- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
Leptin saatlerinde sporu çoğaltabilirsin canım.Ama ayda 8 zor bence kendini boşyere yıpratma derim.Kizlar ben daha hizli kilo vermek istiyorum.ayda 8 kilo gibi.ne yapsam acaba porsiyonlari mi kucultsem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leptin saatlerinde sporu çoğaltabilirsin canım.Ama ayda 8 zor bence kendini boşyere yıpratma derim.Kizlar ben daha hizli kilo vermek istiyorum.ayda 8 kilo gibi.ne yapsam acaba porsiyonlari mi kucultsem?
Spor yapamiyorum.hafta içi sabah 8 aksam 6 işteyimLeptin saatlerinde sporu çoğaltabilirsin canım.Ama ayda 8 zor bence kendini boşyere yıpratma derim.
Ozaman kendine bir sauna eşofmanı ve koşu bandı almanı ve bir şekilde spora vakit bulmanı tavsiye ederim.Sabah bir saat erken kalkıp yarım saat aç karnına hızlı tempoda yürüyüş,akşam yatmadan da yarım saat yürüsen işede yürüyormuşsun, ozaman bu diyete tam uyarsan haftada 1400 falan gider bence.Aç kalarak zayıflarsan geri alman en fazla 2 ay sürer.En iyisi Karatay+ spor canım.Spor yapamiyorum.hafta içi sabah 8 aksam 6 işteyim
Aksamlari ve haftasonu cocukla ilgilenecek kimsem yok.spora gidemem.sadece işe gidip gelirken yürüyorum.evde biseyler yapmak istedim ama zaten butun gun işteyim.cocuk uyuyunca da evde işim oluyo.firsat bulamiyorum
Haziranda sonu 60 olmayi hedefliyordum ama simdi biraz umutsuzumMemnun oldum canım bende 33 yaşındayım turizmciyim evliyim boyum 1.62 27 haziranda 66 kg olmak istiyorum
Beni de lütfen:)Dur etiket yaparım seni
Aralik ayinda gelmistim 12 km yurumustuk esimle ruhumuz dinlenmisti resmenPamukkale canım ya sen bizim kış az yaz yoğun oluyor biz açtık mart ayında tabi seçimden sonra hızlanacak Antalya ve Anadolu turları
Canım Ümit Aktaş'ın bir çayı var onu içsene senHaziranda sonu 60 olmayi hedefliyordum ama simdi biraz umutsuzum
Malesef tatli istegime karsi koyamadim şevkim kırıldı resmen
Tamam canım zaten daha paylaşmadım paylaşınca etiket yaparımBeni de lütfen:)
Sende bu Ümit Aktaş'ın çayını iç canım bende çok ama çok işe yaradıBu gun herkesi bır tatlı ıstefgı sarmış. Bende yedım maalesef
Denvırcıgım burda gözümün aradığı kışılerdesin. Kendını toparlayıp hemen donmenı beklıyorum cnm.
Kızlar ben salıya kadar cok gelemeyebılırım. Pazar bıldırım Yaparım . Iyı geceler herkese
Bu gun herkesi bır tatlı ıstefgı sarmış. Bende yedım maalesef
Denvırcıgım burda gözümün aradığı kışılerdesin. Kendını toparlayıp hemen donmenı beklıyorum cnm.
Kızlar ben salıya kadar cok gelemeyebılırım. Pazar bıldırım Yaparım . Iyı geceler herkese
Tamda sakin zamanı gelmişsiniz canım rahat rahat gezmişsinizdirAralik ayinda gelmistim 12 km yurumustuk esimle ruhumuz dinlenmisti resmen
Dukan tam gaz devam canım maşallah bakalım sonucun kaç çıkacakAkşam yemeği
16:00 tavuk ızgara
Bende çok merak ediyorumDukan tam gaz devam canım maşallah bakalım sonucun kaç çıkacak
Gördün mü sağol Canım haziranda 66 kg görmek istiyorum inşallah çok mutlu ettin beni Allah razı olsunBende çok merak ediyorum
Sana da günaydın canım
Spor topiğinizi inceledim.maşallah ne azimlisin.50 yi bile görürsün sen
Afiyet olsun canım , az yeme isteği çok güzil bir haber.Aslında gözümüz doymuyor bazen yedikten sonra midemin çok sıkıştığını hissediyorum.Kizlar sabah omlet yesilcay
Oglen mercimek corbasi ictim yarim kase kadar
Acayip yoğun bir gündü bugün
Ölüyorum yorgunluktan
Benim de midem kücüldü snrm
Yeme konusunda eski performansim yok
Şaka bi yana gercekten yiyemiyorum fazla