Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydınlarrrrrrrrrrr,
Dün akşam oturduğum yerde sürekli canım makarna çekti ki çekmez, aklımdan bir türlü gitmedi..
Meğerse burada makarna muhabbeti kaynatıyormuşsunuz

Korumada az biraz bunları yiyebilmenizin şartının günde 5 km yürümek olduğunu hatırlatırım

Hepimize çok güzel bir gün olsun, tartı öncesi son çıkışlar..
Erken kalktım ki sporumu yapayım diye..
Sanırım akşama rapor veririm..

Günaydın kızlar,menülerimi yazıp geçmişi okuyacağım.
Dün akşam;
1 tavuk baget(tava)
Bolca karnabahar haşlama sade.
Kabak yapmadım bir baktım karnabahar geçinmek üzere yapayım da heba olmasın dedim.Akşam fıstık çekirdek yemedim.
Sabah kahvaltım,
2 haşlanmış yumurta
13 kadar yeşil zeytin
Kendi kuruttuğum mürdüm eriği
4 adet ceviz
Koca bir bardak tarçınlı süt.
Kızlar aslında sabah yediklerim bana ağır geliyor sanki az yesem vücut kıtlık moduna girer mi acaba?

leslie 3 mil diyorum başka da bir şey demiyorum :)
yandı her yerim zaman çabuk geçti sıkılmadım hele son 5 dakikası süperdi kendimi çok iyi hissediyorum
iyi geceler
Evet canım leslie süper bir spor bence de çok iyi olmuş felaket terletiyor değil mi?Vaktim olsa bende yapacağım evde ama malesef olmuyor ve bir de yorulmuş oluyorum akşama.Bu halsizlik için tahlil gerekiyor sanırsam.Uykusuzluk da tetikliyor tabi.Ben hiç 3 mil yapmadım 1 mil yaptım.1 mil bile beni terlettiğine göre 3 mille ne hale geldin kimbilir,süper yağ yaktın eminim ve de sıkılaştırıyor.

Günaydın canım.Evet makarna muhabbeti geçti gerçi ben katılamadım ama okudum hepsini,ben de severim yanında bol domates salatası ile.Spor en gereklisi hayatımızda kolay gelsin canım.

Günaydın canım,afiyet olsun.Kıyafetlerini güle güle giy canım.4 kilo ile 2 beden süper tebrik ederim canım,devam inşallah hep beraber.

Hoşgeldin canım,diyetin hayırlı olsun.27 KİLO SÜPER valla.Hangi takımdasın merak ettim,girebilmek için şart mı var demek.Burda öyle birşey yok,50 küsür de var 100 küsür de. o 100 küsür bendim şimdi 90 küsür üm.
Ben ve arkadaşlar yartdımcı oluruz canım.

Ben sabah erken kalktığım için 7.30 da kahvaltı yapıyorum ve günü 3 öğünle tamamlıyorum.Bir ara 2 öğün denedim olmadı belki bir ara gene denerim.
İnşallah hepimiz fazla kilolarımızdan kurtuluruz ve sağlıklı mutlu bir şekilde devam ederiz hayatımıza.

Normal un yok Canım ,kabartma tozu ,mercimek unu yada kuru Fasulye unu ,peynir ,mevsimi ise pırasa ,taze soğan ,yumurta ,baharat Canım
Canım kalktıktan sonra bu kadar uzun zaman geçmeden yap bence kahvaltını ,çünkü metabolizma en hızlı sabah saatlerinde çalışıyormuş.ondan sonra öğün aralarında geçmesi gereken zamanı ayarlarsın..

Son düzenleme:
2 beden degil 1 beden düstüm cnm.44 den 42 ye.42 biraz sıktı ama olsun 44 büyük geliyor.boyum 1.68 bu arada.
Nisan sonu hedefim 80 olmakti ama zor gözüküyor şuan

Nerede yazıyor bu bilgi canım kitabın üstünde ne renk mezura var?Yarın onu alayım.

Çok sevindim canım 38 bedenide görmeni dilerim.

Günaydın arkadaşlar
Dün okudum ama cevap yazmaya fırsat olmadı. Yoğun bir gündü. Bu arada 11 ay sonra ilk defa regl oldum. Kendim bile şaşırdım görünce. Karatay insanın vücudunu düzene sokuyor gerçekten yaşayıp öğrendim. İnşallah su troidim de duzelse mükemmel olur. Bugün cuma bana dua edin olur mu? Allah tüm hastalara sifa versin. Rabbim zorda olanlara yardım etsin inşallah. Hepimizin cumasi mübarek olsun. Dualarimiz kabul olur inşallah.
Sabah karatay kahvaltısı.
Çay
Birazdan türk kahvesi içeceğim inşallah fırsat olursa.

Normal un yok Canım ,kabartma tozu ,mercimek unu yada kuru Fasulye unu ,peynir ,mevsimi ise pırasa ,taze soğan ,yumurta ,baharat Canım

Afiyet olsun canım,bazen kaçamaklar vücudu şaşırtıp kilo vermenin devamlılığını sağlıyor en azından bende öyle oluyor.Ama tabi sık olmayacak.Birde ben olsam luppo yerine koca bir tabak bollll yeşillikli bir kısır tabağını devirirdim.OHHHH missss.

2 beden degil 1 beden düstüm cnm.44 den 42 ye.42 biraz sıktı ama olsun 44 büyük geliyor.boyum 1.68 bu arada.
Nisan sonu hedefim 80 olmakti ama zor gözüküyor şuan
Doğru canım bana neden 2 beden gibi geliyor

Afiyet olsun canım.Amin canım inşallah.Hepimize hayırlı cumalar günler.Allahım hepimize hastalara,şifa bekleyenlere şifa,zorda olanlara kolaylık,hepimize mutluluk ,huzur ,yavrularımıza ve bize hayırlı uzun ömür versin inşallah.Regl olmak da sana kilo kaybettirecek,bu hafta sonu tartıda 95 bile görürsün canım sen inşallah.Ben de biran önce 95 öncesi rakamları görmek istiyorum yol arkadaşım.Sem hedef koydun mu kendine.Ben düzenli bir hedef koymadım,yapıyorum işte öyle devam inşallah.

Günaydın kızlarHaftasonu tartının sol hanesinde 62 yi görürsem bir kilo önde olduğum için 58-59 a yürümeye karar verdim.
Yürü tabi,kim tutar seni.Maşallah.

Aynen bende kısır yerdim yanında turşunve çay

Günaydın canım inşallah şifa buluruz hepimiz cuman mübarek olsun

Günaydın canım süpersin incelme oluyor tartıdaki rakam oynamasa Bile kıyafetlerden farkediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…