Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım gayet güzel bir menü, özellikle spora ağırlık vermen. Yalnız Karatay Hocamıza özellikle sormuşlardı bir yumurta yesek sabahları olmaz mı diye, kesinlikle hayır, kg veremezsiniz o zaman dedi. İdeal kg nuza eriştikten sonra bir yumurtaya inebilirsiniz demişti. Kesinlikle sabahları 2 yumurta, en az 10-15 zeytin diyor.
Akşam menünü zayıf buldum. Yoğurdu daha fazla yiyip, yanına sabah yemediğin bir yumurtayı ve de kuruyemiş ekleyebilirdin. Sağlıklı incelelim, kas erimemiz olmasın, günde 1000 kalorinin altına düşmayelim ki kas erimesi olmasın. Ben bu hatayı yaptım, istahım olmadığı için yemedim, kaslarım eridi ve parçalandı. Birinci ameliyatımı oldum, ikincisini de kendimi hazır hissettiğimde olacağım. Benim hatamı yapmayınızzzz.........
Sağlıcakla incelelim kızlar......

Merhaba Zelisce Hanım...

Ben de 1 yumurta yeterli sanmıştım! Dikkatli okuduğumu sanıyordum, atlamışım!
Kesinlikle 2 yumurta, 10-15 zeytin mi demiş? Süper! Yumurtayı sevmem ama zeytine bayılırım :)

Zeytini suya koymamız lazım değil mi?
Bir de peynir olarak dil peyniri iyi, değil mi?

Sevgiler...:KK71:

selam

akşam öğünüm
20.00 de kalktım sofradan
bir kalçalı but (derileri ve yağları ayıklanmış,tuzsuz,haşlama)
bolca çoban salata( çok az tuzlu,2 kaşık zeytinyağlı,yarım limonlu ve eşimle paylaştık,hepsi de bitmedi)
ve bu saate kadar 3 lt. su
birazdan tarçınlı limonlu yeşil çay içicem

Menü: 5. gün (salı)

Kalkınca: 2 sb ılık su

1.öğün: 2 yumurta, 7 adet zaytin, 5 adet ceviz, domates, biber vs...

2. Öğün:

3. Öğün: Zeytinyağlı fasulye, yoğurt, 20 adet taze fındık, 5 adet günkurusu

Sıvı: 2 lt su, 2 sb limonlu yeşil çay

Spor: Yok

Merhaba Zelisce Hanım...

Ben de 1 yumurta yeterli sanmıştım! Dikkatli okuduğumu sanıyordum, atlamışım!
Kesinlikle 2 yumurta, 10-15 zeytin mi demiş? Süper! Yumurtayı sevmem ama zeytine bayılırım :)

Zeytini suya koymamız lazım değil mi?
Bir de peynir olarak dil peyniri iyi, değil mi?

Sevgiler...:KK71:

Tabiki canım, ben yıllardır zeytini aldığımda yıkıyorum, kavanoza koyuyorum, üzerini suylakaplayıp buzdolabina kaldırıyorum. Sabahları yiyeceğim kadar içinden zeytin alıyorum. Tuzu da dengelenmiş oluyor hem de yumuşamıyor.
Sil peyniri de güzel canım. Benim en çok sevdiğim yiyeceklerden birisi zeytin. olmazsa olmazım. Benim damak zevkime uyan da Marmara Birliğinin mega sı bayılıyorum. Yarım kg luklardan alıyorum bir lt kavanoza tam geliyor. Peynir de gayet güzel.
Başarılarımız daim olsunnnnnnnn...

Merhabalar Gül Hanım...
Doğru hatırlıyorsunuz, motivasyonum sıfırdı, bugünlerde daha iyi. Ben de dün dönüş yaptım.
Sizi verdiğiniz kilolardan dolayı çok çok tebrik ediyorum:13:

Size bazı sorularım olacak:
1) Gökçek aktardan bahsedilmiş, o tuzu mu kullanıyorunuz? (Sebze bıçağı+tuz değirmeni??)
2) Takviye olarak sadece omega 3 mü alıyorsunuz? (hangi marka?)
3) Spor yapıyor musunuz? (o konudaki mıymıntılığım devam ediyor:26:)

