- 19 Mart 2017
- 348
- 1.216
- 63
Ayol bende merak ettim koruma programiniKilo koruma programı ile ilgili bilgi alabilirsen çok sevinirim arkadaşlar.Haftasonu mutlaka kitabı alıcam inşallah ama yinede siz kısaca özet geçerseniz sevinirim.
Hoşgeldin canım hergün yediklerimizi yazıyoruz.Haftasonu kilo bildirimi yapıyoruz.Merhaba herkese
Öncelikle şunu belirteyim buraya en son 2014 de bakmışım..
Daha önce karatay diyeti yapmış ve faydasını görmüştüm..tabi o zaman kilom 70 küsürlerde hedefimse 5-10 kg civarındaydı..
Şindi durum çok vahim
Artık neredeyse 32 yaşındayım ve 93 kilodayım..
Kilom ve hedefim çok çok daha büyük..o yüzden sizden çok çoook fazla yardıma ihtiyacım var..
Bu kadar zamanda neden bu haldedin derseniz;
Evlilik, çocuk, düzenli iş hayatını bırakma ki bu da düzenli yemek yemeği bırakmak demek, bir de butik pastacılık yapmak..
Tabi bunların hiç biri bahane değil bu kadar kilo almak için biliyorum ama kendimi o kadar iradesiz hissediyorum ki..
Kendimi salmış ve dağılmış durumdayım..
Artık alışveriş yapmaktannnefret ediyor,aynaya bakmayı sevmiyor makyaj bile yapmak istemiyorum..giyinmek benim için bir işkence haline dönüştü çünkü kendime hiç birşey yakıştıramıyorum..
Neyse bunları geçelim..
Şimdi bir karar aşamasındayım ve daha önce gerçekten faydasını gördüğüm bu beslenme şekline tekrar dönmek istiyorum..
Sizlerden destek bekliyorum çünkü biliyorum bunu tek başıma yapamam..
Grubun genel gidişhatı nasıl hala aynı bikdirimlerle mi oluyor ne gibi değişiklikler var??? Bunları öğrenmek istiyorum..Kısacası ilk defa başlıyor gibiyim..
Neler yapıyorsunuz nasıl ilerliyorsunuz ben nereden başlamalıyım hepsinin cevabına ihtiyacım var..
ay canım benim hiç gulecegim yoktuAyol bende merak ettim koruma programini
Senin neyine koruma daha vermen gereken 24 kilovar demeyin
Sende al arkadaşım kitabını içinde bir sürü yemek tarifleri varmış.Her hafta unutuyorum yok böyle bir şey yani.Ayol bende merak ettim koruma programini
hoşgeldin canımMerhaba herkese
Daha önce karatay diyeti yapmış ve faydasını görmüştüm..tabi o zaman kilom 70 küsürlerde hedefimse 5-10 kg civarındaydı..
Şindi durum çok vahim
Kilom ve hedefim çok çok daha büyük..o yüzden sizden çok çoook fazla yardıma ihtiyacım var..
Evlilik, çocuk, düzenli iş hayatını bırakma ki bu da düzenli yemek yemeği bırakmak demek, bir de butik pastacılık yapmak..
Tabi bunların hiç biri bahane değil bu kadar kilo almak için biliyorum ama kendimi o kadar iradesiz hissediyorum ki..
Artık alışveriş yapmaktannnefret ediyor,aynaya bakmayı sevmiyor makyaj bile yapmak istemiyorum..giyinmek benim için bir işkence haline dönüştü çünkü kendime hiç birşey yakıştıramıyorum..
Neyse bunları geçelim..
Şimdi bir karar aşamasındayım ve daha önce gerçekten faydasını gördüğüm bu beslenme şekline tekrar dönmek istiyorum..
Grubun genel gidişhatı nasıl hala aynı bikdirimlerle mi oluyor ne gibi değişiklikler var??? Bunları öğrenmek istiyorum..Kısacası ilk defa başlıyor gibiyim..
Neler yapıyorsunuz nasıl ilerliyorsunuz ben nereden başlamalıyım hepsinin cevabına ihtiyacım var..
hoş geldin cnm. Hıc üzülme burda hep bırlıkte kurtulacağız o kılolardan. Aynı yastaymışız ne guzel :)Merhaba herkese
Şindi durum çok vahim
Neyse bunları geçelim..
Al cnm al arada bende bakarımKilo koruma programı ile ilgili bilgi alabilirsen çok sevinirim arkadaşlar.Haftasonu mutlaka kitabı alıcam inşallah ama yinede siz kısaca özet geçerseniz sevinirim.
Yok cnm demeyızAyol bende merak ettim koruma programini
Ekran görüntüsü alıp paylaşırım ben merak etme.12 lira kargo nekadar bilmiyorum.hoş geldin cnm. Hıc üzülme burda hep bırlıkte kurtulacağız o kılolardan. Aynı yastaymışız ne guzel :)
Pazar veya pazartesi tartılıp lısteye kılomuzu eklıyoruz. Bu sadece motıve Amaçlı yoksa bır yarış için degıl :)
Günlük mönülerımızı yazıyoruz , sohbet muhabbet gunu kapatıyoruz :)
Al cnm al arada bende bakarım
Kıtabım yok benımde, bulamadım burda. Netten ısmarlayabılırım belkı
Yok cnm demeyız
Başlamak bıtırmenın yarısıdır derler. Yolu yarıladık bıle.24 kılocukta neymiş, sende bu azîm olduktan sonra çabucak verırsın
Tesekkur ederım cnm. Hepımızde senın yazmanı beklıyomuşuz gıbı merak ettık korumayıEkran görüntüsü alıp paylaşırım ben merak etme.12 lira kargo nekadar bilmiyorum.
Iyı geceler cnmKefirimi içtim ben yatıyorum kızlar.İyi geceler hepinize
Buradayım sorun ne anlayamadım kızlarMiyavsu ve denvir yok herhalde
Akşam dan beri internetten araştırıyorum tık yok.Enteresan olan aratmalarımda burası bile çıkmıyor.Bizden başka kimse merak etmemiş herhalde.Çok meraklı hatunlarız vesselamTesekkur ederım cnm. Hepımızde senın yazmanı beklıyomuşuz gıbı merak ettık korumayı
Mıyavsu burdaydı, denvır İ bende görmedimMiyavsu ve denvir yok herhalde
Karatay ın korunma programı ile ilgili bilgi verirmisin kitaptan canım.Bu aralar kafam çok karışık kusura bakmayın soruyu alayım net olarak
Ben buradayım canım koruma derken genelde herkes yaşam felsefesi yapıyor bende öyle kilo verilince yasaklı yani glisemik indeksi yüksek gıdaları haftada 1 kez tüketiliriz mesale patates genelde mutfağa Bile sokulması yasak ama sınırlı ayda bir kere tüketebiliriz siyez buğdayı kilo normalse haftada 1 kere
Mıyavsu burdaydı, denvır İ bende görmedim
Karatay'da dukan gibi koruma Yok canım hayatını ona göre şekil verince böyle devam ediyorsun buğday hep yasak siyez ve karabuğday sınırlı her zamanki gibi Benim kitap şuan başkasında elimde sadece hamile için olanlar ve yemek tarifleri kitabı varKaratay ın korunma programı ile ilgili bilgi verirmisin kitaptan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?