Afiyet olsun canım sabah erkenden mi yiyorsun Canım biraz geç yapma şansın varsa geç yap kahvaltını olmaz mıGünaydın kızlar,menülerimi yazıp geçmişi okuyacağım.
Dün akşam;
1 tavuk baget(tava)
Bolca karnabahar haşlama sade.
Kabak yapmadım bir baktım karnabahar geçinmek üzere yapayım da heba olmasın dedim.Akşam fıstık çekirdek yemedim.
Sabah kahvaltım,
2 haşlanmış yumurta
13 kadar yeşil zeytin
Kendi kuruttuğum mürdüm eriği
4 adet ceviz
Koca bir bardak tarçınlı süt.
Kızlar aslında sabah yediklerim bana ağır geliyor sanki az yesem vücut kıtlık moduna girer mi acaba?
Bana da agir geliyor.o nedenle sadece omlet yiyorum.yaninda hicbirsey yemiyorum cnmGünaydın kızlar,menülerimi yazıp geçmişi okuyacağım.
Dün akşam;
1 tavuk baget(tava)
Bolca karnabahar haşlama sade.
Kabak yapmadım bir baktım karnabahar geçinmek üzere yapayım da heba olmasın dedim.Akşam fıstık çekirdek yemedim.
Sabah kahvaltım,
2 haşlanmış yumurta
13 kadar yeşil zeytin
Kendi kuruttuğum mürdüm eriği
4 adet ceviz
Koca bir bardak tarçınlı süt.
Kızlar aslında sabah yediklerim bana ağır geliyor sanki az yesem vücut kıtlık moduna girer mi acaba?
Suan 82 koyum cnm.86.6 ile basladim.4 kilo verdim ama sanki daha cok vermis gibiyim.hafifledim bayaToplam da kaç kilosun.24 kiloyu 3-4 ayda verirsin inşallah.
Sporda yapıyorsun ne güzel Harika bir şekilde incelip sıkılaşman olucak CanımSuan 82 koyum cnm.86.6 ile basladim.4 kilo verdim ama sanki daha cok vermis gibiyim.hafifledim baya
Ohh keyf yaptın mı canım dün,en son çay demlediğini okumuştum.Dışarda yağmur yağarken pencerenin önünde oturup çay keyfi yapmak özlediğim şeylerden biri.Bugün evde son günüm yarın dükkandayım hiçbirşey yapasım Yok
Bu eşler yok mu ,benciller galiba biraz.Benim eşimde ne yani sen diyet yapıyorsun diye ben de yapmak zorunda mıyım der.Gıcıkhaklısın canım bana kalsa eve sokmam hem ozaman canim da çekmez rahat ederim ama bu abur cubur düşkünlüğü eşimde var ve ne desem dinlemiyoreve gelirken her çeşit doldurup geliyor ben de iyi kendimi tutup yemiyorum o asla çayı tatlisiz içmiyor ben yanin da dedigin gibi kuru incir kuru üzüm ceviz yiyorum hatta çoğu zaman akşam oldu die onları bile yemeyip tek çay içiyorum ama stresli mutsuz zamanimda benim cikolataya sarılma gibi bir sorunum var bir aydir her gün bu cikolatalara hayir derken bugün mutsuzlukdan yedim
İnşallah annen,baban ve senin için hayırlısı neyse o olsun canım.Kendini fazla üzmemeye çalış canım,yaşanan kolay değil elbet ama kocaman insanlar artık biliyorlardır ne yaptıklarını.evet canım aynen öyle oldu bugün anne ve babamın boşanma mahkemesi vardı stresden evdeki çikolataya sarıldım bendemahkeme yine temmuza ertelendi stresli telefon konuşmalarının arkasından çikolatada migdeme yol aldı
İnşallah işleriniz düzelir canım bol kazançlarınız olur. Allahım hepimize helal,bereketli ve bol kazanç versin.Ve sağlıkla harcamayı nasip etsin.Sorma canım ömrümden ömür gitti ve son 2 yıldır batan bir sektör malesef bu sene son diyoruz eşimle bakalım başımızda saç ağzımızda diş kalmadı
Kızartma olmamış cnm zaten sende yazmışsın.
Aksam toparlarsın ama , tartıya bısey kalmadı cnm. Kaçamak yasağı koyuyorum sana
Kuru naneyı bende sadece çorbalara kullanıyorum. Yemegın tadını degıstırıyor gıbı gelıyor bana. Damak tadımada nasıl düşkünüm
Cnm bende zeytınyaglı kabak yaptım, yanına köfte mantar ızgara. Ayrı ayrı oldumu sankı daha cok doyuyorum
Yasak koy tabi,yoksa ipin ucunu kaçıracam değil mi?Ben de korkmaya başlamadım değil ha.O ne ya akşamları kase kase kabak çekirdekleri,fıstıklar,tuzlu badem çağlaları.
