Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu isin sakası olmaz. Şu sakacilari.........
Yarın yeni bir gün sabahı unut önüne bak sen çok iyi gidiyorsun arada kacamak oluyor.
Ben kendime kızdıgımda yemeyi daha çok istiyorum kendimizi sevelim ki sonuca daha kolay ve çabik ulasalim
Evet canım leslie süper bir spor bence de çok iyi olmuş felaket terletiyor değil mi?Vaktim olsa bende yapacağım evde ama malesef olmuyor ve bir de yorulmuş oluyorum akşama.Bu halsizlik için tahlil gerekiyor sanırsam.Uykusuzluk da tetikliyor tabi.Ben hiç 3 mil yapmadım 1 mil yaptım.1 mil bile beni terlettiğine göre 3 mille ne hale geldin kimbilir,süper yağ yaktın eminim ve de sıkılaştırıyor.leslie 3 mil diyorum başka da bir şey demiyorum :)
yandı her yerim zaman çabuk geçti sıkılmadım hele son 5 dakikası süperdi kendimi çok iyi hissediyorum
iyi geceler
Günaydın canım.Evet makarna muhabbeti geçti gerçi ben katılamadım ama okudum hepsini,ben de severim yanında bol domates salatası ile.Spor en gereklisi hayatımızda kolay gelsin canım.Günaydınlarrrrrrrrrrr,
Dün akşam oturduğum yerde sürekli canım makarna çekti ki çekmez, aklımdan bir türlü gitmedi..
Meğerse burada makarna muhabbeti kaynatıyormuşsunuz
Korumada az biraz bunları yiyebilmenizin şartının günde 5 km yürümek olduğunu hatırlatırım
Hepimize çok güzel bir gün olsun, tartı öncesi son çıkışlar..
Erken kalktım ki sporumu yapayım diye..
Sanırım akşama rapor veririm..
Günaydın canım,afiyet olsun.Kıyafetlerini güle güle giy canım.4 kilo ile 2 beden süper tebrik ederim canım,devam inşallah hep beraber.Günaydin fıstıklar
Sabah 2 yumurtali naydanozlu peynirli omletimi yedim
Bu arada kiyafetlerim üzerimden düsüyorfu alisveris yaptim dün aksam.44 bedenden 42 bedene düsmüsüm.hem de sadece 4 kg vererek.yağdan gidiyor demekki
Hoşgeldin canım,diyetin hayırlı olsun.27 KİLO SÜPER valla.Hangi takımdasın merak ettim,girebilmek için şart mı var demek.Burda öyle birşey yok,50 küsür de var 100 küsür de. o 100 küsür bendim şimdi 90 küsür üm.kızlar merhaba..uzun zamandır diyet yap bırak bu durumdayım..ayrıca sanırım yeme bozukluğu yaşıyorum..diyet düşüncesi beni korkutuyor üstüne çok daha fazla yiyorum..takımla daha önce kilo vermiştim 27 kg kadar..şimdi 7 sini geri aldım...takıma girebilmek için 4 kg vermem gerek..ama sanırım yarışmadan burdaki motivasyonla gitmek daha mantıklı.
karatay diyeti de düşük karbonhidratlı mantıklı geldi.diyet yaptığım günler ekmek fln yemiyorum zaten kesinlikle..
yeni yeni okuyorum diyetin mantığını anlamaya calısıyorum.takıldığım yerde size sormak isterim.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben sabah erken kalktığım için 7.30 da kahvaltı yapıyorum ve günü 3 öğünle tamamlıyorum.Bir ara 2 öğün denedim olmadı belki bir ara gene denerim.ilk sorumu sorayım size..karatay da iki öğün mü yapılması gerekiyor kızlar?genelde okuduğum kadarıyla kahvaltıyı geç saatte yapıyorlar.bir de akşam yemeği yiyip dükkanı kapatıyorlar öyle mi yapıyorsunuz?diyet psikolojisinden kurtulup sağlıklı beslenmek istiyorum hayatım boyunca..hem fazla kilolarımdan kurtulmayı hem de sağlıklı olmayı..şu zihnimi boşaltmayı..
