• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Aklımda tutamayacağım için mesajınızı hemen kopyaladım.İnşallah kitap okumaya fırsatım olursa değerlendireceğim.:KK200::nazar:

dOĞRU DİYORSUN CANIM,üstelik de emzirirken.Ama galiba tahlil gerekecek bana da .Çok kötü gitmediğimi düşünüyorum diyette eski yediklerimle kıyasladıkça.Bakalım ne zaman giderim.:KK200::nazar:

OOOO şöyle bulgurlu partiler yapsak.Yesaek yesek değil mi.:KK200::KK19:
Yesek yesek kilo almasak değil mi Bencede bir tahlil sende yaptır canım

Kahveyi ictin uyuyabildin mi bari. Ben olsam sabahlamistim.
Uyudum canım,geceleri çok sık uyandığım için uykusuzluk var.Ha bir de kahvesini çok az koydum.:KK200::nazar:
:KK19: :KK200::KK200: Allah hepimize kolaylik versin canim. Bol leptinler:KK24:
Amin canım,inşallah.:KK200::nazar::KK19::KK19:

Aslında şimdikiler için ketçap diye bir şey üretildi ya onu çok seven var.ama ben onu da salcadan yapıyorum. Ev salcasindan asla hazir gıda yok.
Ne güzel ,harika.Nasıl yapıyorsun canım,büyüğe deneyeyim o bari doğal olsun.:KK200::nazar:

Himm nasıl etki ediyor acaba bana da yarar miki.bir de hindistan cevizi suyu diyorlar ya da yağı. Sen kullanıyorsun sanırım. Nasıl acaba oda iyi geliyor mu? Troid için bir de iyot var diyorlar lar takviye onun hakkında ne düşünüyorsun???
Evet Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şade Türk kahvesini içine koyuyorum Canım bu aralar pek yapmıyorum çünkü o saatte Demir ilacını kullanıyorum faydası olsun diye çay,kahve içmiyorum iyot takviyesi reçetesiz verilmiyor malesef Canım doktorda balık tüketirsen oradan gıdayı alırsın dedi yapmadı çünkü sonuç tam çıkmıyormuş bakalım 9 hafta sonra tekrar kontrolüm var bu sefer Prof.doktoruma gideceğim o neler diyecek

Afiyet olsun canım yol arkadaşım,çok iyi gidiyorsun.Maşallah hepimize.:KK200::nazar:

Afiyet olsun canım,varya birileri yasaklı birşeyler ya da leptin saatinda yerken kararlı olup yemeyince zafer kazanmış komutan gibi oluyor insan mükemmel bir duygu.:KK200::nazar:
Aynen ya o kadar dinç ve iyi hissediyorum ki . Şimdiye kadar çeşitli şeyler denedim ama karatay şahane biseymis . Sofradan tok kalkıp saldırmamak süper

he canım bi de tahıl beyin var, tuğla gibi kitabı iki günde okudum valla ama hala tahıl yiyorum:KK48::KK48:
Sorma onları bende okudum tahıl beyin ,buğday göbeği :KK70:işte bizim mutfak bunlar ile olunca malesef ben evimde siyez buğdayı ve greçka (karabuğday ) bulunduruyorum şu kiloyu vereyim kendi ekmeğimi kendim yapıcam bunlar için olan kurslara gitmeyi düşünüyorum,zaten kendi yoğurdumu yapıyorum keçi sütünden bir tek peynir kaldı şimdilik onu lor peyniri şeklinde yapıyorum aslında şirden mayası ile yapmak lazım :KK68::KK68:

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın ay çok mutlu oldum bizleri okumana dediğin gibi bende sivilce oluyor ama mecbur kullanıyorum hangi b12 kullandın peki senden küçücük bir rica Canım okuduğun bütün kitapların ya ismini ya resmini bana özelden atar mısın birde instgramın var mı senin gibi çok bilgili bir bayan var tavsiye ederim takip et pinoeatshealty
Ben takip ettim :)

Evet ya,yesek yesek almasak.Öyle insanlar var nasıl oluyor bilmem.Vücut metabolizması işte,farklılık.:KK200::nazar:
Geneli Canım vücut içeriden yağlanıyor onlarda 30-40 yaşından sonra hastalık olarak ortaya çıkıyor benim Rus arkadaşım çok mesela onlarda çok oluyor 30-40 yaşından sonra birden popo göbek çıkıyor yAda tiroidleri fazla çalışıyor farkında olmuyorlar

Uyudum canım,geceleri çok sık uyandığım için uykusuzluk var.Ha bir de kahvesini çok az koydum.:KK200::nazar:

Amin canım,inşallah.:KK200::nazar::KK19::KK19:

Ne güzel ,harika.Nasıl yapıyorsun canım,büyüğe deneyeyim o bari doğal olsun.:KK200::nazar:
İki tatlı kaşığı salça
Yarim Çay kaşığı kadar sirke
Az sızma zeytinyağı
Kıvamı ketçap gibi olana kadar özeyerek su ekleyip sos tavasinda karıştırarak pisiriyorum. Eğer anlamasın diyorsan ketçap kabına koy başlarda sonra tadına alışınca sos tavasindan servis edersin.
Ya da.kaşıkla yiyecegin yanina koy önceden öyle yesin. Gorunce yemek istemiyorlar süslü kutusu yokya. Sonra alıştı benimkiler. Sos tavasini önlerine koyduruyorlar.

