• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet canım burada spor topiğndeki kızlara attım Before &after şoka girdiler dün gece :KK70::KK70:hoşumuda gitti iyi oldu doping oldu bana :KK73::KK73:
Keşke spor yapabilsem ya en azından yürüsem . Topiginizin adi ne ayağım ıylesince başlarım bende

Reglim bitene kadar tartılmayı düşünmüyordum canım.Çünkü geçen ay bu hafta ve reglimin son günlerine kadar tartıda hiç değişim olmamıştı ve ben aşırı gerilmiştim.Merak ediyorsan tartılırım tabi.Ama sen beni geçersin.Bu hafta sende toplu düşüş olacak mutlaka.Bende regli sonu 62 yi görmeyi umudu ediyorum.Bu arada 38 beden pantolon için tebrik ederim süper:KK200:
Teşekkür ederim cnm.
Regl sonrası tartıl cnm sen, moralın bozulmasın. Guzel haberlerını bekleyecegım, ınsallah görürsün 62 yi

Sabah 8.00
1 yumurta
Yeşillik
Peynir zeytin
Yeşilçay

Saat 13.00
1 dilim kavurmalı pide arkadaşlar zorla yedirdi
Yeşillik

Saat:16.30
1 kase havuçlu kabak çorbası
Bulgurlu siyah mercimek yemeği

Aralarda siyah çay
Şekersiz türk kahvesi
Afıyet olsun cnm. Pıdeyı çıkarırsak guzel. Ayda 1 lahmacun hakkımız var, ona say pideyı :)

Menüm
Sabah yumurta peynir yogurt zeytin

Öğle 1elma neskafe

Aksam tavuk salata neskafe

2lt su

Ve günü kapattım :)
Afıyet olsun cnm.

Kolay gelsin canım

Bak gördün mü harikasın tebrikler canım
Cok tesekkur ederım cnm.
Evet canım burada spor topiğndeki kızlara attım Before &after şoka girdiler dün gece :KK70::KK70:hoşumuda gitti iyi oldu doping oldu bana :KK73::KK73:
Bızede atabılırmısın fotoları. Cok Merak ettım. Motıve oluruz :)

Teşekkür ederim cnm.
Regl sonrası tartıl cnm sen, moralın bozulmasın. Guzel haberlerını bekleyecegım, ınsallah görürsün 62 yi

Afıyet olsun cnm. Pıdeyı çıkarırsak guzel. Ayda 1 lahmacun hakkımız var, ona say pideyı :)

Afıyet olsun cnm.

Cok tesekkur ederım cnm.
Bızede atabılırmısın fotoları. Cok Merak ettım. Motıve oluruz :)
Tamam canım bir ara yaparım

Slm kızlar bu ara işlerim çok yoğun takip edemiyorum sizleri ama meraktayım. Nisan sonunda rahatlıcam inşallah o zaman düzene girerim Ama Karatayımı bozmuyorum Sizler de motive olun diye sevincimi paylaşmak istedim 5 Nisanda 68.4 gösteren tartım 13 Nisanda tam 66.0 gösterdi Çok ama çok mutluyum tabi ilk haftam olduğu için biraz fazla gitti ama bu gazla tam yol devam

onthebeach onthebeach canım herşey çok iyi çıkacak, psikoloji de çok önemli, bu olumlu düşünmeyle hiç hasarsız atlatacaksın inşallah.. Ayrıca içmiyorsan kefir gerilemede bayağı yardımcı oluyormuş..
pegasus07 pegasus07 Tebrik ederim arkadaşım, ne mutlu sana..
Miyav_su Miyav_su Ben de turizmciyim ancak henüz açmadık daha sezonu, sen ne taraftasın?
@Mirafatos sonuçların yarın mı çıkacak, bakalım ne diyecek doktorun? Bütün değerlerin çok güzel çıksın..
Freyza__ Freyza__ Aslında regli döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ve sonra birden daha iyi kilo veriliyormuş.. Tabi benim için bu da geçerli değil de..Bakalım bizi nasıl şaşırtacaksın..
Miyav_su Miyav_su before-after biz de isteriz valla.. Bizi de motive et..

onthebeach onthebeach canım herşey çok iyi çıkacak, psikoloji de çok önemli, bu olumlu düşünmeyle hiç hasarsız atlatacaksın inşallah.. Ayrıca içmiyorsan kefir gerilemede bayağı yardımcı oluyormuş..
pegasus07 pegasus07 Tebrik ederim arkadaşım, ne mutlu sana..
Miyav_su Miyav_su Ben de turizmciyim ancak henüz açmadık daha sezonu, sen ne taraftasın?
@Mirafatos sonuçların yarın mı çıkacak, bakalım ne diyecek doktorun? Bütün değerlerin çok güzel çıksın..
Freyza__ Freyza__ Aslında regli döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ve sonra birden daha iyi kilo veriliyormuş.. Tabi benim için bu da geçerli değil de..Bakalım bizi nasıl şaşırtacaksın..
Miyav_su Miyav_su before-after biz de isteriz valla.. Bizi de motive et..
Pamukkale canım ya sen bizim kış az yaz yoğun oluyor biz açtık mart ayında tabi seçimden sonra hızlanacak Antalya ve Anadolu turları

Back