Teşekkürler, sevgiler...:KK71:
Hımalaya tuzu da guzel ama seyı buldum ben paramız ulkemızde kalsın krıstal saydam kaya tuzu onu alacam kısmetse cankırıdaymıs,sımdılık marketten aldıgım denız tuzu var krıstal seklınde.Omega3 un norveclı bır markasını aldım ama hocanın bahsettıgını bulunca alırım, depresyonada ıyı gelıyor .Artı koy tavugu fılan bulmam suan ıcın zor bulurum elbet sonra bu bakımdan bu takvıye sart aslında ben yenı basladım ama cok farkedıyor ınsan halsızlık kalmıyor,dugun tv yı acıp sabaha kadar cıftetellı hala cekebılırım,suan sporum ev ıslerı acelem yok gıdıyorlar,bu beyın trafıgı de haylı kalorı harcatıyor,:44: az yıyen,az uyuyan,az konusan olmak ıstıyorum,baska yabancı bır katkı kullanmıyorum,kuru meyve harıcı meyva yemıyorum, 23 kılo bır legen et demek,daha ıkı legen et var ama ınce duruyorum,ben omrumde boyle ac kalmadan dıyet yapmamıstım erıyorum ya gıdıyorlar :KK66: varıslerım sustu kılcal kırmız damarlar kayboldu. :KK66: ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar. :KK49:

Aksam: etlı nohutlu sebze yemegı,salata,ıkı ıncır bır cay bardagı cevız ayran. Sahurda: 2yumurta,peynır bır avc,zeytın enaz 7 tane zeytınlerm ırı cay ya da ayran.

kizlar kahvemi ictim ve istahiim pat diye kesildi aksilik canim hic biseyde istemiyor yesil cayimida icemiycem neyse bugünlük bir kupada kalalim bari

Akşam yemeği olarak kendi yoğurdumun ayranını içtim soda ve su katkılı 2 su bardağı.Yetti iştahımı kesmeye şükür.Yarın erken kalkıp 3 öğün yiycem bu gün abuk subuk bir şey oldu resmen.Genelde zaten geç kalkan biriyim ama alışcam erken kalkmaya da...

Seker yemeyelı krom kaybın durmus,tabı tok hıssedersın. :KK1:

yok canim ya daha bugün basladim aksam yemeginden sonra aclik hissettim ve kahveyi yaptim o kesti istahimi :) daha önceden denemistim biliyodum sütlü türk kahvesinin istah kesitihini sekersiz tabikisi

Seker yemeyelı krom kaybın durmus,tabı tok hıssedersın. :KK1:

izninizle çok alakasız bır soru sormak istyrm;siz 23 kiloyu bu diyetlemi werdiniz?eger ewetse ne kadar zamanda?
we cewabınız ne oursa olsun size brawo diyorum 23 kilo kaybettginiz için...
bende kitabı bugün aldım..bi heycan okumaya başladım...bitirdiğimde aranıza katılcak yeni bir aday olabilir :)

yok canim ya daha bugün basladim aksam yemeginden sonra aclik hissettim ve kahveyi yaptim o kesti istahimi :) daha önceden denemistim biliyodum sütlü türk kahvesinin istah kesitihini sekersiz tabikisi
Denerım ıyı fıkır.:KK66: Kızlar yumurtaları suya koyun su kaynamaya basladıktan sonra 6-7 dakıka sure tutun kaysı kıvamında yumurtalarınız hazır olur yarın sabah.

Ayrıca Erdekte yaşayan bir arkadaşımdan zeytinyağı,samsunlu bir arkadaşımdan da tereyağı istiycem.Giresunlu bir arkadaşımdan da fındık siparişi verdim.Bir de doğuya iş için giden bir arkadaşım var fıstık getirecek bana gelirken.Bundan sonra böyle kızlar memleketini duyduktan sonra insanlara yapışıcam :KK1: tabi hepsinin ücretini ödeyerek :KK61: şu günlük yumurta işini de halletsem aslında süper olcak.Bizim sokağın girişinde gecekondular var orada yollarda hep tavuklar görüyorum acaba yumurta satıyorlar mıdır diye düşünüyorum ama sormaadım bir türlü,sanırım sonunda yüzümü karartıp onu da sorucam :KK64: yapay hayata elveda doğal hayata merhaba diyorum artık adım adım.

