• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben peynir hastasıyım ama bu aralar peynir yiyemiyorum kars kasari yiyorum bu aralar. Sizler ne yiyorsunuz acaba. Şirden maya bulsak ta yapsam iyi olurdu.
Ben kendim yaptığım keçi sütünden lor yiyorum yAda köylülülere yaptırdığımız koyun peyniri Canım bulursam içindeki maddeler uygunsa eski kaşar alırım onda hile olmuyor

Mahcup oldum canım benim evet seninkide güzel Başarı Canım işte toplumumuzda ekmek yemezsek aç kalırız imajı var korkuyoruz işte en son içinden neler çıktı aman bize birşey olmaz diyoruz bende evime ekmek ,pirinç,makarna paketli hazır gıdalar ,asitli içecekler ,hazır meyve suları ,margarin ,çicek yağı ,mevsimi dışında sebze ve meyve ,hazır salça ve soslar ,lıght ürünler ve tavuk asla ve asla girmez yasaktır eşim ara sıra tatlı alır yer o kadar :KK70:
:KK57::KK57::KK57: süper, saygı duydum:KK52::KK52::KK52: şunları yapıyor olman hiç kolay değil yani, tek şişman üşengeç olmamız bence en azından benim için:KK53::KK53:

Hemen deneyeceğim canım bunu,çok teşekkür ederim.Belki başlarda karışım mı yapsam acaba?Yarısı hazır yarısı ev ketçabı olmak üzere.:KK200::nazar:
Yine yarı yarıya değilde daha az hazir ketçap koy . kiyamadim çocuklara içinde bağımlılık yapan maddeler var. Uyusuyor beyinleri. Çocukların ağız tadını en iyi anneler bilir. Sen duruma göre ayarla.

:KK57::KK57::KK57: süper, saygı duydum:KK52::KK52::KK52: şunları yapıyor olman hiç kolay değil yani, tek şişman üşengeç olmamız bence en azından benim için:KK53::KK53:
Ay çok ama çok mahcup oldum :KK22:sağol Canım eşimde Allah'dan destek oldu bana ara sıra raydan çıksada genelde oda benim gibi oldu ah ah sorma şişmanlığı :KK70::KK70:düzenli spor yapıyordum şu sıralar saldım acil toplanmalıyız sende toplan bak havalar mis gibi gribi atlatınca çık dışarıya bol bol yürüyüş yap ne güzel :KK37::KK37:

Bu sefer sadece az tereyağ kullanmıştım.Oğlum salçalı yemek istemiyor artık.Kaynayıp ezdikten sonra az tereyeğı az da kuru nane ekledim.:KK200:
cnm ben tarifi soyliyim genelde salcasiz yapıyorum daha güzel oluyor içine bir soğan atarsan çok lezzet verir ve biraz tuz zeytinyağı da ekleyip oyle pisiriyorum en sonda rondodan gecirdinmi çok güzel oluyor canım nane yi servis ettikden sonra masada arzuya göre nane pulbiber güzel oluyor ama kaynama esnasinda katilan nane tadini kötü yapiyor

Ay çok ama çok mahcup oldum :KK22:sağol Canım eşimde Allah'dan destek oldu bana ara sıra raydan çıksada genelde oda benim gibi oldu ah ah sorma şişmanlığı :KK70::KK70:düzenli spor yapıyordum şu sıralar saldım acil toplanmalıyız sende toplan bak havalar mis gibi gribi atlatınca çık dışarıya bol bol yürüyüş yap ne güzel :KK37::KK37:

aynen canım kilo problemim olmasa da egzersiz önemli ama üşengeçlikten kastım yani evde kendi yiyeceklerini yapıyor olman bayağı emek gerektiriyor, market rafından alıvermek varken, aslında hepimiz böyle beslensek ne güzel de, ben de tembellik konusunda master degree yim malesef:KK53::KK53:

Bu arada Chess Chess duş jeli ,vücut şampuanı ,deodrant ,sıvı sabun kullanmıyoruz eşimle onların yerine kalıp sabun ,rol on yerinde yves Rocher koltuk altı rolunu var açıldıktan 6 ay sonra bozuluyor çok güzel bir ürün tavsiye ederim dur resminide atayım birde Kemal Özer kitapları var onlarıda oku yediklerimizin içinde ne var , deccal tabakda ,müslümanın diyeti

Yine yarı yarıya değilde daha az hazir ketçap koy . kiyamadim çocuklara içinde bağımlılık yapan maddeler var. Uyusuyor beyinleri. Çocukların ağız tadını en iyi anneler bilir. Sen duruma göre ayarla.
Evet canım haklısın yapacağım en kısa zamanda çok teşekkürler.İnan küçük çok kısa uyuyunca hiçbirşey yapamıyorum ,paçama yapışıyor genelde.:KK200::nazar:

aynen canım kilo problemim olmasa da egzersiz önemli ama üşengeçlikten kastım yani evde kendi yiyeceklerini yapıyor olman bayağı emek gerektiriyor, market rafından alıvermek varken, aslında hepimiz böyle beslensek ne güzel de, ben de tembellik konusunda master degree yim malesef:KK53::KK53:
Ben hem kilolu hem sağlıksız olamaya başlayınca dur dedim kendime ve herşeyi sıfırdan başladım cevremdekilerde şaşırdı ki ben yemek öncesi tatlı yemek sonrası tatlı ,Abur cubur gece yatarken jelıbon sabah uyanınca kola içen bir insandım tembelliğin bahardan dolayı olabilir canım yAda kan değerlerin düşüktür bir baktır

cnm ben tarifi soyliyim genelde salcasiz yapıyorum daha güzel oluyor içine bir soğan atarsan çok lezzet verir ve biraz tuz zeytinyağı da ekleyip oyle pisiriyorum en sonda rondodan gecirdinmi çok güzel oluyor canım nane yi servis ettikden sonra masada arzuya göre nane pulbiber güzel oluyor ama kaynama esnasinda katilan nane tadini kötü yapiyor
Tamam canım bundan sonra nane atmıycağım.Normalde salçayı yağla kavurur altını kapatınca da nanesini atardım kokulu olurdu ama bu sefer hiç güzel değildi tadı.:nazar::KK200:

Bu arada Chess Chess duş jeli ,vücut şampuanı ,deodrant ,sıvı sabun kullanmıyoruz eşimle onların yerine kalıp sabun ,rol on yerinde yves Rocher koltuk altı rolunu var açıldıktan 6 ay sonra bozuluyor çok güzel bir ürün tavsiye ederim dur resminide atayım birde Kemal Özer kitapları var onlarıda oku yediklerimizin içinde ne var , deccal tabakda ,müslümanın diyeti
Merak ettim koltuk altı roll on u.Ben hergün kullanıyorum çünkü.:KK200:

Sana hayranlığın artıyor:) çok mantıklı ya

Tamam canım bundan sonra nane atmıycağım.Normalde salçayı yağla kavurur altını kapatınca da nanesini atardım kokulu olurdu ama bu sefer hiç güzel değildi tadı.:nazar::KK200:

Merak ettim koltuk altı roll on u.Ben hergün kullanıyorum çünkü.:KK200:
Bende canım mecbur kullanıyorum dur resmini Atıcam

Ya obmumkun değil gibi geliyor veren de ne halae gelir ki
Haklısın canım verdikleri, yani veremedikleri de:KK48:ödem zaten.Bir kilo 1750 kalori falan, mümkün değil bir günde onu yakmaları.Ama olsun umut fakirin ekmeği:KK70:Bir umut okudum bende.

IMG_9519.JPG
IMG_9518.JPG
Sana hayranlığın artıyor:) çok mantıklı ya

Geçmişi okumadım hızlıca özet geçiyorm.
Dr tahlillere baktı hiiiçç bişeyciğin yok hepsi şahane dedi :confused:
Ölürmüsün öldürürmüsün :KK53:
Eczacıdan medet umdum adam demez mi hap ampulden daha iyi diye :deli:

Eczaneden dvit ampul aldım 2 tane.şimdi birini kırıp içeyim mi kızlar help help

Back