Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun canım sabah erkenden mi yiyorsun Canım biraz geç yapma şansın varsa geç yap kahvaltını olmaz mı

Bana da agir geliyor.o nedenle sadece omlet yiyorum.yaninda hicbirsey yemiyorum cnm

Bugün evde son günüm yarın dükkandayım hiçbirşey yapasım Yok
Ohh keyf yaptın mı canım dün,en son çay demlediğini okumuştum.Dışarda yağmur yağarken pencerenin önünde oturup çay keyfi yapmak özlediğim şeylerden biri.
Bu eşler yok mu ,benciller galiba biraz.Benim eşimde ne yani sen diyet yapıyorsun diye ben de yapmak zorunda mıyım der.Gıcık

İnşallah annen,baban ve senin için hayırlısı neyse o olsun canım.Kendini fazla üzmemeye çalış canım,yaşanan kolay değil elbet ama kocaman insanlar artık biliyorlardır ne yaptıklarını.

Sorma canım ömrümden ömür gitti ve son 2 yıldır batan bir sektör malesef bu sene son diyoruz eşimle bakalım başımızda saç ağzımızda diş kalmadı
İnşallah işleriniz düzelir canım bol kazançlarınız olur. Allahım hepimize helal,bereketli ve bol kazanç versin.Ve sağlıkla harcamayı nasip etsin.

Bugünde gitmedim Canım evdeyim şuan yağmur yağıyor çay içiyorum oh mis gibi sağol amin inşallah

günaydın kızlar..bende bugünden itibaren diyet demek istemiyorum-çünkü psikolojim diyet kelimesi duymak istemiyor artık çok bozuldu- karatay usulü sağlıklı besleneceğim.pek alışveriş yapamadım malum haftanın son iş günü.sabah kahve içme alışkanlığım var bazı günler kahvaltı yerine.ben de laktozsuz sütlü kahve aldım yanına da 1 ceviz yedim şimdi kahvemi içiyorum..
öğlen ne yesem hiçbir fikrim yok.muhtemelen ablamız istediğim sebzeyi pişirebilir ya da ton balığım var salata yiyebilirim.

kızlar siz 2 öğün mü besleniyorsunuz genelde?ben şimdi sadece 1 ceviz ve kahve içtim mesela kahvaltıyı atlamış gibi oldum..mesela bu karatay kahvaltısını akşam yemeği olarak yesem ofisten çıkmadan 17 gibi..

12,30 da da kahvaltı yerine sebze ve yoğurt ya da salata ve tavuk yesem olur mu iki öğün?asıl önemli olay akşam 17 den sonra çok acıkır mıyım spor yapıcam eve gidip.evde mi yesem acaba

canımmmmm çok teşekkür ederim..şöyle ben 13. takıma başlamıştım 2 yıl olmustur.98 küsür kg ile.takıma girdiğimde 95 tim sonra 72 lere indim.takımdan ayrıldım..74 lere tekrar çıkınca 1 .takımla basladım ama diyet fikrinden cok sıkıldığımdan bir türlü kg veremedim 75,50 ile ayrıldım..şimdi girmek istiyorum ama 78 im.75 lere inmeden takım kaptanı almıyor..
bir de şu var herkes benimle baslayan çatır çatır kg verdi takımda.ben sürekli yerimde saydım daha çok stres oldum..bir süre burda takılacağım tartılmadan.

Afiyet olsun canım sabah erkenden mi yiyorsun Canım biraz geç yapma şansın varsa geç yap kahvaltını olmaz mı
Aslında işyerinde yapabilirim canım ama ben kalktıktan sonra çok vakit kaybetmeden kahvaltı yapmak gerekiyor diye okumuştum.Bilemedim şimdi kahvaltımı 9 da yapsam 2 öğün benim için de yeterli olabilir belki.Belki yeni bir ayarlama yapmam gerekebilir.Sen ne dersin?

Bana da agir geliyor.o nedenle sadece omlet yiyorum.yaninda hicbirsey yemiyorum cnm
Ama kuruyemiş,sağlıklı karbonhidrat almamız lazım.Gün içinde alıyor musun canım kuruyemiş,sakın ihmal etme.Zayıflayacağız ama sağlıklı olarak inşallah.

Suan 82 koyum cnm.86.6 ile basladim.4 kilo verdim ama sanki daha cok vermis gibiyim.hafifledim baya
Çok güzel kilo verdin canım.82 kilo olmayı çok istiyorum ilk hedefime yakın.İlk hedefim 80, bu rakama bile daha çok yolum var.Bir seksen olsam inşallah pes etmediğim sürece gerisi kolay gelir diye düşünüyorum.Allahım azmimizi arttırsın.