Tamam canım.Yiyelim arkadasim hemde herturlusunu:)))
Ama ayda 2 kez yiyelim doyana kadar
hımmm yani olay öğünlerin arasında 4 5 saat olması..ben ofiste olduğum için normalde kahvaltı saatlerim 09,30
öğle 12,30 akşam spora gidersem 17,30 ofiste çıkmadan bişeyler yiyorum eve gidersem 20,00 yi buluyor..
yemek aralıklarım kısa yani..
kahvaltıyı öğlen yemeği saati yersem zaten artık sıcaklarda yemek yenmez doyarım..akşam spora cıkmadan da yersem 4 saat geçmiş olacak.2 öğünde tamamlamış olacağım..
peki şunu sorayım spordan dönmem 21,30 u buluyor..o saatten sonra 1 bardak kefirle ceviz yiyebilir miyim ya da protein barlar bu diyette yenir mi arada sizce kuruyemişli olanlar gerçi biraz şekerli ama glutensizi vardır.
Canım kalktıktan sonra bu kadar uzun zaman geçmeden yap bence kahvaltını ,çünkü metabolizma en hızlı sabah saatlerinde çalışıyormuş.ondan sonra öğün aralarında geçmesi gereken zamanı ayarlarsın..Normal un yok Canım ,kabartma tozu ,mercimek unu yada kuru Fasulye unu ,peynir ,mevsimi ise pırasa ,taze soğan ,yumurta ,baharat Canım
2 beden degil 1 beden düstüm cnm.44 den 42 ye.42 biraz sıktı ama olsun 44 büyük geliyor.boyum 1.68 bu arada.Evet canım leslie süper bir spor bence de çok iyi olmuş felaket terletiyor değil mi?Vaktim olsa bende yapacağım evde ama malesef olmuyor ve bir de yorulmuş oluyorum akşama.Bu halsizlik için tahlil gerekiyor sanırsam.Uykusuzluk da tetikliyor tabi.Ben hiç 3 mil yapmadım 1 mil yaptım.1 mil bile beni terlettiğine göre 3 mille ne hale geldin kimbilir,süper yağ yaktın eminim ve de sıkılaştırıyor.
Günaydın canım.Evet makarna muhabbeti geçti gerçi ben katılamadım ama okudum hepsini,ben de severim yanında bol domates salatası ile.Spor en gereklisi hayatımızda kolay gelsin canım.
Günaydın canım,afiyet olsun.Kıyafetlerini güle güle giy canım.4 kilo ile 2 beden süper tebrik ederim canım,devam inşallah hep beraber.
Nerede yazıyor bu bilgi canım kitabın üstünde ne renk mezura var?Yarın onu alayım.Günaydınlarrrrrrrrrrr,
Dün akşam oturduğum yerde sürekli canım makarna çekti ki çekmez, aklımdan bir türlü gitmedi..
Meğerse burada makarna muhabbeti kaynatıyormuşsunuz
Korumada az biraz bunları yiyebilmenizin şartının günde 5 km yürümek olduğunu hatırlatırım
Hepimize çok güzel bir gün olsun, tartı öncesi son çıkışlar..
Erken kalktım ki sporumu yapayım diye..
Sanırım akşama rapor veririm..
Çok sevindim canım 38 bedenide görmeni dilerim.Günaydin fıstıklar
Bu arada kiyafetlerim üzerimden düsüyorfu alisveris yaptim dün aksam.44 bedenden 42 bedene düsmüsüm.hem de sadece 4 kg vererek.yağdan gidiyor demekki
Toplam da kaç kilosun.24 kiloyu 3-4 ayda verirsin inşallah.2 beden degil 1 beden düstüm cnm.44 den 42 ye.42 biraz sıktı ama olsun 44 büyük geliyor.boyum 1.68 bu arada.
