Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo koruma programı ile ilgili bilgi alabilirsen çok sevinirim arkadaşlar.Haftasonu mutlaka kitabı alıcam inşallah ama yinede siz kısaca özet geçerseniz sevinirim.
Ayol bende merak ettim koruma programini
Senin neyine koruma daha vermen gereken 24 kilo var demeyin

Hoşgeldin canım hergün yediklerimizi yazıyoruz.Haftasonu kilo bildirimi yapıyoruz.

Sende al arkadaşım kitabını içinde bir sürü yemek tarifleri varmış.Her hafta unutuyorum yok böyle bir şey yani.

hoşgeldin canım bence ilk önce işe sabah erkenden kalkıp aile doktorunuzdan kan değerlerine baktirmakla başla biliyorsun kilo vermek için Dvit B12 Demir çok önemli canım sonrada bizim gibi hergün yediklerini buraya yazabilirsin

hoş geldin cnm. Hıc üzülme burda hep bırlıkte kurtulacağız o kılolardan. Aynı yastaymışız ne guzel :)
Pazar veya pazartesi tartılıp lısteye kılomuzu eklıyoruz. Bu sadece motıve Amaçlı yoksa bır yarış için degıl :)
Günlük mönülerımızı yazıyoruz , sohbet muhabbet gunu kapatıyoruz :)
Kilo koruma programı ile ilgili bilgi alabilirsen çok sevinirim arkadaşlar.Haftasonu mutlaka kitabı alıcam inşallah ama yinede siz kısaca özet geçerseniz sevinirim.
Al cnm al arada bende bakarım
Kıtabım yok benımde, bulamadım burda. Netten ısmarlayabılırım belkı

Yok cnm demeyız
Başlamak bıtırmenın yarısıdır derler. Yolu yarıladık bıle.24 kılocukta neymiş, sende bu azîm olduktan sonra çabucak verırsın

Ekran görüntüsü alıp paylaşırım ben merak etme.12 lira kargo nekadar bilmiyorum.

Tesekkur ederım cnm. Hepımızde senın yazmanı beklıyomuşuz gıbı merak ettık korumayı
Akşam dan beri internetten araştırıyorum tık yok.Enteresan olan aratmalarımda burası bile çıkmıyor.Bizden başka kimse merak etmemiş herhalde.Çok meraklı hatunlarız vesselam

Mıyavsu burdaydı, denvır İ bende görmedim
Ben buradayım canım koruma derken genelde herkes yaşam felsefesi yapıyor bende öyle kilo verilince yasaklı yani glisemik indeksi yüksek gıdaları haftada 1 kez tüketiliriz mesale patates genelde mutfağa Bile sokulması yasak ama sınırlı ayda bir kere tüketebiliriz siyez buğdayı kilo normalse haftada 1 kere

Karatay ın korunma programı ile ilgili bilgi verirmisin kitaptan canım.
Karatay'da dukan gibi koruma Yok canım hayatını ona göre şekil verince böyle devam ediyorsun buğday hep yasak siyez ve karabuğday sınırlı her zamanki gibi Benim kitap şuan başkasında elimde sadece hamile için olanlar ve yemek tarifleri kitabı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…