Bugünde gitmedim Canım evdeyim şuan yağmur yağıyor çay içiyorum oh mis gibi sağol amin inşallah
Ohhhhh,çok güzel canım iyice dinlen,kitap okumak için fırsat doğdu sana.Zaten okuyordun şimdi gelen ganimetleri 1 günde bitirirsin sen.

Çok güzel kilo vermişsin canım,tebrik ederim.Ben de senin diyete başladığın kilodayım şuan.İnşallah ben de o rakamları görürüm.Sen de vericeksin canım merak etme.Ha orda vermişsin ha burda.Yarış çekişme bana da hiç uygun değil.Belki de seni de bu gerdi.Burda yarışma yok canım.Belki de ordakinden çok daha hızlı kilo vereceksin.Çekişme beni çok gerer stres olurum,stres olunca da tüm düzenim alt üst olur.
Hepimize sağlıklı bol kilo vermeler arkadaşlar.

Canım bir denemelisin birkaç gün sonra rayına oturuyor evet birazdan evde temizlik yapınca kitap başına geçerim

Çocukların kaç yaşındalar canım,Maşallah bayılıyorum kalabalık ailelere.

Ben yaptım çok kötüydü yoğurt la bile gitmedi düşün yani umarım sen seversin
Normalde zeytinyağlı yaparım ama bir ara deneyeceğim kıymalı inşallah severim canım.Dün yapamadım,karnabahar haşladım.

çok mersi aslında saatte 6 km yürüyorum ortalama ama tam 3 saat ayıramadım... sabah 1 saat ğlen bir saat 40 dakika yürüyünce 17'de kaldı... darısı başına
Sen beni geçtin canım,süper yürümüşsün.Kendimizi çok da yormayalım

teşekkür ederim tatlım, tatile 10 gün kaldı, bastım gaza
Tatilde nereye gidiyorsun canım?İnşallah çok güzel bir tatil geçirirsin.

Yapmadım zaten canım daha güzelini yaptım
Yaparsın sen,bilmez miyim.Lahmacunlar,dolmalar...Afiyet olsun canım.

Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
Saat 16.00
2- 3 kaşık çorba
Tereyağında tavuk
Salata
Yoğurt
Badem

Okulda herkes kilo vermişsin diyor çok mutlu oldum :) geriye 2.5 kilom kaldı bakalım.
Afiyet olsun canım.Akşam yemeğini erken yiyince acıkmıyor musun ?
En kısa zamanda ulaşırsın canım 2,5 kilo dediğin ne ki.

Afiyet olsun canım.Zaten bu esprili cümleleri okudukça başka birisinin olacağı aklımın ucundan geçmez.Tanıdım tanıdım sen Elalissin.

Afiyet olsun canım,menün süper.Tam sunumluk olmuş ha.Yürüyüş de süper 1,5 saat .

Nısan sonuna kadar hedef koymuştum, hıc kacamaksız devam etmelıyım yoksa veremem. Böylede hedefe ulaşacağımı sanmıyorum ya,umut fakırın ekmegı işte
Hayaller olmadan hiçbir şey olmuyor canım.Önce hayal edeceğiz sonra gerçekleştireceğiz inşallah.

Çok doğru tespitler yapmışsın canım mesajında,çok haklısın.Öptüm seni.

Zaten karatayı da başaramazsam dooğğru survıvora
Elenen birini gördüm dün tv de 2 haftada 14,8 kilo varmiş.Asıl benim gitmem lazım.

Mıknatıs gibi çekiyorum nerde manyak varsa
Anam bu bana hakaret gibi geldi.beni çok çekiyorsun Elalis

Daha var 35 tane daha sipariş verilmesi gereken kitap var onlarda önümüzdeki ay bu ay sadece bunlara para ayıra bildim
30 adet maşallah canım sana süpersin ya.Seni parmakla göstereceğim bundan sonra.

Afiyet olsun canım,Gözün aydın diyeyim canım ,regl gelmemesi bile başlı başına bir stres.Hem kilo vereceksin hem de psikolojik olarak rahatlayacaksın canım eminimki.

Menüm :kahvaltı klasik Karatay akşam dünden kalma ıspanak ve zeytinyağlı bakla ,yoğurt
Afiyet olsun canım.Bakla çıktı ama ben halen yiyemedim,evde sadece ben yiyorum.

Teşekkür ederim canım eşin sevmiyor mu bakla Canım karatayın kitabında iç baklalı enginar dolması var bu hafta alabilirsem inşallah yapıcam tavsiye ederim

Afiyet olsun canım spor olmasa da menü süper.

Sabah
İki haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salatalık sütlü kahve
Akşam
Kırmızı mercimekten bol yeşillikli kısır
Bir kuru patlıcan dolması
4 yaprak sarması
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Afiyet olsun canım,sermişsin gene dolmaları sarmaları,sen yalnız ye bakalım onları çıkar elbet acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…