Afiyet olsun canım,eline sağlık.Evet dediğin gibi benimde gözüm doyuyor çeşit olunca.Benim çok çeşit yapamıyorum ama.Mantara da bayılırım bu arada.
Allahım şifa versin canım,kolay değil tabi,mal canın yogasıymış derler ama her şeyin başı sağlık gene de.İnşallah hepimizi güzel günler bekliyor.Evet ben iş yüzünden evimi arabamı en önemlisi eşimle sağlığımızı kaybettik o mide kanaması geçirdi bende önce egzama sonra saçlarım döküldü sonrada stresden tiroid hormonlarım ve adet düzenim bozuldu
Bugünde gitmedim Canım evdeyim şuan yağmur yağıyor çay içiyorum oh mis gibi sağol amin inşallahOhh keyf yaptın mı canım dün,en son çay demlediğini okumuştum.Dışarda yağmur yağarken pencerenin önünde oturup çay keyfi yapmak özlediğim şeylerden biri.
Bu eşler yok mu ,benciller galiba biraz.Benim eşimde ne yani sen diyet yapıyorsun diye ben de yapmak zorunda mıyım der.Gıcık
İnşallah annen,baban ve senin için hayırlısı neyse o olsun canım.Kendini fazla üzmemeye çalış canım,yaşanan kolay değil elbet ama kocaman insanlar artık biliyorlardır ne yaptıklarını.
İnşallah işleriniz düzelir canım bol kazançlarınız olur. Allahım hepimize helal,bereketli ve bol kazanç versin.Ve sağlıkla harcamayı nasip etsin.
Hoşgeldin canım,diyetin hayırlı olsun.27 KİLO SÜPER valla.Hangi takımdasın merak ettim,girebilmek için şart mı var demek.Burda öyle birşey yok,50 küsür de var 100 küsür de.o 100 küsür bendim şimdi 90 küsür üm.
Ben ve arkadaşlar yartdımcı oluruz canım.
Ben sabah erken kalktığım için 7.30 da kahvaltı yapıyorum ve günü 3 öğünle tamamlıyorum.Bir ara 2 öğün denedim olmadı belki bir ara gene denerim.
İnşallah hepimiz fazla kilolarımızdan kurtuluruz ve sağlıklı mutlu bir şekilde devam ederiz hayatımıza.
Aslında işyerinde yapabilirim canım ama ben kalktıktan sonra çok vakit kaybetmeden kahvaltı yapmak gerekiyor diye okumuştum.Bilemedim şimdi kahvaltımı 9 da yapsam 2 öğün benim için de yeterli olabilir belki.Belki yeni bir ayarlama yapmam gerekebilir.Sen ne dersin?Afiyet olsun canım sabah erkenden mi yiyorsun Canım biraz geç yapma şansın varsa geç yap kahvaltını olmaz mı
Ama kuruyemiş,sağlıklı karbonhidrat almamız lazım.Gün içinde alıyor musun canım kuruyemiş,sakın ihmal etme.Zayıflayacağız ama sağlıklı olarak inşallah.Bana da agir geliyor.o nedenle sadece omlet yiyorum.yaninda hicbirsey yemiyorum cnm
Çok güzel kilo verdin canım.82 kilo olmayı çok istiyorum ilk hedefime yakın.İlk hedefim 80, bu rakama bile daha çok yolum var.Bir seksen olsam inşallah pes etmediğim sürece gerisi kolay gelir diye düşünüyorum.Allahım azmimizi arttırsın.Suan 82 koyum cnm.86.6 ile basladim.4 kilo verdim ama sanki daha cok vermis gibiyim.hafifledim baya
Ohhhhh,çok güzel canım iyice dinlen,kitap okumak için fırsat doğdu sana.Zaten okuyordun şimdi gelen ganimetleri 1 günde bitirirsin sen.Bugünde gitmedim Canım evdeyim şuan yağmur yağıyor çay içiyorum oh mis gibi sağol amin inşallah
Çok güzel kilo vermişsin canım,tebrik ederim.Ben de senin diyete başladığın kilodayım şuan.İnşallah ben de o rakamları görürüm.Sen de vericeksin canım merak etme.Ha orda vermişsin ha burda.Yarış çekişme bana da hiç uygun değil.Belki de seni de bu gerdi.Burda yarışma yok canım.Belki de ordakinden çok daha hızlı kilo vereceksin.Çekişme beni çok gerer stres olurum,stres olunca da tüm düzenim alt üst olur.canımmmmm çok teşekkür ederim..şöyle ben 13. takıma başlamıştım 2 yıl olmustur.98 küsür kg ile.takıma girdiğimde 95 tim sonra 72 lere indim.takımdan ayrıldım..74 lere tekrar çıkınca 1 .takımla basladım ama diyet fikrinden cok sıkıldığımdan bir türlü kg veremedim 75,50 ile ayrıldım..şimdi girmek istiyorum ama 78 im.75 lere inmeden takım kaptanı almıyor..
bir de şu var herkes benimle baslayan çatır çatır kg verdi takımda.ben sürekli yerimde saydım daha çok stres oldum..bir süre burda takılacağım tartılmadan.
