- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım.Günde 1 kere 2-3 kaşık bulgur yiyebiliyoruz canım kendini hiç üzme.Gerçi bizler hızlı kilo verebilmek için haftada ya da ayda yemeyi tercih ediyoruz.Menünde kesinlikle sıkıntı yok canım,kendine hiç stres yapma.Kizlar dun 3 kasik kisir yedim malesef
Menum
Sabah 1kase yogurt kahve
Ogle kofte domates ayran
Aksam tavuk haslama yogurt
Afiyet olsun canım,moral bozmak yok,bunları metabolizmamızı şaşırtma olarak bakalım.Ama sık sık yapmama konusunda da birbirimizi uyaralım.Artık 2-3 hafta ekmek,şekerli kaçamak yok.Kızlar bugün cok yogun karmakarisik birgün gecirdim
Sabah kahvalti yapmadim acele ciktim evden süt içip
Sonra bütün gün müsteri ziyaretindeydim disarda
Sabah 10.30 da kahvalti yaptim cok üzgunum herseyden yedim ekmek falan gözüm dönmüstü sanki
Öglen domates corbasi yedim
Aksam yogurt kabak yemegi sütlü kahve
Canim sıkkın
Bi de bugün bi arkadasla şakalaşiyoduk kiz cok zayif bana şisko sende dedi.biliyorum şaka yapti ama cok zoruma gitti
Ona kızmadim asil kendime kizdim
Kendini bu hale neden getirdin kendinle nedfn alay edilmesine sebep oldun diye kendi kendime kizip duruyorum
Diyeti de bozdum sabah moralim cok bozuk
Gösterelim o dilini tutamayan kaba insanlara kimin şişko olduğunu.üzülme tatlım bende senin gibi bugün stres magduruyum hatta sen tek ekmekle atlatmissin ama ben öğlen luppo akşam menümü utancdan yazmadım bile ama aksamda makarna yedim canım tek avuntum akşam yemeğini hiç olmassa 5de yemiş olmak ve yer yemez hemen 30dk kondisyon bisikleti yapmak oldu suan itiraf ediyorum pişmanım ama olan olduyarın sabah kendimizi toplayalım tam gaz devam onlara kimin şişko olduğunu gostericez
Ah bu eltiler ah.Çocuklar baya büyümüş demiştim bir tatile gititiğimizde alaylı bir tavırla bana dönüp sen de büyümüşsün dedi .Anam dedim ne çocukça bir laf .Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Sizce böyle şaka olur mu?Şuanki kilomu patavatsız eltime borçluyum canım.. Böyle yıkıcı eleştiriler seni diyetini bozmaya değil zayıflayıp o lafı ona yedirmek için dahada çabalamaya sevk etsin.Mayıs başında eşimin memleketinde bir şenlik var oraya gideceğiz.Eltimin beni gördüğünde gözlerinin yuvalarından pörtlediğinin fotoğrafını çekip o anı ölümsüzleştirmek istiyorum :) Hiç takma burda kal, diyetine aksatmadan devam et incecik olacaksın inşallah
Günaydın çok sevindim harikasın öyle güzel yürüyüş yaptın ki hangi kilo dayanır bunaGünaydın 61.9kg işte şimdi keyfim yerine geldi... 61'li kiloları görmek çok güzellll
Bence öyle şaka olmaz eltin çok mu fit sağlıklı boşver insanları sakın ama sakın eltine Karatay yaptığını söyleme olur muAfiyet olsun canım.Günde 1 kere 2-3 kaşık bulgur yiyebiliyoruz canım kendini hiç üzme.Gerçi bizler hızlı kilo verebilmek için haftada ya da ayda yemeyi tercih ediyoruz.Menünde kesinlikle sıkıntı yok canım,kendine hiç stres yapma.
Afiyet olsun canım,moral bozmak yok,bunları metabolizmamızı şaşırtma olarak bakalım.Ama sık sık yapmama konusunda da birbirimizi uyaralım.Artık 2-3 hafta ekmek,şekerli kaçamak yok.
Gösterelim o dilini tutamayan kaba insanlara kimin şişko olduğunu.
Ah bu eltiler ah.Çocuklar baya büyümüş demiştim bir tatile gititiğimizde alaylı bir tavırla bana dönüp sen de büyümüşsün dedi .Anam dedim ne çocukça bir laf .Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Sizce böyle şaka olur mu?
