- 19 Ağustos 2011
- 75
- 0
canım aslında ben Karatayın keten tohumu verdiğini ve miktarını atlamışım.Bugün okudum 1 tatlı kaşığı,salatalara önermiş.kitapta 1 çay kaşığı mı diyor? benim 1.5 kaşık ölçüm aslında dukan diyetinden alıntı.hergün veriyor 1.5 yemek kaşığı.ben de öyle tüketeyim bari dedim.var ya yemin ederim boğuluyordum nerdeysetoz halinde bir de,düşün halimi bir daha yapmam kesinlikle
kızlar ben kristal tuz buldum,sipariş edeceğim
kitabı aldım okumaya başladım.aklıma takılan birşey var ara öğün yok diyor ama örnek listelerde ara öğün vermiş.bu diyeti en çok pko ve insülün direnciyle birlikte kilolarımdanda kurtulmak için yapmayı düşünüyorum.40 kilo fazlam var sizce bu tarz beslensem bu kilolar ne kadar zamanda gider?
yok canım değil,özelden yazarım.yalnız bence kilosu 15 tl lik tuzu alma,sahte olabilir.her yerde yarım kilosu 16 tl.şimdi yemeğimi yiyim yine gecikmeden.dönünce yazacağımnerden buldun canım,cankırıdan mı,sahibinden com da buldum ben de kilosu 15 tl,alsammı ki?
benim alacağım yerden ben eminim canım,tşkcanım kristal tuz diye adi tuz satmışlar bu forumda arkadaşın birine tuz işini ince elyip sık dokumalısın yoksa ucuz kaya tuzlarını sana çok pahalı satabilirler sana önerim himalaya kaya tuzu var duydunmu hiç bilmiyorum sipariş etceksen bundan et ben 2 gün önce sipariş ettim ama henüz gelmedi marankinin sitesinden sipariş verdim
kızlaar. tam bi hafta oldu bugün diyete başlıyalı. 3 kilo vermişim:) liste yapıomuyuz. bi düzene sokabildik mi her cuma mı bildirioruz
kızlaar. tam bi hafta oldu bugün diyete başlıyalı. 3 kilo vermişim:) liste yapıomuyuz. bi düzene sokabildik mi her cuma mı bildirioruz
aksam yemegimide yedigime göre bugünkü menümü yazabilirim
sabah
1 adet yumurta
4 5 küp beyaz peynir
5 yesil 5 siyah zeytin
1 adet domates ve salatalik
4 adet kuru kayisi
bir cay bardagi ceviz badem karisimi
ögle
menemen ve yogurt
aksam
menemen boool salata,4 adet kuru kayisi biraz ceviz ve badem
#
2 litre limonlu su
2 kupa yesil cay
bugün spora gidemiyom dünde gidemedim yarina ins
Ne güzel bir menü olmuş maşallah
Yalnız spor konusunu bir bırakmaya başlayınca çok ara veriliyor.
O yüzden az da olsa yapmaya çalışıyorum günlük.
Biliyorum bıraksam o bırakma uzun süreli olacak.
O yüzden biraz zorlarsan kendini iyi olur ..
Ilk geldıgınızde sanıyorum ısteksızım demıstınız,omega3 balıkyagı takvıyesı kullanmalısınız ,kıtabın ozet kısmında doktor bahsedıyor unutmayın.Merhaba Karatay diyetinin azimli güzelleri...
Tatil öncesi yazmıştım, dünden itibaren tam gaz ben de başladım.
Geçen sene (Ocaktan Hazirana kadar) 82.6dan 65lere gelmiştim.
Tatilde biraz bozuldu tabi.
Pazartesi 67.8dim, bugün 66.9 :)
Yazılarınızı 58. sayfaya kadar okudum ama baktım gittikçe hızlandınız, artık yazayım, burdan devam edeyim dedim :)
Umarım beni de aranıza alırsınız, beraber güzel sonuçlar alırız...
Saat sekızı gectı lahana dahı yemeyın kızlar,acıkırsanız ayran, tatlı krızınız tutarsA sut ıcebılırsınız.
Ben de bugünkü menümü yazayım ..
Kalkınca :
- Limonlu su
1. Öğün
- 3-4 Ceviz
- 10 Badem
- 3 Kuru kayısı
- Yarım avuç beyaz peynir
- 5 zeytin
- 1 Domates
- 1 Yumurta
2. Öğün :
- 2 patlıcanla 1 domatesi zeytin yağı ile biraz kavurup üstüne su ekledim çekmesini bekledim.
- Üstüne 2 kaşık yoğurt
Sıvı :
- Suyum az oldu daha 2 litre olmadı ama geceye kadar bitireceğim.
- 2 bardak yeşil çay, 3 olacak .
Spor :
- Leslie ile 2 mil
- 100 mekik - 50 bisiklet çevirme- bacak hareketleri vs ..
- İlerleyen saatlerde biraz daha spor yapabilirim.
Ilk geldıgınızde sanıyorum ısteksızım demıstınız,omega3 balıkyagı takvıyesı kullanmalısınız ,kıtabın ozet kısmında doktor bahsedıyor unutmayın.Kızlar meyve yemeyın saat sekızı gectı
Aynen katılıyorum cok guzel bırsey ıyı hıssetmek, ben de mutfaga ugramaz oldum.Ayrıca Erdekte yaşayan bir arkadaşımdan zeytinyağı,samsunlu bir arkadaşımdan da tereyağı istiycem.Giresunlu bir arkadaşımdan da fındık siparişi verdim.Bir de doğuya iş için giden bir arkadaşım var fıstık getirecek bana gelirken.Bundan sonra böyle kızlar memleketini duyduktan sonra insanlara yapışıcamtabi hepsinin ücretini ödeyerek şu günlük yumurta işini de halletsem aslında süper olcak.Bizim sokağın girişinde gecekondular var orada yollarda hep tavuklar görüyorum acaba yumurta satıyorlar mıdır diye düşünüyorum ama sormaadım bir türlü,sanırım sonunda yüzümü karartıp onu da sorucam yapay hayata elveda doğal hayata merhaba diyorum artık adım adım.
Bayramda hiç tatlı yememenin haklı gururunu yaşıyorum artık bir ömür kendimle gurur duyacağım günler yaşarım umarım.Annem,teyzem ve ablam 5 kilo vermeme rağmen çok fark etmiş dediler.Özellikle mide ve göbek kısmında en çokta mideden baya baya gitti kızlar,öyle mutluyum ki,maşallah ya hep böyle gider umarım.