- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Senede 2 dilim yaniBayramda 1 dilim yeme hakkımız var Canım o zaman yersin
Örtmenim milli bayramlar sayılır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senede 2 dilim yaniBayramda 1 dilim yeme hakkımız var Canım o zaman yersin
Nerden biliyosun o kadar güzel olmadığını.bi kere senin ruhun güzel.eminim yüzüne yansıyordur güzelliğinBen bu kadını çok seviyorum birde bu tarzlar hep hoşuma gider Pın up &rockabilly Retro tarzı bu kadında o elbiselerin mankenliğini yapıyor keşke bunun gibi güzel olsam
Sağol canım teşekkür ederim
Onlar makyaj güzeli canım,eminim sen de o kadar makyaj yapsan çok daha güzel olursun diye tahmin ediyorum.Birbirimizi ne kadar görmesek de hepimiz ayrı güzeliz kızlar.Ben bu kadını çok seviyorum birde bu tarzlar hep hoşuma gider Pın up &rockabilly Retro tarzı bu kadında o elbiselerin mankenliğini yapıyor keşke bunun gibi güzel olsam
İlahi @Elalis baklava yerine seni yiyecem ben bak.Senede 2 dilim yani
Örtmenim başladın mı bugün elma diyetine?Senede 2 dilim yani
Günaydın canım Bencede ya mideni boşuna onunla doldurmaGünaydın
500 ml limonlu ılık su içildi,güne başlandı
Regl oldum.
Bu sefer dukandaki hataya düşmiyciiimm
Hergün tartılıcam ki işe yaramıyorsa karataya dönerim.boşuna elma kemirmem bari
Evet bakma canım,hafta sonu bak toplu verdiğini görüp havalara uç inşallah.Canım ben şuan dükkandayım burada tartılma imkanım Yok buradan direk salona gideceğim salonda da hoca tartıyı yasakladı akşam yanlış verir yarın sabah tartılabilirim
Günaydın canım afiyet olsun kolay gelsingünaydin kizlarr
hepinize güzel bir hafta diliyorum
1.5 kilo verip bu haftayi tamamlarsam hedefime ulasmis olacagim
peynirli omletimi yedim ve işe gidiyorum ben
ögle tatilimde görüsürüz
Canım aslında bu hareketsizliğe rağmen çok güzel veriyorsun diyorum ya biraz yürüyüş ile desteklesen süper olur diyorumSabah kahvaltım;
2 haşlanmış yumurta
8-10 zeytin
süt kaymağı ile ceviz ezmesi,2 gün kurusu doğradım yedim tatlı niyetine.Yoğurt yaptığım sütün kaymağı boşa gitmasin dedim.
Kızlar benim şöyle büyük bir parpıya ihtiyacım var galiba.Şişman olmama sevinenleri hatırlatın bana da motive olayım biraz.Ne oluyor anlamıyorum.20 günde sadece 2 kilo bu koca vücutla.Çok zorlamıyorum galiba kendimi.Ne yapmalıyım bilemedim.Allahım biraz güç verse de yürüyüş bandını açıp akşam evde de yürüsem.Ben tatile kadar 10 kilo daha veremeyecem bu gidişle.
Öğle araları yürüyorum canım enaz 35-40 dk,daha fazla mı yürümeliyim acaba?Canım aslında bu hareketsizliğe rağmen çok güzel veriyorsun diyorum ya biraz yürüyüş ile desteklesen süper olur diyorum
Ben demiyorum Canan Karatay diyor onları saymıyor bende bayramda bisküvi arası lokum yemeyi düşünüyorumSenede 2 dilim yani
Evet vücûd belli bir sayıdan sonra yağ yakmıyor malesefÖğle araları yürüyorum canım enaz 35-40 dk,daha fazla mı yürümeliyim acaba?
Vermişsin canım gene de hiç morsalini bozma ,ben de aynıyım bu hafta fazla veremedim.Gerçi birkaç ahfatadır böyleyim.İnşallah önümüzdeki haftalarda güzel kilolar veririz canım.TartıldıM
Başlama 70 gecen hafta 65.2 bu hafta 64.9
Kaçamak bana 1haftaya mal oldu
Hepi topu -300 gitmiş.
Bugunelma diyeti yapacagım
Çok teşekkür ederim canım çok mutlu ettin beni o senin kalbinin güzelliğiNerden biliyosun o kadar güzel olmadığını.bi kere senin ruhun güzel.eminim yüzüne yansıyordur güzelliğin
Yazma var canım,senin müşterin bol olsun da .Ay bir yazamadım müşteriden
sadece 2 kilo kalmış bence birkaç haftaya varırsın hazirana kalmaz
Sağol canım benim Allah razı olsun ama Polonyalı bu kadın makyajsızda atıyor instgrama foto yüzü güzel yanlız saçını sarı yaptı o çirkinleştirdi onu
Onlar makyaj güzeli canım,eminim sen de o kadar makyaj yapsan çok daha güzel olursun diye tahmin ediyorum.Birbirimizi ne kadar görmesek de hepimiz ayrı güzeliz kızlar.
Öğle araları yürüyorum canım enaz 35-40 dk,daha fazla mı yürümeliyim acaba?