• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben bu kadını çok seviyorum birde bu tarzlar hep hoşuma gider Pın up &rockabilly Retro tarzı bu kadında o elbiselerin mankenliğini yapıyor keşke bunun gibi güzel olsam :KK200::KK200::KK200::KK200:
Nerden biliyosun o kadar güzel olmadığını.bi kere senin ruhun güzel.eminim yüzüne yansıyordur güzelliğin :KK200::KK200::KK200:

Sağol canım teşekkür ederim :KK200:
:KK19:

Ben bu kadını çok seviyorum birde bu tarzlar hep hoşuma gider Pın up &rockabilly Retro tarzı bu kadında o elbiselerin mankenliğini yapıyor keşke bunun gibi güzel olsam :KK200::KK200::KK200::KK200:
Onlar makyaj güzeli canım,eminim sen de o kadar makyaj yapsan çok daha güzel olursun diye tahmin ediyorum.Birbirimizi ne kadar görmesek de hepimiz ayrı güzeliz kızlar.:KK200::nazar:

Sabah kahvaltım;
2 haşlanmış yumurta
8-10 zeytin
süt kaymağı ile ceviz ezmesi,2 gün kurusu doğradım yedim tatlı niyetine.Yoğurt yaptığım sütün kaymağı boşa gitmasin dedim.
Kızlar benim şöyle büyük bir parpıya ihtiyacım var galiba.Şişman olmama sevinenleri hatırlatın bana da motive olayım biraz.Ne oluyor anlamıyorum.20 günde sadece 2 kilo bu koca vücutla.Çok zorlamıyorum galiba kendimi.Ne yapmalıyım bilemedim.Allahım biraz güç verse de yürüyüş bandını açıp akşam evde de yürüsem.Ben tatile kadar 10 kilo daha veremeyecem bu gidişle.:KK200::nazar:
Canım aslında bu hareketsizliğe rağmen çok güzel veriyorsun diyorum ya biraz yürüyüş ile desteklesen süper olur diyorum

TartıldıM

Başlama 70 gecen hafta 65.2 bu hafta 64.9

Kaçamak bana 1haftaya mal oldu

Hepi topu -300 gitmiş.

Bugunelma diyeti yapacagım
Vermişsin canım gene de hiç morsalini bozma ,ben de aynıyım bu hafta fazla veremedim.Gerçi birkaç ahfatadır böyleyim.İnşallah önümüzdeki haftalarda güzel kilolar veririz canım.:KK200::nazar:

:KK19:

Onlar makyaj güzeli canım,eminim sen de o kadar makyaj yapsan çok daha güzel olursun diye tahmin ediyorum.Birbirimizi ne kadar görmesek de hepimiz ayrı güzeliz kızlar.:KK200::nazar:
Sağol canım benim Allah razı olsun :KK200::KK200:ama Polonyalı bu kadın makyajsızda atıyor instgrama foto yüzü güzel yanlız saçını sarı yaptı o çirkinleştirdi onu

Öğle araları yürüyorum canım enaz 35-40 dk,daha fazla mı yürümeliyim acaba?:KK200::nazar:

evet canım daha fazla yürümek işe yarıyor ben sabahları 6'da kalkıp 45 dakika yürüyorum öğle arasını uzatıp 1saat 40 dakika yürüyorum... akşam eve dönünce de 45 dakika yürüyorum... ancak böyle hızlandırabildim kilo verişimi yoksa bir aşağı bir yukarı hareketlenip duruyordu :KK200:

Back