• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmişi okumadım hızlıca özet geçiyorm.
Dr tahlillere baktı hiiiçç bişeyciğin yok hepsi şahane dedi :confused:
Ölürmüsün öldürürmüsün :KK53:
Eczacıdan medet umdum adam demez mi hap ampulden daha iyi diye :deli:

Eczaneden dvit ampul aldım 2 tane.şimdi birini kırıp içeyim mi kızlar help help
Senin adına çok sevindim senin yerinde olmayı çok ama çok isterdim kıymetini bil maşallah :nazar:bence kır ve iç canım şifa olsun

bence içip yarım saat sonra güneşlen ya da bu işlemi 12.30 gibi yap yani 12 de içip yarım saat sonra güneşlen 20 dk, yaşadığın yerde güneş hangi saatte en dik geliyorsa..

İç canım süt ile içilmesini önermiş @Mirafatos un gönderdiği yazıdaki dr.

http://www.semihaydintug.com/d-vitamini-replasmanindatedavisinde-yapilan-hatalar/
makale burdA CANIM.

hemen bakıcam canım, malesef rollon kulanmak zorunda kalıyoruz, roll on lardaki esas tehlike aliminyum türevleri, ona rağmen kullanıyoruz
Evet bende onlardan dolayı bu ürüne geçtim hele diş macunlarındaki tehlike aman allahım :eek:diş macunu olarak paradontax kullanıyorum şimdilik içeriğe bana uygun bir macun denk gelirse ona geçerim ,yumuşatıcı ,toz deterjanda kullanmıyorum onun yerine bebekler için olan sıvı deterjan var şimdilik o asıl evimden çamaşır suyunu kovamadım onu nasıl yapıcam bilmiyorum :bicak:

Kızlar şimdi ben bir daha tahlil yaptıracağım . Daha önceki mesajların ekran görüntüsünü almistim ama bulamiyorim bir kaçını.
Neleri isteyeyim doktorumdan

Dvit
B12
Demir
ferrittin
insülin direnci
kolestrol
şeker(açlık,tokluk)
hemogram

Teşekkürler canım bunu hemen araştıracağım.İnternette var mıdır canım bu ürün?:KK200::nazar:
Hiç bilmiyorum canım burada iki tane mağazası var indirimden aldım ikisine 20 tl ödedim ben sen bir sayfasına bak Canım olmazsa ben buradan alır istersen kargo ile sana gönderirim şubeden teslim alırsın

Haklısın canım verdikleri, yani veremedikleri de:KK48:ödem zaten.Bir kilo 1750 kalori falan, mümkün değil bir günde onu yakmaları.Ama olsun umut fakirin ekmeği:KK70:Bir umut okudum bende.
canım 7000cal=1kilo dur ve 7000 kalori bir haftada vermek bile kolay olmuyor oyuzden o imkansiz yani ne gittiyse hepsi ödem

hemen iç o doktorda bir doktora görünsün canım :KK70:benim 20 kusurlerde iken doktor düşük diyordu yani seninki klasik doktor listesine göre bile çok düşük :confused: suan 52.6 doktor listesinin üst sınırını geçmişim ama doktorum normal üstü ama yinede istersen ayda bir iç dedi o nasıl doktormus öyle nasıl iç demez:deli:

Son düzenleme:
canım 7000cal=1kilo dur ve 7000 kalori bir haftada vermek bile kolay olmuyor oyuzden o imkansiz yani ne gittiyse hepsi ödem
1700 değil 50 Side var.Tam 1750 yazmışım:KK70:Acaba bu rakam beynimin hangi ücra köşesinden ve niye çıktı:deli:Haklısın canım, hızlı diyetlerin hepsi balon.

Bugün 7.haftamda bitti kızlar Allah a şükür.Son 3 haftamın içine girdim inşallah.Dünkü fındık ezmesi faciamdan sonra kendime çok kızdım ama yapacak bir şey yok. Allah tan kilo vermem durmadı bunuda akşam 3 km yürümeme bağladım.Bugün 64200gr dım.7 haftamın sonunda toplam 9000gr verdim.Darısı başınıza.

IMG-20170419-WA0000.jpg
kızlar 67 yi gördüm bile bu omega3 den sonra benim metobolizmam canlandı resmen

Back