Canım bir denemelisin birkaç gün sonra rayına oturuyor evet birazdan evde temizlikAslında işyerinde yapabilirim canım ama ben kalktıktan sonra çok vakit kaybetmeden kahvaltı yapmak gerekiyor diye okumuştum.Bilemedim şimdi kahvaltımı 9 da yapsam 2 öğün benim için de yeterli olabilir belki.Belki yeni bir ayarlama yapmam gerekebilir.Sen ne dersin?
Ama kuruyemiş,sağlıklı karbonhidrat almamız lazım.Gün içinde alıyor musun canım kuruyemiş,sakın ihmal etme.Zayıflayacağız ama sağlıklı olarak inşallah.
Çok güzel kilo verdin canım.82 kilo olmayı çok istiyorum ilk hedefime yakın.İlk hedefim 80, bu rakama bile daha çok yolum var.Bir seksen olsam inşallah pes etmediğim sürece gerisi kolay gelir diye düşünüyorum.Allahım azmimizi arttırsın.
Ohhhhh,çok güzel canım iyice dinlen,kitap okumak için fırsat doğdu sana.Zaten okuyordun şimdi gelen ganimetleri 1 günde bitirirsin sen.
Çocukların kaç yaşındalar canım,Maşallah bayılıyorum kalabalık ailelere.Aslında ıkı büyük cok bakmıyor dersten. Küçüğümde bu sene Başlıyor okula,onada kısıtlama gelecek yakında
Baktıkları cızgı fılmlerı ıngılızce yada fransızca acıyorum genelde. Dilleri gelişsin hıc olmazsa
Normalde zeytinyağlı yaparım ama bir ara deneyeceğim kıymalı inşallah severim canım.Dün yapamadım,karnabahar haşladım.Ben yaptım çok kötüydü yoğurt la bile gitmedi düşün yani umarım sen seversin
Sen beni geçtin canım,süper yürümüşsün.Kendimizi çok da yormayalımçok mersi aslında saatte 6 km yürüyorum ortalama ama tam 3 saat ayıramadım... sabah 1 saat ğlen bir saat 40 dakika yürüyünce 17'de kaldı... darısı başına
Tatilde nereye gidiyorsun canım?İnşallah çok güzel bir tatil geçirirsin.teşekkür ederim tatlım, tatile 10 gün kaldı, bastım gaza
Yaparsın sen,bilmez miyim.Lahmacunlar,dolmalar...Afiyet olsun canım.Yapmadım zaten canım daha güzelini yaptım
Afiyet olsun canım.Akşam yemeğini erken yiyince acıkmıyor musun ?Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
Saat 16.00
2- 3 kaşık çorba
Tereyağında tavuk
Salata
Yoğurt
Badem
Okulda herkes kilo vermişsin diyor çok mutlu oldum :) geriye 2.5 kilom kaldı bakalım.
İlahi Elalis.Şifremi unutmuşum yeni üyelik alıp geldim
Korkmayın benim
Gemişi okumaya gidiyorum
Afiyet olsun canım.Zaten bu esprili cümleleri okudukça başka birisinin olacağı aklımın ucundan geçmez.Tanıdım tanıdım sen Elalissin.Off otomatikti.çerezleri temizlerken kk da gitti
Size ulaşamıycam diye nasıl panik oldum
Bugün müthiş yoğundu.sabah 2 yudum peynir zeytin gegeledim tavuk gibi çıktım evden.öncesinde tahlil verdim.mantak dr hayatında ilk defa d vit duymuş gibi baktı bana,neymiş gereksizmiş.insüline bakmaya gerek yok ailede şeker varsa zaten yüksek çıkar dedi.allem ettim kallem ettim yazdırdım :)
Sonuçlar yarına.