Çok teşekkür ederim canım,sağol.Geçmis olsun
Kakaolu süt iyi fikir hem de çok faydalıymış kakao.Canim kakao serbest sanirim sütle kaynatsan koyulasir baya onu içsen bir nebze nefsin körelir belki
Öyle bir yazmışsın ki canım valla ağzım sulandı ha.Ben sürekli yaparim Çocuklar da yerler kabağı sevmiyorsan ondan olabilir. Ben bazen kavuruyorum sarimsakli yogurtla karistiriyotum ustune tereyağlı pulbiber missss
Evet canım kesin turşudur o turşu,tuzlu olunca vücut su tutuyor.nerdeyse 1kg fazla cıktım akşam..bakalım pazara ne olacak.evet cok yemedim..turşuyu mu cok yedim acaba
Günaydın çok sevindim harikasın öyle güzel yürüyüş yaptın ki hangi kilo dayanır buna
Rica ederim ve durmak Yok yola devam canım sağlık durumun nasıl iyi misinteşekkür ederim, kesinlikle kırıyor yürüyüş
Spor yapamiyorum maalesef cnmSporda yapıyorsun ne güzel Harika bir şekilde incelip sıkılaşman olucak Canım
Biran beni anlatıyorsun sandım canım,çok haklısın.Bu isin sakası olmaz. Şu sakacilari.........
Yarın yeni bir gün sabahı unut önüne bak sen çok iyi gidiyorsun arada kacamak oluyor.
Ben kendime kızdıgımda yemeyi daha çok istiyorum kendimizi sevelim ki sonuca daha kolay ve çabik ulasalim
Aslında şöyle baktım da leptin gitmemiş canım,menü de çok güzel bence.Ayran serbest zaten.iyi akşamlar kızlar dün giremedim benim leptin de gitti.
bugün sabah 7:30 da yarım tabak ciğer kavurma 4 zeytin salatalık,domates,fırında biber ve patlıcan, çay...
öğlen 1 bardak ayran
akşam:saat 16:00 da 3mercimek köfte 2 bardak ayran yarım tabak ciğer saat 19:00 da 1 bardak ayran 2 litre su ..bu günlük bu kadar
Afiyet olsun canım,benim 1 milde canım çıkıyor süpersin ha.Sabah kahvaltimi 11 de yaptim
Yesil soganli omletle kk
Saat 4 gibi salatalik doner tursu ayran
Aksam 7:30 da ayran
Yarim saat yuruyuş
Simdi turk kahvemi icip leslie yapicam 46 dk sonuna kadar yaparim insallah...
Hafta sonu 2 öğün yapıyorum canım,ama hafta içi de bir deneyeyim bakalım nasıl olacak.Kahvaltımı 9,30 da bitirmiş olsam akşamda 6 da yesem acıkırsam kıtlık moduna girer mi vücut.Canım bir denemelisin birkaç gün sonra rayına oturuyor evet birazdan evde temizlik yapınca kitap başına geçerim
Hiç sevmez ,yeni tatlara da pek açık değil ,inat bir tarafı var sanırsam.Bu farklı yemek fikirlerine bayılıyorum ama ben bir türlü yapamadım bu işi.Ne kereviz ne enginar hiç pişirmedim.Bebeğin sebze pürelerine katıyorum kerevizi azıcık.Teşekkür ederim canım eşin sevmiyor mu bakla Canım karatayın kitabında iç baklalı enginar dolması var bu hafta alabilirsem inşallah yapıcam tavsiye ederim
Benim gibi yaparsan saat 3 gibi Türk kahvesi ve kuruyemiş yersin benim eşim Allah'dan seviyor sadece brokoliliyi sevmedi dolmayı yeşil mercimekli kıymalı yaptım bayıldı her hafta yemek ister mesalaHafta sonu 2 öğün yapıyorum canım,ama hafta içi de bir deneyeyim bakalım nasıl olacak.Kahvaltımı 9,30 da bitirmiş olsam akşamda 6 da yesem acıkırsam kıtlık moduna girer mi vücut.
Hiç sevmez ,yeni tatlara da pek açık değil ,inat bir tarafı var sanırsam.Bu farklı yemek fikirlerine bayılıyorum ama ben bir türlü yapamadım bu işi.Ne kereviz ne enginar hiç pişirmedim.Bebeğin sebze pürelerine katıyorum kerevizi azıcık.
