Aslında hiç bizim olmadı olmayacak ta.Sadece bize ait sanıyoruz malesef
canım biz senle böyle napicaz yaa arkadaşım bütün yaramazliklari hep ikimiz yapiyoruzTartılmaktan tırsıyorum
Allahım inşallah başlangıç kiloma dönmemişimdir
Bu hafta yaptığım kaçamağın haddi hesabı yokbide regl bekliyorum
Elalis Canım 40 yılda bir pazar evdeyim keyif yapıyorum şuan tartı ile uğraşamam
röpteşambır - buzlu sodalı viski
fıstıklı çikolata eşliğinde masaj yaptırıyorumah ah hayaller hayatlar
Cıssss sakn yeme tut kendini.hepimiz hayranız burda sana patır patır verdin.bizi hayal kırıklığına uğratmaSiz olmasanız bu kadar iradeli olmazdım..sırf buraya kötü menü yazacagım korkusuyla yediklerime dikkat ediyorum..bu hafta 1gün kaçamak yaptım ama sabahtan aksama kadar o kaar fazlaydı..hani misafirim gelmişti ya o gün..yarıntartılacagım yarım kilo gitmiş olsun yine kabulum. Akşam yemeğe davetliyiz..7.30da hem de..corba salatayla atlatırsam ne mutlu bana.tartıya bir kala yapılır mı bu...aklıma burayı getireyim de frenleyim kendimi
Arkadaşım çok üzüldüm ya ben en azindan aynisindir diye tahmin ediyorum aldığına ihtimal vermedim canım halada vermiyorum bence duzeni bozduk ya vücut su falan tuttu canım onu geri bırakır üzülme arkadaşım elma diyeti diye bir şey okudum gece baya arastirdim sonuçlar süper di ya bir kaç gün onumu yapsakVeee tartıldım.korkunun faydası yok
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Hoşgeldin 70 leerrrr
Bak bu hafta kaçamak yokcanım biz senle böyle napicaz yaa arkadaşım bütün yaramazliklari hep ikimiz yapiyoruz
Biz de seniiiiiiPazar malzemeleri getirdi esim onları yerlestirecegim. Bebeği emzirdim uyuyor. İyi ki varsınız .akşama Anca girerim. Öpüyorum hepinizi.
Sadece elma mı yicezArkadaşım çok üzüldüm ya ben en azindan aynisindir diye tahmin ediyorum aldığına ihtimal vermedim canım halada vermiyorum bence duzeni bozduk ya vücut su falan tuttu canım onu geri bırakır üzülme arkadaşım elma diyeti diye bir şey okudum gece baya arastirdim sonuçlar süper di ya bir kaç gün onumu yapsak
inşallah xanım..elimden geldiğince hafif yiyecegim..ev sahibimiz bir de..kadınşimdi bir sürü seyyapmıştır..banagelenmisafirlwr yemeğince sinir olurdum..artık yemişgibi yapacagım :)Cıssss sakn yeme tut kendini.hepimiz hayranız burda sana patır patır verdin.bizi hayal kırıklığına uğratma
Not: söyleyene bak
kayınvalidene atıp olmaz ama ben götürsemcok atıp olur..ev shibimcagıeıyordaBende kayinvalideme gidecegim. Çiğköfte yapacakmış. Benim yememem lazım. Zaten çok yavaş veriyorum napsam acaba. Kendi yemeğimi gotursem ayıp olur mu ki?
sabah 2 dilim kepek ekmeği,domates,peynir bunlarla tost da yapabiliyorsun kendine yaninda çay yada kahven canım yada diger2 bir kahvaltı seçeneğin yine aynisina şeyler ve yumurta yemek kahvaltı baya güzel yani kahvaltıdan sonra ise 2 saat arayla elma yeniyor en son akşam 8e kadar doyana kadar elma yiyebiliyorsun ve bir kaç fincan yeşilçay mutlaka içmek gerekiyormuş ve bol bol su bukadar canım ama bir hafta 5 kilo yada 8 günde 10 kilo gibi acayip uçuk rakamlar verdiklerini yazmışlar canım inanilir gibi değil ama kadınlar kulübünde elma diyeti yapanlarin deneyimleri diye nette yazdim girip baktım bunları yapanlar yazmış yani 20 kilolar falan veriyorlar inanilmaz istersen bir göz at sendeSadece elma mı yicez
kızlar telden giriyorum ya harfler hep birbirine giriyor kusura bakmayınkayınvalidene atıp olmaz ama ben götürsemcok atıp olur..ev shibimcagıeıyorda
Tsk ederim cnmtebrik ederim canım çok güzel çok sevindim
elma diyeti deneyimleri canım sayfayı sexybebek açmış canım verdiği listede nettede aynı böyle geciyor zaten holywood diyetlerinden bu ve sexybebek arkadasinin 130 dan 59 a bu diyetle düştüğünü kendininde sürekli inanilmaz rakamlarla dususlerini yazmış okuyabilirsinsabah 2 dilim kepek ekmeği,domates,peynir bunlarla tost da yapabiliyorsun kendine yaninda çay yada kahven canım yada diger2 bir kahvaltı seçeneğin yine aynisina şeyler ve yumurta yemek kahvaltı baya güzel yani kahvaltıdan sonra ise 2 saat arayla elma yeniyor en son akşam 8e kadar doyana kadar elma yiyebiliyorsun ve bir kaç fincan yeşilçay mutlaka içmek gerekiyormuş ve bol bol su bukadar canım ama bir hafta 5 kilo yada 8 günde 10 kilo gibi acayip uçuk rakamlar verdiklerini yazmışlar canım inanilir gibi değil ama kadınlar kulübünde elma diyeti yapanlarin deneyimleri diye nette yazdim girip baktım bunları yapanlar yazmış yani 20 kilolar falan veriyorlar inanilmaz istersen bir göz at sende
Yaa iyiymiş.deneyelim fatoşcum ölmeyiz sonuçta.ben varımsabah 2 dilim kepek ekmeği,domates,peynir bunlarla tost da yapabiliyorsun kendine yaninda çay yada kahven canım yada diger2 bir kahvaltı seçeneğin yine aynisina şeyler ve yumurta yemek kahvaltı baya güzel yani kahvaltıdan sonra ise 2 saat arayla elma yeniyor en son akşam 8e kadar doyana kadar elma yiyebiliyorsun ve bir kaç fincan yeşilçay mutlaka içmek gerekiyormuş ve bol bol su bukadar canım ama bir hafta 5 kilo yada 8 günde 10 kilo gibi acayip uçuk rakamlar verdiklerini yazmışlar canım inanilir gibi değil ama kadınlar kulübünde elma diyeti yapanlarin deneyimleri diye nette yazdim girip baktım bunları yapanlar yazmış yani 20 kilolar falan veriyorlar inanilmaz istersen bir göz at sende
morelim bozuk ya bende fazla ciktim zaten benim 1 kilo vermem iki haftayi buluyor hatta oda 1 degil 800gr falan oluyor canim yediklerimizdende sikildim zaten bir kacgun degisiklik olur bize hem bakarsin iyi gelir canim ben bugün başlayalım diyorum canım kahvaltı yaptinmi senBugün okuyayım o topiği.
Bi hafta değişiklik yapmak bana da iyi gelicek.yarın mı başlıyoruz
Harikasın canım yaGünaydinnn
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim
Hedefim nisan sonunda 80 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?