- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Kız benide alın aranıza.benim asıl varış noktam da 58ay canım 58 hedifim 58 olsun da gerekirse haziran yada temmuz olsun ben razıyım yeterki 58 olsun
Bensiz gitmeyin oyarımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benide alın aranıza.benim asıl varış noktam da 58ay canım 58 hedifim 58 olsun da gerekirse haziran yada temmuz olsun ben razıyım yeterki 58 olsun
işte benim sorunum tam bu normalde istahsiz biriyim şu duygusal yeme olmasa hep incecik kalırdım
aynen öyle canım sorma bir o arıyor bir o benide alt üst ettiler kaç aydır ikiside çocuk gibi laftan anlamıyor ne yapacağımızı şaşırdık olan bize oluyorBüyükler bizden daha sorunlu valla.çocuk gibiler dimi
O sorun bende de var başka bir kitap vardı malesef o gelmemiş umarım bu hafta o kitapda gelirişte benim sorunum tam bu normalde istahsiz biriyim şu duygusal yeme olmasa hep incecik kalırdım
bende mi alsam bu duygusal yemeden kurtulun kitabını acaba faydası olurmuO sorun bende de var başka bir kitap vardı malesef o gelmemiş umarım bu hafta o kitapda gelir
Tatil dönüşü iş insanı kötü yapıyor değil mi Canım afiyet olsun menün güzelSelam arkadaşlar,
İşbaşı yaptım tam anlamıyla o yüzden çok çene çalamıyorum
Sabah erkenden kkk yaptım.
Akşam yemeği beklerken biraz fıstık atıştırdım zira acıkmıştım, kıtlığa girmemek daha iyidir.
Hemen arkasından da yoğurt, tavuk ve turşu ile yemeğimi erken yedim.
Sanırım bugün cıss olmadı ama spor da yapamadım.
Yarına daha organize olacağım inşallah..
Sizler nasılsınız bakalım, herkesin keyfi yerinde gibi okudum..
Bayılırım kuru patlıcan dolmasına içine ne koydun bulgur mu yeşil mercimek miSabah
İki haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salatalık sütlü kahve
Akşam
Kırmızı mercimekten bol yeşillikli kısır
Bir kuru patlıcan dolması
4 yaprak sarması
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
gel canım beraber gideriz zaten kilomuz senle çok yakın aynı gibiyiz canım beraber 58 e gidelimama bak arkadaşım bu iş böyle olmuyor biz çok yavaş gidiyoruzyarın şu koca popolarimizi kaldırıp hemen spora başlıyoruz seninleKız benide alın aranıza.benim asıl varış noktam da 58
Bensiz gitmeyin oyarımmm
Demek ki kızına geçmiş okuma aşkı Canım bugün burada acayip fırtına var ve şuan çok kötü yağmur yağıyor o yüzden gitmedimsupersın cnm. Ne guzel zaman bulupta okuyabılmek. Edkıden cok severim kıtap Okumayı artık cok az zaman buluyorum. Büyük kızım cok okuyor şimdi. Kucugunede alıştırmaya çalışıyoruz.
Kızım daha 2. Sınıfa gıderken ÖĞRETMEN demiş her gun uyumadan önce 10 dk okuyun. Benımkı kalkmış ama annem ızın vermıyor dıye. Toplantıya gıttım kadın dıyo nıye ıcın vermıyonuz kıtap okumasına . Ben şok oldum. Işin aslı uyumadan önce kıtabı alıyor 1 saat sonra gıdıyorumkı daha okuyor. Artık bırak uyu dedıgım için ızın vermıyor olmuşum
Penyeler içerısı için cok rahat oluyor cnm. Bır kot bırde kalın kumaş aldım dışarısı için.