Çok sevindim canım,Allahım hepimizin keyfini arttırsın inşallah.Sana da Maşallah.Günaydın 61.9kg işte şimdi keyfim yerine geldi... 61'li kiloları görmek çok güzellll
Evet olmaz tabi böyle şaka değil mi?Benim hep kendimi eleştirme huyum olduğumdan acaba ben mi fesatlık yapıyorum diye düşünürüm sık sık.Onayladığın için teşekkür ederim canım içim rahatladı valla.Çok fit değildi halen değil ama bayaca kilo verdi tabi.Bir bendim ailede kilolu artık 2.kişi var diyor bir araVelhasıl etrafımda çokca fesat ve patavatsız insan var.Tamam canım söylemeyeyim .Bence öyle şaka olmaz eltin çok mu fit sağlıklı boşver insanları sakın ama sakın eltine Karatay yaptığını söyleme olur mu
Oooo kesin çok güzel olmuştur,ben de yemek isterdim o dolmadan.Ben hiç yapmadım ama yeşil mercimekli börek yemiştim harikaydı.Benim gibi yaparsan saat 3 gibi Türk kahvesi ve kuruyemiş yersin benim eşim Allah'dan seviyor sadece brokoliliyi sevmedi dolmayı yeşil mercimekli kıymalı yaptım bayıldı her hafta yemek ister mesala
Aynen bende kısır yerdim yanında turşunve çay
Bencede başla Canım iyi yapmışsın çok güzel oldu. Biz çok sevdik eşimle tabi bulgur ve pirinç alışınca bu bir değişiklik olduOooo kesin çok güzel olmuştur,ben de yemek isterdim o dolmadan.Ben hiç yapmadım ama yeşil mercimekli börek yemiştim harikaydı.
Önümüzdeki hafta deneyeceğim canım 2 öğünü inşallah.Ya da işyerine yemek parasını verdim,sağlıklı olanları yiyeyim gelecek sefere başlayayım
Canım fast food ,hamur işi ,pilav ,patates dışında kalanları yiyebilirsinkızlar siz 2 öğün mü besleniyorsunuz genelde?ben şimdi sadece 1 ceviz ve kahve içtim mesela kahvaltıyı atlamış gibi oldum..mesela bu karatay kahvaltısını akşam yemeği olarak yesem ofisten çıkmadan 17 gibi..
12,30 da da kahvaltı yerine sebze ve yoğurt ya da salata ve tavuk yesem olur mu iki öğün?asıl önemli olay akşam 17 den sonra çok acıkır mıyım spor yapıcam eve gidip.evde mi yesem acaba
Aynı boydayız şişman değilsin canım.Bende 24 kilo deyince 100 ün üzerinde sandım.Suan 82 koyum cnm.86.6 ile basladim.4 kilo verdim ama sanki daha cok vermis gibiyim.hafifledim baya
Benim eltide benden 13cm kısa 63-64 kilo kendini incecik dal sanıyor.En çokda bu hadsizlik sinir ediyor beni.Bu gidişimde bana kilo vermişsin falan demiyecek.Kendi kilosundan şikayet edecek bende ona onun bana dediğini diyeceğim"Şekerim biz seni böyle görmeye alıştık, boşver takma"diyeceğimSeninkide hadsizlik etmiş.Afiyet olsun canım.Günde 1 kere 2-3 kaşık bulgur yiyebiliyoruz canım kendini hiç üzme.Gerçi bizler hızlı kilo verebilmek için haftada ya da ayda yemeyi tercih ediyoruz.Menünde kesinlikle sıkıntı yok canım,kendine hiç stres yapma.
Afiyet olsun canım,moral bozmak yok,bunları metabolizmamızı şaşırtma olarak bakalım.Ama sık sık yapmama konusunda da birbirimizi uyaralım.Artık 2-3 hafta ekmek,şekerli kaçamak yok.
Gösterelim o dilini tutamayan kaba insanlara kimin şişko olduğunu.
Ah bu eltiler ah.Çocuklar baya büyümüş demiştim bir tatile gititiğimizde alaylı bir tavırla bana dönüp sen de büyümüşsün dedi .Anam dedim ne çocukça bir laf .Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Sizce böyle şaka olur mu?
harikaleslie 3 mil diyorum başka da bir şey demiyorum :)
yandı her yerim zaman çabuk geçti sıkılmadım hele son 5 dakikası süperdi kendimi çok iyi hissediyorum
iyi geceler