Şimdi de canım müthiş derecede haşlanmış tavuk çekti,yapıyorum
Canım iş zorluğunu ıkudum allah yardımcınız olsun.sana da eşine de çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım,menün süper.Tam sunumluk olmuş haIyı Akşamlar kızlar
Pegasus yapım gururla sunar
Sabah
Ispanaklı Yumurtalı Karatay
Aksam
Zeytınyaglı kabak,köfte,mantar,2 kaşık domateslı bulgur pılavı, ayran
2,5 lt su
Arada kefir
1,5 saat yuruyus
Yeşil cay
Nısan sonuna kadar hedef koymuştum, hıc kacamaksız devam etmelıyım yoksa veremem. Böylede hedefe ulaşacağımı sanmıyorum ya,umut fakırın ekmegı işte
Çok doğru tespitler yapmışsın canım mesajında,çok haklısın.Öptüm seni.Şunu anladım ki hadi ben karataya başlıyorum deyince olmuyormuş.
Önce kitabı alıp okumak şart.hatta netten hocanın ağzından dinlemek daha iyi.
Sonra vücudumuzda bilmediğimiz neler oluyor? Ben bu vitamin değerlerini sizden duymasam hayatta gidip baktırmazdım.karbonhidratı şekeri keseyim diyorum elim ayağım titriyor.yürüyüş spor yapayım diyorum mecalim yok.üstümde bi bıkkınlık bi yorgunluk1-2 kilo veriyorum dişimi sıkıp ama nefsime uyuyorum hoop geri geliyo kilolar.
Meğer hepsinin bi nedeni varmış.
Önce vücudumu doyurmam lazım.ruhen ve bedenen sağlıklı olayım ki diyete konsantre olabileyim.hiiçç acelem yok kızlar.sizi gördükçe imreniyorum ve umutlanıyorum.hissediyorum ki doğru yoldayım.varsın 1-2 haftam çöpe gitsin.yeter ki layıkıyla yapabileyim.
Zaten karatayı da başaramazsam dooğğru survıvora
Mıknatıs gibi çekiyorum nerde manyak varsa
30 adet maşallah canım sana süpersin ya.Seni parmakla göstereceğim bundan sonra.Daha var 35 tane daha sipariş verilmesi gereken kitap varonlarda önümüzdeki ay bu ay sadece bunlara para ayıra bildim
Afiyet olsun canım,Gözün aydın diyeyim canım ,regl gelmemesi bile başlı başına bir stres.Hem kilo vereceksin hem de psikolojik olarak rahatlayacaksın canım eminimki.Merhaba bugün 70.6 idim yine
Sabah 1/8 simit sütlü kahve
Ogle yoğurt ve pazi sarması
Akşam koca bir tabak kuru fasulye görüldüğü gibi iştah geri geldi! Allaha şükür 2 ay sonra regl olduğum içinde bugün canım tatlı istedi ve şimdi 1 muz yedim. İşte benim rapor böyle. Hasta olunca da gider inş. Odemler falan
Afiyet olsun canım.Bakla çıktı ama ben halen yiyemedim,evde sadece ben yiyorum.Menüm :kahvaltı klasik Karatay akşam dünden kalma ıspanak ve zeytinyağlı bakla ,yoğurt
Teşekkür ederim canım eşin sevmiyor mu bakla Canım karatayın kitabında iç baklalı enginar dolması var bu hafta alabilirsem inşallah yapıcam tavsiye ederimÇok doğru tespitler yapmışsın canım mesajında,çok haklısın.Öptüm seni.
Elenen birini gördüm dün tv de 2 haftada 14,8 kilo varmiş.Asıl benim gitmem lazım.
Anam bu bana hakaret gibi geldi.beni çok çekiyorsun Elalis
30 adet maşallah canım sana süpersin ya.Seni parmakla göstereceğim bundan sonra.
Afiyet olsun canım,Gözün aydın diyeyim canım ,regl gelmemesi bile başlı başına bir stres.Hem kilo vereceksin hem de psikolojik olarak rahatlayacaksın canım eminimki.
Afiyet olsun canım.Bakla çıktı ama ben halen yiyemedim,evde sadece ben yiyorum.
Afiyet olsun canım spor olmasa da menü süper.Selam arkadaşlar,
İşbaşı yaptım tam anlamıyla o yüzden çok çene çalamıyorum
Sabah erkenden kkk yaptım.
Akşam yemeği beklerken biraz fıstık atıştırdım zira acıkmıştım, kıtlığa girmemek daha iyidir.
Hemen arkasından da yoğurt, tavuk ve turşu ile yemeğimi erken yedim.
Sanırım bugün cıss olmadı ama spor da yapamadım.
Yarına daha organize olacağım inşallah..
Sizler nasılsınız bakalım, herkesin keyfi yerinde gibi okudum..
Afiyet olsun canım,sermişsin gene dolmaları sarmaları,sen yalnız ye bakalım onları çıkar elbet acısı.Sabah
İki haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salatalık sütlü kahve
Akşam
Kırmızı mercimekten bol yeşillikli kısır
Bir kuru patlıcan dolması
4 yaprak sarması
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?