Afıyet olsun cnm. Ödem kalmaz, tartıda ıyı bır sonuç cıkacaktır
Afıyet olsun cnm. Spora aramı verdın
Selam cnm. Afıyet olsun, ılk iş gunu spor gıbıdır
Sağol Canım hayırlısı sana tavsiyem bu yıl açmaman piyasalar dalgalı Canımsağol canım benim esinle sanada geçmiş olsun inslh herşey düzelir hayırlısı olur kendi isini yapmak hem cok guzel hemde çok zor canım Allah yardım etsin size bakalım nasip olursa bende yakında kendi ofisimi açmak istiyorum
Ben genelde kitapların faydasını görüyorum Canım Karatay'da olduğu gibi burada öyle terapist Yok malesef keşke olsa giderdimbende mi alsam bu duygusal yemeden kurtulun kitabını acaba faydası olurmu
piyasalar kötü canım biliyorum ama bizim sektör özellikle büyük şehirlerde çok fazla etkilenmiyor canım hatta suan tam sektörün canlandığı mevsim artık bu aydan sonra satış sezonu tamamen açılıyor canım bu arada ben gayrimenkul ve yatırım danismaniyim canım gayrimenkul ve emlak ofisi açmayı planlıyorum yaniSağol Canım hayırlısı sana tavsiyem bu yıl açmaman piyasalar dalgalı Canım
Afiyet olsun canım aslında çok yememişsin kısır amaKizlar dun 3 kasik kisir yedim malesef
Menum
Sabah 1kase yogurt kahve
Ogle kofte domates ayran
Aksam tavuk haslama yogurt
üzülme tatlım bende senin gibi bugün stres magduruyum hatta sen tek ekmekle atlatmissin ama ben öğlen luppo akşam menümü utancdan yazmadım bile ama aksamda makarna yedim canım tek avuntum akşam yemeğini hiç olmassa 5de yemiş olmak ve yer yemez hemen 30dk kondisyon bisikleti yapmak oldu suan itiraf ediyorum pişmanım ama olan olduyarın sabah kendimizi toplayalım tam gaz devam onlara kimin şişko olduğunu gostericezKızlar bugün cok yogun karmakarisik birgün gecirdim
Sabah kahvalti yapmadim acele ciktim evden süt içip
Sonra bütün gün müsteri ziyaretindeydim disarda
Sabah 10.30 da kahvalti yaptim cok üzgunum herseyden yedim ekmek falan gözüm dönmüstü sanki
Öglen domates corbasi yedim
Aksam yogurt kabak yemegi sütlü kahve
Canim sıkkın
Bi de bugün bi arkadasla şakalaşiyoduk kiz cok zayif bana şisko sende dedi.biliyorum şaka yapti ama cok zoruma gitti
Ona kızmadim asil kendime kizdim
Kendini bu hale neden getirdin kendinle nedfn alay edilmesine sebep oldun diye kendi kendime kizip duruyorum
Diyeti de bozdum sabah moralim cok bozuk
Insallah cnmüzülme tatlım bende senin gibi bugün stres magduruyum hatta sen tek ekmekle atlatmissin ama ben öğlen luppo akşam menümü utancdan yazmadım bile ama aksamda makarna yedim canım tek avuntum akşam yemeğini hiç olmassa 5de yemiş olmak ve yer yemez hemen 30dk kondisyon bisikleti yapmak oldu suan itiraf ediyorum pişmanım ama olan olduyarın sabah kendimizi toplayalım tam gaz devam onlara kimin şişko olduğunu gostericez
Şuanki kilomu patavatsız eltime borçluyum canım.. Böyle yıkıcı eleştiriler seni diyetini bozmaya değil zayıflayıp o lafı ona yedirmek için dahada çabalamaya sevk etsin.Mayıs başında eşimin memleketinde bir şenlik var oraya gideceğiz.Eltimin beni gördüğünde gözlerinin yuvalarından pörtlediğinin fotoğrafını çekip o anı ölümsüzleştirmek istiyorum :) Hiç takma burda kal, diyetine aksatmadan devam et incecik olacaksın inşallahKızlar bugün cok yogun karmakarisik birgün gecirdim
Sabah 10.30 da kahvalti yaptim cok üzgunum herseyden yedim ekmek falan gözüm dönmüstü sanki
Canim sıkkın
Bi de bugün bi arkadasla şakalaşiyoduk kiz cok zayif bana şisko sende dedi.biliyorum şaka yapti ama cok zoruma gitti
Kendini bu hale neden getirdin kendinle nedfn alay edilmesine sebep oldun diye kendi kendime kizip duruyorum
Seni çok ama çok iyi anlıyorum canım bak ne güzel aç kalmadan veriyoruz sporda yaparsan hemencecik vermeye başlarsın arkadaşında patavatsızca konuşmuşKızlar bugün cok yogun karmakarisik birgün gecirdim
Canim sıkkın