• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben kimseyi tanımıyorum en azından kendimi tanitayim
29 yaşımdayım
Öğretmenim
Bekarım
Istanbulda yaşıyorum
.1.60 boy 54 kilo hedefim 50 kilo olmak 13 mayısa kadar
Merhaba canım ben 42 yaşındayım , 105 ile başladım en son 98.3 idim.Boyum 163cm.Kamu da çalışıyorum.

Teşekkür ederim cnm.
Regl sonrası tartıl cnm sen, moralın bozulmasın. Guzel haberlerını bekleyecegım, ınsallah görürsün 62 yi

Afıyet olsun cnm. Pıdeyı çıkarırsak guzel. Ayda 1 lahmacun hakkımız var, ona say pideyı :)

Afıyet olsun cnm.

Cok tesekkur ederım cnm.
Bızede atabılırmısın fotoları. Cok Merak ettım. Motıve oluruz :)
Ben de çok merak ettim resimleri , bekleyoruz Miyav_su Miyav_su

Slm kızlar bu ara işlerim çok yoğun takip edemiyorum sizleri ama meraktayım. Nisan sonunda rahatlıcam inşallah o zaman düzene girerim Ama Karatayımı bozmuyorum Sizler de motive olun diye sevincimi paylaşmak istedim 5 Nisanda 68.4 gösteren tartım 13 Nisanda tam 66.0 gösterdi Çok ama çok mutluyum tabi ilk haftam olduğu için biraz fazla gitti ama bu gazla tam yol devam
Gözün aydın canım çok iyi vermişsin.Ama uğra arada menü yaz örnek alalım seni.

Arkadaşlar ben sanırım depresyona girdim diyette dahil hiçbişey yapmak istemiyorum. Tekrar aranıza katilamazsam kendinize iyi bakın olur mu?
denvir denvir canım hissettiğin şey mevsimin getirdiğİ bir değişiklik olabilir.2 haftadan uzun sürerse Miyav_su Miyav_su nun dediği gibi bir uzmana git.Buraya da mutlaka uğra kafan dağılır belki.Hepimiz dönem dönem böyle şeyler yaşıyoruz , kendini bırakma ben çabuk yıkılırım sen hemen müdahele et dışarı çık diyetini bırakma versen de vermesen de bırakırsan bu da seni üzebilir.Kendine iyi bak.Bekliyorum mesajlarını.:KK200:

Günaydın canım.:KK200:

Tamam canım şimdi anladım:KK200::eek: hep karatay mı yaptın 98 den sonra Miyav_su Miyav_su
Evet canım gecen seneye kadar yaptım işlerim ve özel durumlardan dolayı eşimle rahatsızlık geçirdik çok büyük bir rahatsızlık 69 kg düştüm dikkat ettim ama ilk günlerdeki kadar değil 76 kg da sabitledi beni işte şimdi tekrar istikrarlı bir şekilde başladım :KK200::KK200::KK200:

Evet canım gecen seneye kadar yaptım işlerim ve özel durumlardan dolayı eşimle rahatsızlık geçirdik çok büyük bir rahatsızlık 69 kg düştüm dikkat ettim ama ilk günlerdeki kadar değil 76 kg da sabitledi beni işte şimdi tekrar istikrarlı bir şekilde başladım :KK200::KK200::KK200:
Geçmiş olsun canım.Allahım hepimizin hastalıklarına şifa versin hep mutlu sağlıklı olalım inşallah.:KK200::nazar:

Günaydın arkadaşlar
Bugün evdeyim boş günüm.
Güzel bir kahvalti yaptim
Karatay kahvaltisi.
Canım tatlı istiyordu kayisilarin arasına cevizi koyup yedim. Herkese bol leptinli bir gün diliyorum.
Afiyet olsun canım çok güzel bir tatlı yemişsin , kızlar kakao yada batırıyorlardı kayısıyı.
Nerede çalışıyorsun canım nöbet usulü mü?

Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun cnm

Back