekkür ederim
canım çok fazla ağrı seni zorlamadimca sagma masaj yap dusta çünkü sagdikca aynı emmis gibi vücut yeni süt üretimine başlıyor canım sütun keailmesi uzar ama dayanamicak gibi olursan tabi sağıp rahatlarsin ben 20 aylık iken yavaş yavaş azalttim ve çok rahat ettim 2 yaşı yaklaşırken kestim hiç sagmadim hiç bir problemde ağrı sızı da yaşamadan atlattim kesme sürecini insallah seninde öyle olur canım bebis kaç aylık o nasıl bu süreçte inls oda kolay adapte olur memesiz hayata

sağol canım inşallah

hayirli haberlerle ins

Çok zor bu elma diyeti yeaa
Yaptık bakalım bi yiğitlik
Yarın gr bile veremezsem kesicem göbeğimi kararlıyım

Şükür inşallah gece mide kazinmaz:) benim derdim abur cubur ve tatlı:) onlara doymuyorum
bende aynı yemek az yiyorum cabuk doyuyorum iki gündür sadece elma yesemde hiç canım yemek istemiyor hala ama cikolata mozaik pasta profitorol dayanamam kek börek dondurma bende öyle seylere düşkünüm

blonde ambition
Canım yarın için allah yardımcın olsun.bu hayati bi konu.içinden nasıl geçiyorsa öyle yap.yersen de inşallah mutluluktan yersin.hayırlısıyla barışırlar inşallah
aynen öyle arkadaşım bu iş çözülsün de kutlama diye yiyeyim herşeyi yeterki sonrasinda hergün spora basliycam yeterki çözülsün

Yesil çayı ıhlamurla yapiyorum biraz da limon missss

Afıyet olsun cnm. Acıkma olmaması cok ıyı. Bıraz yan yana dursak banada bulaşmazmı
İstediklerimi yiyemedikten sonra neyleyim yemeği tiksindim artık herşeyden.Afiyet bal şeker olsun canım yemeğin çok güzel artık 62 kilosun hatta kesin 61 küsursundur canım sen yemeyeceksinde kim yiyecek

İstediklerimi yiyemedikten sonra neyleyim yemeği tiksindim artık herşeyden.Afiyet bal şeker olsun canım yemeğin çok güzel artık 62 kilosun hatta kesin 61 küsursundur canım sen yemeyeceksinde kim yiyecek
bende hep başka şeyler istiyorum ya o diyete dönüyorum olmuyor bu diyete dönüyorum olmuyoryok mu şöyle börek,sarma,kısır,pasta olan bir diyet

Şuan iyiyim canım.Oğlum 28 inde 20 ayını doldurup 21 e girecek.Oda bende iyiyiz.Haftada 2 gece kalkmıyorsa 6 gece en az 4 kere kalkıyordu kaliteli uyku uyuyamıyordu.Çok az yemek yiyordu iki gündür iştahı açıldı Allah a şükür.Geç kaldım ben 18. Ayında kesecektim kıyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…