- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Teşekkürler canım bunu hemen araştıracağım.İnternette var mıdır canım bu ürün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım bunu hemen araştıracağım.İnternette var mıdır canım bu ürün?
Afiyet olsun,canın çekmişken yedin .Sürekli olmadıktan sonra sıkıntı yok.Bugün tam gaz devam.Hemde ne şeker içinde sadece yüzde 40 fındık var.Gerisini sen düşün
Senin adına çok sevindim senin yerinde olmayı çok ama çok isterdim kıymetini bil maşallah bence kır ve iç canım şifa olsunGeçmişi okumadım hızlıca özet geçiyorm.
Dr tahlillere baktı hiiiçç bişeyciğin yok hepsi şahane dedi
Ölürmüsün öldürürmüsün
Eczacıdan medet umdum adam demez mi hap ampulden daha iyi diye
Eczaneden dvit ampul aldım 2 tane.şimdi birini kırıp içeyim mi kızlar help help
Geçmişi okumadım hızlıca özet geçiyorm.
Ölürmüsün öldürürmüsün
İç canım süt ile içilmesini önermiş @Mirafatos un gönderdiği yazıdaki dr.Geçmişi okumadım hızlıca özet geçiyorm.
Ölürmüsün öldürürmüsün
Samsun cnm .karadenizde çökelek diyoruz da acaba ayni şey mi diye sorayim dedimEvet canım çökelek,biz de çökelek deriz ama arkadaşlar bilmez diye hep lor olarak kullandım.Nereliydin canım sen?
Kız ne sevinmesi değerlerim yerlerdeSenin adına çok sevindim senin yerinde olmayı çok ama çok isterdim kıymetini bil maşallah bence kır ve iç canım şifa olsun
şİMDİ HATIRLADIM HAFTA SONU YAPILAN KIYMALI PİDEDEN.Samsun cnm .karadenizde çökelek diyoruz da acaba ayni şey mi diye sorayim dedim
Evet bende onlardan dolayı bu ürüne geçtim hele diş macunlarındaki tehlike aman allahım diş macunu olarak paradontax kullanıyorum şimdilik içeriğe bana uygun bir macun denk gelirse ona geçerim ,yumuşatıcı ,toz deterjanda kullanmıyorum onun yerine bebekler için olan sıvı deterjan var şimdilik o asıl evimden çamaşır suyunu kovamadım onu nasıl yapıcam bilmiyorumhemen bakıcam canım, malesef rollon kulanmak zorunda kalıyoruz, roll on lardaki esas tehlike aliminyum türevleri, ona rağmen kullanıyoruz
Kızlar şimdi ben bir daha tahlil yaptıracağım . Daha önceki mesajların ekran görüntüsünü almistim ama bulamiyorim bir kaçını.
Neleri isteyeyim doktorumdan
Nasıl ya iyi demiş miydi doktorun ben mi yanlış okudumKız ne sevinmesi değerlerim yerlerde
Hiç bilmiyorum canım burada iki tane mağazası var indirimden aldım ikisine 20 tl ödedim ben sen bir sayfasına bak Canım olmazsa ben buradan alır istersen kargo ile sana gönderirim şubeden teslim alırsınTeşekkürler canım bunu hemen araştıracağım.İnternette var mıdır canım bu ürün?
Bizim burada lor tuzsuz olanına çökelek de içi tuzlu ve çörekotlu olanına deniliyorSamsun cnm .karadenizde çökelek diyoruz da acaba ayni şey mi diye sorayim dedim
canım 7000cal=1kilo dur ve 7000 kalori bir haftada vermek bile kolay olmuyor oyuzden o imkansiz yani ne gittiyse hepsi ödemHaklısın canım verdikleri, yani veremedikleri deödem zaten.Bir kilo 1750 kalori falan, mümkün değil bir günde onu yakmaları.Ama olsun umut fakirin ekmeğiBir umut okudum bende.
Dolaş ,merak ediyorum bakalım neler alacaksın.Ben kaçtım kızlar sosyete pazarında biraz dolaşayım malum birkaç gün sonra dükkanda olucam
hemen iç o doktorda bir doktora görünsün canım benim 20 kusurlerde iken doktor düşük diyordu yani seninki klasik doktor listesine göre bile çok düşük suan 52.6 doktor listesinin üst sınırını geçmişim ama doktorum normal üstü ama yinede istersen ayda bir iç dedi o nasıl doktormus öyle nasıl iç demezGeçmişi okumadım hızlıca özet geçiyorm.
Ölürmüsün öldürürmüsün
1700 değil 50 Side var.Tam 1750 yazmışımAcaba bu rakam beynimin hangi ücra köşesinden ve niye çıktıHaklısın canım, hızlı diyetlerin hepsi balon.canım 7000cal=1kilo dur ve 7000 kalori bir haftada vermek bile kolay olmuyor oyuzden o imkansiz yani ne gittiyse hepsi ödem