• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gerçekten spor mükemmel birşey, göz lazeri mi olacaksın? benim numaralarım da çok yüksek... hep düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim, umarım çok başarılı geçer :KK200:

boyun 1.66 inşallah kilon da 60 olsa sana süper olur, atletik vücut çok güzel oluyor...
Evet canım miyopum 4 numara bakalım hayırlısı ile atlatırım boyum 1.62 canım ama 6 rakamlar beni heyecanlandırıyor işte:rolleyes::rolleyes:

umarım en kısa zamanda ineceksin... 50li kilolar olmasa bile 60 çok güzel bir kilo ya bizim boylara, ben 168 cm im ve 59 hedefliyorum ama 60 da şahane olur :KK200: spor konusunda herkes üşengeç bence önemli olan iradeyi yenip başlayabilmekte ondan sonra vücut öyle bir mutluluk hormonu sağlıyor ki, seve seve devam ediyorsun... ama her seferinde başlarken aynı direnç oluyor... ay yürümiyim bugün diyorsun... ama kendini zorlayıp bir çıkıyorsun.... bittiğinde dünyanın en mutlu insanısın
Kesinlikle canım

2 gündür yürüyüş yapamadım,bugün 35 dk pazarda geçti.
Sonrasında haşlanmış soğan dolması içinde kıyma soğan ve bahart çeşitleri olan 5 küçük sarma olarak düşünün,soğan haşlaması serbest mi kızlar?
1 kepçecik(o kadarcık ayırmışlar.:lülülü:)salata
Lahana ve kelek turşusu(kavunun ham ve küçük hali bu da serbest mi bilmiyorum)
15 adet badem.:KK200::nazar:
Serbest canım menün güzel afiyet olsun

sağlık durumum aynı herşey yerli yerinde duruyor 3 ay sonra tekrar bakılacak kistlerin durumuna, bu arada vesvese yapmadan sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum çok sağlıklı beslenmeye, yürüyüşe, temiz havaya ve stres yapmamaya...
öğle yemeğinde yediklerimi yazıyım :) 5 kaşık z.yağlı taze fasülye, dört kaşık kısır, 1 adet kabak dolması, yoğurt :KK200:
Tam yaz yemeği hafif ve doyurucu afiyet olsun

Sabah 8.00
1 yumurta
Yeşillik
Peynir zeytin
Yeşilçay

Saat 13.00
1 dilim kavurmalı pide arkadaşlar zorla yedirdi
Yeşillik

Saat:16.30
1 kase havuçlu kabak çorbası
Bulgurlu siyah mercimek yemeği

Aralarda siyah çay
Şekersiz türk kahvesi
Pide dışındakiler çok güzel afiyet olsun

Kizlar sabah omlet yesilcay
Oglen mercimek corbasi ictim yarim kase kadar
Acayip yoğun bir gündü bugün
Ölüyorum yorgunluktan
Benim de midem kücüldü snrm
Yeme konusunda eski performansim yok:KK53:
Şaka bi yana gercekten yiyemiyorum fazla
Ne güzel canım millet ameliyat masasına yatıyor

Sen onlara söyledin mi diyette olduğuna canım
Evet baya bi söyledim dr işte canım çekti diye bir dilim ye diye kıramadım. Onlarda başlayacak o zaman daha rahat olacak . Bi süredir ailem yanımda onları da diyete soktum ev rahat :) her önüme geleni diyete sokuyorum:)

Evet baya bi söyledim dr işte canım çekti diye bir dilim ye diye kıramadım. Onlarda başlayacak o zaman daha rahat olacak . Bi süredir ailem yanımda onları da diyete soktum ev rahat :) her önüme geleni diyete sokuyorum:)
Bazen şakasına yapar ya insanlar o yüzden sordum canım

Ben kimseyi tanımıyorum en azından kendimi tanitayim
29 yaşımdayım
Öğretmenim
Bekarım
Istanbulda yaşıyorum
.1.60 boy 54 kilo hedefim 50 kilo olmak 13 mayısa kadar
Memnun oldum canım bende 33 yaşındayım turizmciyim evliyim boyum 1.62 27 haziranda 66 kg olmak istiyorum

Back