- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Hoşbuldukkkkkk.........
Ne deseniz haklısınız canım. o Yüzden utanarak yazdım... İnan bayramda bile tatlı yememiştim ama bu zayıf bir anıma geldi. Çipura balık canım.........
baklava yerıne kuru kaysı cevız ,kahvaltıda bır cay baydagı cevız tuket,kahvaltı zengın olsun kı gozun tatlılarda olmasın.
akşam yemeğimi 21.00 de yedim ya4 saat olabilmesi için aranın 1 de yatacağım.o kadar da uykum vardı ki.pofff bugün böyle oldu.
omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz?
Omega3 balık yagı takvıyenı bır ara satınal,bırde krıstal saydam kaya tuzu cankırıda varmıs arastırıp buldun mu kanatlanırsın kanımca kıtapta doktor alın dıyor bunları,ben tuzu bulamadım denız tuzu aldım annem bozuk tuzdan pısırıyor henuz ama artık ayda 45 ekmek,15 kılo meyve,30 tabak pılav,90 tabak pılav yemıyorum Allah bın bereket versın kaporta duzeldı,pasta cıla boya ya Allah Kerım.
Ben dün sormuştum ama arada kaynadı sanırım.
Hani 8den sonra bir şey yemiyoruz ya gece yatmadan içtiğim limonlu suyun sakıncası olur mu ?
Asidik bir madde olunca aklıma takıldı.
Ben dün sormuştum ama arada kaynadı sanırım.
Hani 8den sonra bir şey yemiyoruz ya gece yatmadan içtiğim limonlu suyun sakıncası olur mu ?
Asidik bir madde olunca aklıma takıldı.[/QUO gunde bır lımondan fazla tuketmek dogru degıl,ben suya lımon sıkmıyorum henuz ama salatada kullanıyorum, lımon asıt tabı mesela lufer balıgın lımonla bır saat beklet kendı kendıne pıser yanı ocaga koymadan yıyebılırsın o balıgı.
1 haftadır kullanıyorum canım efa 1300 mg omega 3-6-9 adında satılıyor günde bazen bir bazen 2 yutuyorum ,himalaya tuzunuda sipariş verdim henüz gelmedi oda gelince süper olacak
İnşallah en geç 7 de yemeye çalışacağım bundan sonra.Şimdi limonlu yeşil çay içiyorum.Daha ilk günden moralim bozuldu ama benim
kepekli galetaya izin var mı?mesela kahvaltıda cevizi yarıya düşürüp,bir kaç tane galeta yenebilir mi?
Arkadaşlar geçmiş sayfalara baktım da dikkatimi çekti şu omega 3 kapsülü veya üzüm çekirdeği ekstresi vs...
Araştırmalar göstermiş ki omega 3 kendi maddesinden ayrıldıktan sonra 3 saat içinde tüm özelliğini yitiriyormuş. Diyelim ki balıktan veya cevizden bu etken maddeyi ayırıp kapsül yaptınız üç saati geçtikten sonra özelliğini yitiriyormuş. Üzüm çekirdeği üzümden ayrıldıktan bir kaç dakika sonra özelliğini yitiriyormuş. Bunların hepsi de para tuzağı deniliyor. Onun yerine haftada 2-3 kez okyanus (açık deniz) balığı tüketiniz, hem karnınız doyar hemde değerinde omega 3 almış olursunuz. Üzüm çekirdeği ekstiresi içinde kırmızı bol çekirdekli üzüm kurusu tüketiniz. Benim ki sadece bir öneri sağlıcakla kalınız.........
cevap ve destek için teşekkür ederim canımgaleta ,form tarzı bisküviler, diyet ürünleri hocamız önermiyor.bence kuruyemiş çeşitliliğinizi artırın hepside zararlı ve vücudumuza hiçbir faydası yok doğal değiller canım hadi kolay gelsin hiç canını sıkma ilk günler bende çok zorlandım ,kollarımda lekeler vardı sivilceye benzer sıcaklara verirdim sıcaktan çıkıyor derdim ama bu diyete başlayınca ilerleyen zamanlarda hepsi kayyboldular gözlerimle görmesem inanmazdım ama gerçek hepsi neşelen ve devam etttt hadi byy by
Arkadaşlar geçmiş sayfalara baktım da dikkatimi çekti şu omega 3 kapsülü veya üzüm çekirdeği ekstresi vs...
Araştırmalar göstermiş ki omega 3 kendi maddesinden ayrıldıktan sonra 3 saat içinde tüm özelliğini yitiriyormuş. Diyelim ki balıktan veya cevizden bu etken maddeyi ayırıp kapsül yaptınız üç saati geçtikten sonra özelliğini yitiriyormuş. Üzüm çekirdeği üzümden ayrıldıktan bir kaç dakika sonra özelliğini yitiriyormuş. Bunların hepsi de para tuzağı deniliyor. Onun yerine haftada 2-3 kez okyanus (açık deniz) balığı tüketiniz, hem karnınız doyar hemde değerinde omega 3 almış olursunuz. Üzüm çekirdeği ekstiresi içinde kırmızı bol çekirdekli üzüm kurusu tüketiniz. Benim ki sadece bir öneri sağlıcakla kalınız.........
ama şimdi günlerdir aklımda olan düşünce karıştı ..
Acaba katkı maddeleriyle mi yapılıyor ?
Bu konuda yorum yaparsa bilgili arkadaşlar çok güzel olur.
Canım ben katkı maddesi var demedim. Bulunduğu ortamdan ayrıldığında özelliğini yitiriyor. En güzeli doğal yollardan almak. Zaten Karatay Hocamızın listesi bol bol içeriyor, doğal yolla almış oluyoruz. Diğer arkadaşımızın da belirttiği gibi yiyeceklerle alalım. Özellikle Norveç somonu okyanus balığı olduğu için fazlasıyla içeriyor, kuruyemişler vs...
ben burda ancak dondurulmus balik alabiliyorum,faydasi varmidirki?