Hiç duymadım canım bize iyi mi geliyor acabaAnladım Canım Demir seviyende düşük değil mi peki ben araştırırken birşeyler buldum seninlide paylaşmak isterim belki duymuşsundur gaps diyeti duydun mu hiç
Denir ilaci kullanıyorum demir depolarim boşalmıştı.Anladım Canım Demir seviyende düşük değil mi peki ben araştırırken birşeyler buldum seninlide paylaşmak isterim belki duymuşsundur gaps diyeti duydun mu hiç
İnşallah canımİyi gelmiştir sana canım uyumak iyileşmiş ne güzel umarım tekrarlamaz
Canım iyi geliyormuş yanlız bakliyat ve inek sütü ürünleride yasak faydasını gören çok bende ptesi itibaren yapayım diyorum bakalımHiç duymadım canım bize iyi mi geliyor acaba
Afiyet olsun canım kolay gelsinSabah klasik karatay yaptim
Az yeşillik
Annem mersin de ben evdeyim bugün ev işi camasir topla bunlarla uğraşacağım. Hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum.
Peki kalsiyum u nereden alacağız. Ben bir bakayım müsait olunca. Bakliyatsiz yaşıyorum sanırım süt ürünleri olmadan da yasarim yeter ki duzeleyim yoruldum bu ilaçlardan.Canım iyi geliyormuş yanlız bakliyat ve inek sütü ürünleride yasak faydasını gören çok bende ptesi itibaren yapayım diyorum bakalım
canım çok normal bebekler depoları boşaltıyor canim benimde demir depolerim komple bosalmis demir baglama bile cok dusmusdu canim bende hamilelikte demire bir başladım devamindaki 2 yıl süren emzirme suresince devam ettim sütü kestikten sonrada bir kaç ay daha devam edince anca düzeldi canım hatta şimdi degerim bayada yüksek yani sana tavsiyem emzirme boyunca demir ve kalsiy alimina çok dikkatet ve ikisi birbirinin emilimini yok ediyor biliyorsun demir ile kalsiyum ilac yada gida seklinde mutlaka aralarinda en az iki saat bosluk olarak tuketilmeliD
Denir ilaci kullanıyorum demir depolarim boşalmıştı.
canım kalsiyumu kesme biliyorsun ki emzirme ve hamilelik surecinde bebek senin vücudundaki kalsiyumu çekiyor ve sen hiç kalsiyum alamasanda o senden aliyor yani vucada kalsiyum girisini kesersen o gerekli kalsiyumu senin kemiklerinden dişlerinden cekmeye başlıyacak !Peki kalsiyum u nereden alacağız. Ben bir bakayım müsait olunca. Bakliyatsiz yaşıyorum sanırım süt ürünleri olmadan da yasarim yeter ki duzeleyim yoruldum bu ilaçlardan.
Keçi sütü ve yoğurdu Canım onları tüketeceğizPeki kalsiyum u nereden alacağız. Ben bir bakayım müsait olunca. Bakliyatsiz yaşıyorum sanırım süt ürünleri olmadan da yasarim yeter ki duzeleyim yoruldum bu ilaçlardan.
yasak diye biliyprum...nerdeyse 4hafta olacak patates yemedim..özledim namıssızıkızlar bir sorum var patates tamamen mi yasak yoksa haşlanmış patates sınırlı mı?
bende patates yemeyeli 2 ay olmuştur canım ve kizartma zaten direk yasak biliyorum ama acaba haslamada mı yasak yoksa ayda bir filan az miktarda yenebilirmiyasak diye biliyprum...nerdeyse 4hafta olacak patates yemedim..özledim namıssızıhatta sabah eşimle oğluma patates kızarttım tuttum kendimi
Haşlama arada yiyebilirsin, kitapta patates salatası tarifi falan da vardı. Öğünde de yazıyordu ama nişastalı olduğundan ölçülü ve bol limonlu vb. tüketmen yararına olur..bende patates yemeyeli 2 ay olmuştur canım ve kizartma zaten direk yasak biliyorum ama acaba haslamada mı yasak yoksa ayda bir filan az miktarda yenebilirmi
Canım patatesin glisemik indeksi yüksek haşlamışıda aynı kızartmasıda ekmekten sonra mutfağa girmemesi gereken 2. Gıdakızlar bir sorum var patates tamamen mi yasak yoksa haşlanmış patates sınırlı mı?
Bol yeşillikle tüket Canım yanında yoğurtbende patates yemeyeli 2 ay olmuştur canım ve kizartma zaten direk yasak biliyorum ama acaba haslamada mı yasak yoksa ayda bir filan az miktarda yenebilirmi
Tamamen yasak cnmkızlar bir sorum var patates tamamen mi yasak yoksa haşlanmış patates sınırlı mı?
Sabah yumurta ye cnm acikmazsin erkenKızlar bugun akşamı erken getirdim
Sabah yogurt peynir domates kahve
Akşam kuru fasulye domates kahve
2litre su...akşam 7de kahve içwrimgünü kaparırım..bugun acıktım akiam menüsünü baya bi erkwne cektim
Benimde en büyük zaafım ekmekten sonra patates malesefyasak diye biliyprum...nerdeyse 4hafta olacak patates yemedim..özledim namıssızıhatta sabah eşimle oğluma patates kızarttım tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?