Nisan sonu hedefim 80 olmakti ama zor gözüküyor şuan
Normal un yok Canım ,kabartma tozu ,mercimek unu yada kuru Fasulye unu ,peynir ,mevsimi ise pırasa ,taze soğan ,yumurta ,baharat Canım
Afiyet olsun canım,bazen kaçamaklar vücudu şaşırtıp kilo vermenin devamlılığını sağlıyor en azından bende öyle oluyor.Ama tabi sık olmayacak.Birde ben olsam luppo yerine koca bir tabak bollll yeşillikli bir kısır tabağını devirirdim.OHHHH missss.evet benim gibi çikolata düşkünü biri bukadar çikolata muhabbeti yaparsa ne olurdolapdaki luppo nun biri suan migdemdedaha fazla dayanamadım yedimnescafeyle beraber bir olup aklimi çeldi bu zararlı şeyler
kahvaltı = klasik karatay
öğlen= 1luppo ile Nescafe
Doğru canım bana neden 2 beden gibi geliyor2 beden degil 1 beden düstüm cnm.44 den 42 ye.42 biraz sıktı ama olsun 44 büyük geliyor.boyum 1.68 bu arada.
Nisan sonu hedefim 80 olmakti ama zor gözüküyor şuan
Afiyet olsun canım.Amin canım inşallah.Hepimize hayırlı cumalar günler.Allahım hepimize hastalara,şifa bekleyenlere şifa,zorda olanlara kolaylık,hepimize mutluluk ,huzur ,yavrularımıza ve bize hayırlı uzun ömür versin inşallah.Regl olmak da sana kilo kaybettirecek,bu hafta sonu tartıda 95 bile görürsün canım sen inşallah.Ben de biran önce 95 öncesi rakamları görmek istiyorum yol arkadaşım.Sem hedef koydun mu kendine.Ben düzenli bir hedef koymadım,yapıyorum işte öyle devam inşallah.Günaydın arkadaşlar
Dün okudum ama cevap yazmaya fırsat olmadı. Yoğun bir gündü. Bu arada 11 ay sonra ilk defa regl oldum. Kendim bile şaşırdım görünce. Karatay insanın vücudunu düzene sokuyor gerçekten yaşayıp öğrendim. İnşallah su troidim de duzelse mükemmel olur. Bugün cuma bana dua edin olur mu? Allah tüm hastalara sifa versin. Rabbim zorda olanlara yardım etsin inşallah. Hepimizin cumasi mübarek olsun. Dualarimiz kabul olur inşallah.
Sabah karatay kahvaltısı.
Çay
Birazdan türk kahvesi içeceğim inşallah fırsat olursa.
Yürü tabi,kim tutar seni.Maşallah.Günaydın kızlarHaftasonu tartının sol hanesinde 62 yi görürsem bir kilo önde olduğum için 58-59 a yürümeye karar verdim.
Aynen bende kısır yerdim yanında turşunve çayAfiyet olsun canım,bazen kaçamaklar vücudu şaşırtıp kilo vermenin devamlılığını sağlıyor en azından bende öyle oluyor.Ama tabi sık olmayacak.Birde ben olsam luppo yerine koca bir tabak bollll yeşillikli bir kısır tabağını devirirdim.OHHHH missss.
Günaydın canım inşallah şifa buluruz hepimiz cuman mübarek olsunGünaydın arkadaşlar
Dün okudum ama cevap yazmaya fırsat olmadı. Yoğun bir gündü. Bu arada 11 ay sonra ilk defa regl oldum. Kendim bile şaşırdım görünce. Karatay insanın vücudunu düzene sokuyor gerçekten yaşayıp öğrendim. İnşallah su troidim de duzelse mükemmel olur. Bugün cuma bana dua edin olur mu? Allah tüm hastalara sifa versin. Rabbim zorda olanlara yardım etsin inşallah. Hepimizin cumasi mübarek olsun. Dualarimiz kabul olur inşallah.
Sabah karatay kahvaltısı.
Çay
Birazdan türk kahvesi içeceğim inşallah fırsat olursa.
Günaydın canım süpersin incelme oluyor tartıdaki rakam oynamasa Bile kıyafetlerden farkediyoruzGünaydin fıstıklar