Sorma onları bende okudum tahıl beyin ,buğday göbeği :KK70:işte bizim mutfak bunlar ile olunca malesef ben evimde siyez buğdayı ve greçka (karabuğday ) bulunduruyorum şu kiloyu vereyim kendi ekmeğimi kendim yapıcam bunlar için olan kurslara gitmeyi düşünüyorum,zaten kendi yoğurdumu yapıyorum keçi sütünden bir tek peynir kaldı şimdilik onu lor peyniri şeklinde yapıyorum aslında şirden mayası ile yapmak lazım :KK68::KK68:

ohoo canım sen master degree bi insansın yani bu konularda ancak ben senden bişeyler öğrenebilirim gibi görünüyor:KK19:
ben ekmek yapmakla falan uğraşmam sanırım ben direk eve ekmek almıyorum bir yıldan fazla evdekilere de yedirmiyorum yani, ama makarna, bulgur pilavı, kısır, anne ziyaertinde börek vs, dışarda yerken lahmacun ya da benzer ekmek ürünleri yeniyor malesef, ya da una bulanıp kızartılan şeyler... ama yine de mutluyum eve ekmek sokmadığım için yani bir türk ailesi olarak bu da başarı

İki tatlı kaşığı salça
Az sızma zeytinyağı
Kıvamı ketçap gibi olana kadar özeyerek su ekleyip sos tavasinda karıştırarak pisiriyorum. Eğer anlamasın diyorsan ketçap kabına koy başlarda sonra tadına alışınca sos tavasindan servis edersin.
Ya da.kaşıkla yiyecegin yanina koy önceden öyle yesin. Gorunce yemek istemiyorlar süslü kutusu yokya. Sonra alıştı benimkiler. Sos tavasini önlerine koyduruyorlar.
Süpersin canım ellerine sağlık bende denemek istiyorum evet Zaten onları o süslü püslü ambalajları sattırıyor

Kızlar şimdi ben bir daha tahlil yaptıracağım . Daha önceki mesajların ekran görüntüsünü almistim ama bulamiyorim bir kaçını.
Neleri isteyeyim doktorumdan

Aynen ya o kadar dinç ve iyi hissediyorum ki . Şimdiye kadar çeşitli şeyler denedim ama karatay şahane biseymis . Sofradan tok kalkıp saldırmamak süper
Evet canım,benim için de en uygunu karataydı.Kendimi fazla sıkmadan diyetimden sadece ekmek ve şekeri çıkarıp bulgurla devam edebileceğim diyet.:KK200::nazar:

Geneli Canım vücut içeriden yağlanıyor onlarda 30-40 yaşından sonra hastalık olarak ortaya çıkıyor benim Rus arkadaşım çok mesela onlarda çok oluyor 30-40 yaşından sonra birden popo göbek çıkıyor yAda tiroidleri fazla çalışıyor farkında olmuyorlar
Bunu bilmiyordum çok farklı bir durum evet.:KK200:

Ben peynir hastasıyım ama bu aralar peynir yiyemiyorum kars kasari yiyorum bu aralar. Sizler ne yiyorsunuz acaba. Şirden maya bulsak ta yapsam iyi olurdu.

İki tatlı kaşığı salça
Az sızma zeytinyağı
Hemen deneyeceğim canım bunu,çok teşekkür ederim.Belki başlarda karışım mı yapsam acaba?Yarısı hazır yarısı ev ketçabı olmak üzere.:KK200::nazar:

Ben peynir hastasıyım ama bu aralar peynir yiyemiyorum kars kasari yiyorum bu aralar. Sizler ne yiyorsunuz acaba. Şirden maya bulsak ta yapsam iyi olurdu.
Ben zorla da olsa beyaz peynir ve yumurta ile lor yiyorum.:KK200::nazar:.Kaşar tüketemiyorum ben.Bu peynir yememe benden geçti galiba çocuklara.:KK200::nazar:

ohoo canım sen master degree bi insansın yani bu konularda ancak ben senden bişeyler öğrenebilirim gibi görünüyor:KK19:
ben ekmek yapmakla falan uğraşmam sanırım ben direk eve ekmek almıyorum bir yıldan fazla evdekilere de yedirmiyorum yani, ama makarna, bulgur pilavı, anne ziyaertinde börek vs, dışarda yerken lahmacun ya da benzer ekmek ürünleri yeniyor malesef, ya da una bulanıp kızartılan şeyler... ama yine de mutluyum eve ekmek sokmadığım için yani bir türk ailesi olarak bu da başarı
Mahcup oldum canım benim evet seninkide güzel Başarı Canım işte toplumumuzda ekmek yemezsek aç kalırız imajı var korkuyoruz işte en son içinden neler çıktı aman bize birşey olmaz diyoruz bende evime ekmek ,pirinç,makarna paketli hazır gıdalar ,asitli içecekler ,hazır meyve suları ,margarin ,çicek yağı ,mevsimi dışında sebze ve meyve ,hazır salça ve soslar ,lıght ürünler ve tavuk asla ve asla girmez yasaktır eşim ara sıra tatlı alır yer o kadar :KK70:

Back