• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leptin saatlerinde sporu çoğaltabilirsin canım.Ama ayda 8 zor bence kendini boşyere yıpratma derim.
Spor yapamiyorum.hafta içi sabah 8 aksam 6 işteyim
Aksamlari ve haftasonu cocukla ilgilenecek kimsem yok.spora gidemem.sadece işe gidip gelirken yürüyorum.evde biseyler yapmak istedim ama zaten butun gun işteyim.cocuk uyuyunca da evde işim oluyo.firsat bulamiyorum

Spor yapamiyorum.hafta içi sabah 8 aksam 6 işteyim
Aksamlari ve haftasonu cocukla ilgilenecek kimsem yok.spora gidemem.sadece işe gidip gelirken yürüyorum.evde biseyler yapmak istedim ama zaten butun gun işteyim.cocuk uyuyunca da evde işim oluyo.firsat bulamiyorum
Ozaman kendine bir sauna eşofmanı ve koşu bandı almanı ve bir şekilde spora vakit bulmanı tavsiye ederim.Sabah bir saat erken kalkıp yarım saat aç karnına hızlı tempoda yürüyüş,akşam yatmadan da yarım saat yürüsen işede yürüyormuşsun, ozaman bu diyete tam uyarsan haftada 1400 falan gider bence.Aç kalarak zayıflarsan geri alman en fazla 2 ay sürer.En iyisi Karatay+ spor canım.

Gune harika bir kk ile basladim 7 saat ara verip kofte salata yedim arada yesil cay 1 saat yuruyus amaaaa aksam nasil dayanilmaz bir tatli isteği 9 da kalktim yarim saat yurudum bir pasta aldim koca bir dilim yedim:( kendime uyuz oldum
denvir denvir canim biz buradayiz bir sure giremesende kafani dagitinca gel geri:KK200:

Haziranda sonu 60 olmayi hedefliyordum ama simdi biraz umutsuzum:KK43:
Malesef tatli istegime karsi koyamadim şevkim kırıldı resmen:KK43:
Canım Ümit Aktaş'ın bir çayı var onu içsene sen
IMG_9439.PNG

Bu gun herkesi bır tatlı ıstefgı sarmış. Bende yedım maalesef :KK43:

Denvırcıgım burda gözümün aradığı kışılerdesin. Kendını toparlayıp hemen donmenı beklıyorum cnm.
Kızlar ben salıya kadar cok gelemeyebılırım. Pazar bıldırım Yaparım . Iyı geceler herkese
Sende bu Ümit Aktaş'ın çayını iç canım bende çok ama çok işe yaradı

Kizlar sabah omlet yesilcay
Oglen mercimek corbasi ictim yarim kase kadar
Acayip yoğun bir gündü bugün
Ölüyorum yorgunluktan
Benim de midem kücüldü snrm
Yeme konusunda eski performansim yok:KK53:
Şaka bi yana gercekten yiyemiyorum fazla
Afiyet olsun canım , az yeme isteği çok güzil bir haber.Aslında gözümüz doymuyor bazen yedikten sonra midemin çok sıkıştığını hissediyorum.

Back