Bayramda hiç tatlı yememenin haklı gururunu yaşıyorum artık bir ömür kendimle gurur duyacağım günler yaşarım umarım.Annem,teyzem ve ablam 5 kilo vermeme rağmen çok fark etmiş dediler.Özellikle mide ve göbek kısmında en çokta mideden baya baya gitti kızlar,öyle mutluyum ki,maşallah ya hep böyle gider umarım.

Süpersin valla, bunları düşünmemiştim :) Tuttum bunu ben de artık ürünleri meşhur memleketlerden getirteyim yiyecekelerimi. 5 kilon için de tebrikler, ne kadar sürede verdin bu 5 kiloyu?

izninizle çok alakasız bır soru sormak istyrm;siz 23 kiloyu bu diyetlemi werdiniz?eger ewetse ne kadar zamanda?
we cewabınız ne oursa olsun size brawo diyorum 23 kilo kaybettginiz için...
bende kitabı bugün aldım..bi heycan okumaya başladım...bitirdiğimde aranıza katılcak yeni bir aday olabilir :)
Ayda 4 kılo gıdıyor,adet donemı tamamlandıktan sonra 3 gun fılan beklıyorum tartılıyorum,ehlıkeyf bı hatunum aslında,ama ben omrumde boyle dıyet gormedım,aclık yok,lezzet Var,ayda 45 ekmek,90 cıkolata,30 tabak pılav ve 15 kılo meyve tuketıyordum bunları bıraktım ama tokum,kuru meyve kahverengı kuru kaysı,kuru ıncır,yaban mersını fıla yetıyor hem tatlı hem meyve nıyetıne tuketıyorum,ekmek yerıne de sahları bır ınce bellllı cay bardagı cevız,fıtık ya da fındık tuketıyorum, kıtabın ozet kısmında omegar balık yagı takvıye var onu da yenı almaya basladım,ruh halım duzeldım adeta ıyı geldı anneme de yedırıyorum,zeytınyagı,teryagı kullllanıyorum,ev ısı yapıyorum fıllan gıdıyorllar altı ay tamamlandıgında 24 kılo vermıs olurum kısmetse,tuzumu degıstırdım denız tuzu buldum marketten ama hocanın onerdıgı krıstal saydam kaya tuzunu almak nıyetındeyım ınternetten baktım cankırıda varmıs soracam artık. Bu dıyetle artık daha saglıklı beslenmeye basladım,hedefım 47 kılo olmak ama tabı korkuluk gıbı olmak ıstemıyorum ,hocanın tarıflarıne uyanın emınım yuzu yumurta ıcı gıbı guzel olur,enerjık de olluyor ınsan daha az uyumaya basladım,ayda 4 kılo ama saglıklı bır kaybım oldugunu dusunuyorum.:KK66: butun bıldıgım bu.

Sütlü Türk kahvesi bende de bağımlılık yaptı. 9 günlük tatilde günde 1 ya da 2 fincan içiyordum, hem tok tutuyor, hem de zevk veriyor.

Son düzenleme:
Sütlü Türk kahvesi bende de bağımlılık yaptı. 9 günlük tatilde günde 1 ya da 2 fincan içiyordumi hem tok tutuyor, hem de zevk veriyor.

kahve sevyen biri olarak banada cok iyi geliyor bisde pisirp önüme koyan biri olsa hahahhaha ( ne kadar caliskanim dimi)

ben yumurta pisirme makinasi aldim cok kisa sürede istedignizi gibi pisiriyo valla :) bide ben sabah kalkip oglumu krese götürüyorum gitmeden kahvaltimi yapamiyorum gelinceye kadarda acikiyorum suyun kanamsini beklemekde zor geliyo böylesi cok daha iyi oldu :))

bende yumurta pişirme makinası kullanıyorum,istediğim kıvamda çabucak oluyor,süper valla,tavsiye ederim

bende yumurta pişirme makinası kullanıyorum,istediğim kıvamda çabucak oluyor,süper valla,tavsiye ederim

bende bu hafta gelen reklamlarda gördüm alsaammi acaba diyxe düsündüm sonra senin yazini okumustum ve almaya karar verdim ve iyki almisim,bu vesileyle tesekürde edeyim :)

X