- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
Kıyma ve yeşillik canım.Bayılırım kuru patlıcan dolmasına içine ne koydun bulgur mu yeşil mercimek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyma ve yeşillik canım.Bayılırım kuru patlıcan dolmasına içine ne koydun bulgur mu yeşil mercimek mi
Harika afiyet olsunKıyma ve yeşillik canım.
Şuanki kilomu patavatsız eltime borçluyum canım.. Böyle yıkıcı eleştiriler seni diyetini bozmaya değil zayıflayıp o lafı ona yedirmek için dahada çabalamaya sevk etsin.Mayıs başında eşimin memleketinde bir şenlik var oraya gideceğiz.Eltimin beni gördüğünde gözlerinin yuvalarından pörtlediğinin fotoğrafını çekip o anı ölümsüzleştirmek istiyorum :) Hiç takma burda kal, diyetine aksatmadan devam et incecik olacaksın inşallah
Makarna dedin kalbimden vurdun en sevdiğim yemektir bolonez soslu makarna:)Makarna durum buğdayından yapılıyor çok sağlıklı bildiğim kadarıyla ,glisemik endeksi 50 olması lazım bence akşamları ekmeğin yerine alternatif olabilir.Haftada 1-2 gün ama çoğunlukla buğday ve bulgur birde doğal erişte yemeyi düşünüyorum.
Geçmis olsunGünaydın canım,herkese günaydın.Dün biraz rahatsızlandım sebebin ne olduğunu bilmiyorum .Şimdi daha iyiyim çok şükür.Teşekkür ederim canım.
Bu arada dün öğle yemeği ekmeksiz iskende.
Akşam yemeğim,
1 KÜÇÜK KASE kuzu eti kavurma gibi
3 tane bulgurlu mercimek köfte
bol salata ve bol haşlanmış ıspanak ve kara lahana.1 kase fıstık.
Sabah kahvaltım KKK.
Canim kakao serbest sanirim sütle kaynatsan koyulasir baya onu içsen bir nebze nefsin körelir belkio zaman korumada arada bir evde yapılan mantı çeşitleri yememizde de bir sakınca yok yani zaten üzerine yoğurt tereyağ dökülüyor onlarda serbest benim için en büyük sorun sadece çikolata onuda dediğin gibi canım çektiğinde evde yapmaya çalışıcam
Masa ve koca ayı favorimiz maaile izliyoruz:)Bencede gelişsin bende severim öyle deme ara sıra arı maya yAda Vikingler olursa bakıyorum eşimle netten animasyon bakarız bambi var mesala
Ben sürekli yaparim Çocuklar da yerler kabağı sevmiyorsan ondan olabilir. Ben bazen kavuruyorum sarimsakli yogurtla karistiriyotum ustune tereyağlı pulbiber missssBen yaptım çok kötüydü yoğurt la bile gitmedi düşün yani umarım sen seversin
nerdeyse 1kg fazla cıktım akşam..bakalım pazara ne olacak.evet cok yemedim..turşuyu mu cok yedim acabaAfiyet olsun canım aslında çok yememişsin kısır ama
Yine harikasınIyı Akşamlar kızlar
Pegasus yapım gururla sunar
Sabah
Ispanaklı Yumurtalı Karatay
Aksam
Zeytınyaglı kabak,köfte,mantar,2 kaşık domateslı bulgur pılavı, ayran
2,5 lt su
Arada kefir
1,5 saat yuruyus
Yeşil cay
Böyle anlatınca mantı gibi canım çekti Evet canım kabakla aram pek yok ama bir oturuşta en az 10 mücver yerim.Ispanağıda sevmem ama yumurtalı soğanlı kavurmasına ve böreğine bayılırım.Sulu sebze yemekleri ile pek aram yok.Ben sürekli yaparim Çocuklar da yerler kabağı sevmiyorsan ondan olabilir. Ben bazen kavuruyorum sarimsakli yogurtla karistiriyotum ustune tereyağlı pulbiber missss
Bende domates rendesinin içine sarmısak kekik yada fesleğenli seviyorum.Ozaman korunmada makarnaya izin çıktı mı yani..Yiyelim mi?Makarna dedin kalbimden vurdun en sevdiğim yemektir bolonez soslu makarna:)
Rakamın güzelliğine bak 58 en sevdigim en özlediğim en beklediğim:))ay canım 58 hedifim 58 olsun da gerekirse haziran yada temmuz olsun ben razıyım yeterki 58 olsun
Bu isin sakası olmaz. Şu sakacilari.........Kızlar bugün cok yogun karmakarisik birgün gecirdim
Sabah kahvalti yapmadim acele ciktim evden süt içip
Sonra bütün gün müsteri ziyaretindeydim disarda
Sabah 10.30 da kahvalti yaptim cok üzgunum herseyden yedim ekmek falan gözüm dönmüstü sanki
Öglen domates corbasi yedim
Aksam yogurt kabak yemegi sütlü kahve
Canim sıkkın
Bi de bugün bi arkadasla şakalaşiyoduk kiz cok zayif bana şisko sende dedi.biliyorum şaka yapti ama cok zoruma gitti
Ona kızmadim asil kendime kizdim
Kendini bu hale neden getirdin kendinle nedfn alay edilmesine sebep oldun diye kendi kendime kizip duruyorum
Diyeti de bozdum sabah moralim cok bozuk
Ahahaha alemsin fotoyu burayada at zaferini beraber kutlayalim:))Şuanki kilomu patavatsız eltime borçluyum canım.. Böyle yıkıcı eleştiriler seni diyetini bozmaya değil zayıflayıp o lafı ona yedirmek için dahada çabalamaya sevk etsin.Mayıs başında eşimin memleketinde bir şenlik var oraya gideceğiz.Eltimin beni gördüğünde gözlerinin yuvalarından pörtlediğinin fotoğrafını çekip o anı ölümsüzleştirmek istiyorum :) Hiç takma burda kal, diyetine aksatmadan devam et incecik olacaksın inşallah
Okadarcik kisir bisey yapmaz ki zaten o kadar yiyebiliyoruz yasak degil dedigin gibi tursu tuzlu oldugundan su tutmustur vucudunnerdeyse 1kg fazla cıktım akşam..bakalım pazara ne olacak.evet cok yemedim..turşuyu mu cok yedim acaba
Yiyelim arkadasim hemde herturlusunu:)))Bende domates rendesinin içine sarmısak kekik yada fesleğenli seviyorum.Ozaman korunmada makarnaya izin çıktı mı yani..Yiyelim mi?