- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Evet canım bayram için ve ekim ayında 50 kg olmak istiyorum inşallahBen de çok memnun oldum inşalalh:)) hep birlikte 27 haziranın özelliği ne bayrama hazırlık mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bayram için ve ekim ayında 50 kg olmak istiyorum inşallahBen de çok memnun oldum inşalalh:)) hep birlikte 27 haziranın özelliği ne bayrama hazırlık mi :)
Inşallah 3 lü basamaktaymiss galiba öle gördüm yanlış hatırlamıyorsam insanlar şoka giriyordur sizi görünceEvet canım bayram için ve ekim ayında 50 kg olmak istiyorum inşallah
Evet canım burada spor topiğndeki kızlara attım Before &after şoka girdiler dün gece hoşumuda gitti iyi oldu doping oldu banaInşallah 3 lü basamaktaymiss galiba öle gördüm yanlış hatırlamıyorsam insanlar şoka giriyordur sizi görünce
Keşke spor yapabilsem ya en azından yürüsem . Topiginizin adi ne ayağım ıylesince başlarım bendeEvet canım burada spor topiğndeki kızlara attım Before &after şoka girdiler dün gece hoşumuda gitti iyi oldu doping oldu bana
Teşekkür ederim cnm.Reglim bitene kadar tartılmayı düşünmüyordum canım.Çünkü geçen ay bu hafta ve reglimin son günlerine kadar tartıda hiç değişim olmamıştı ve ben aşırı gerilmiştim.Merak ediyorsan tartılırım tabi.Ama sen beni geçersin.Bu hafta sende toplu düşüş olacak mutlaka.Bende regli sonu 62 yi görmeyi umudu ediyorum.Bu arada 38 beden pantolon için tebrik ederim süper
Afıyet olsun cnm. Pıdeyı çıkarırsak guzel. Ayda 1 lahmacun hakkımız var, ona say pideyı :)Sabah 8.00
1 yumurta
Yeşillik
Peynir zeytin
Yeşilçay
Saat 13.00
1 dilim kavurmalı pide arkadaşlar zorla yedirdi
Yeşillik
Saat:16.30
1 kase havuçlu kabak çorbası
Bulgurlu siyah mercimek yemeği
Aralarda siyah çay
Şekersiz türk kahvesi
Afıyet olsun cnm.Menüm
Sabah yumurta peynir yogurt zeytin
Öğle 1elma neskafe
Aksam tavuk salata neskafe
2lt su
Ve günü kapattım :)
Kolay gelsin canım
Cok tesekkur ederım cnm.Bak gördün mü harikasın tebrikler canım
Bızede atabılırmısın fotoları. Cok Merak ettım. Motıve oluruz :)Evet canım burada spor topiğndeki kızlara attım Before &after şoka girdiler dün gece hoşumuda gitti iyi oldu doping oldu bana
Dur etiket yaparım seniKeşke spor yapabilsem ya en azından yürüsem . Topiginizin adi ne ayağım ıylesince başlarım bende
Menün çok güzel afiyet olsun canımIyı Akşamlar kızlar
Sabah
Menemenlı Karatay
Aksam
Taze fasulye, yoğurt, Turşu
1,5 lt su
1 kahve kahvaltıda Sütlü
Beyaz cay
Tamam canım bir ara yaparımTeşekkür ederim cnm.
Regl sonrası tartıl cnm sen, moralın bozulmasın. Guzel haberlerını bekleyecegım, ınsallah görürsün 62 yi
Afıyet olsun cnm. Pıdeyı çıkarırsak guzel. Ayda 1 lahmacun hakkımız var, ona say pideyı :)
Afıyet olsun cnm.
Cok tesekkur ederım cnm.
Bızede atabılırmısın fotoları. Cok Merak ettım. Motıve oluruz :)
Darisi bize tebriklerBu gun 38 beden pantolon aldım arkadaşlar, tam oldu. 42 bedenden 38 e düşmüşüm. Tartı bana küssede ıncelmişim. :))
Pamukkale canım ya sen bizim kış az yaz yoğun oluyor biz açtık mart ayında tabi seçimden sonra hızlanacak Antalya ve Anadolu turlarıonthebeach canım herşey çok iyi çıkacak, psikoloji de çok önemli, bu olumlu düşünmeyle hiç hasarsız atlatacaksın inşallah.. Ayrıca içmiyorsan kefir gerilemede bayağı yardımcı oluyormuş..
pegasus07 Tebrik ederim arkadaşım, ne mutlu sana..
Miyav_su Ben de turizmciyim ancak henüz açmadık daha sezonu, sen ne taraftasın?
@Mirafatos sonuçların yarın mı çıkacak, bakalım ne diyecek doktorun? Bütün değerlerin çok güzel çıksın..
Freyza__ Aslında regli döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ve sonra birden daha iyi kilo veriliyormuş.. Tabi benim için bu da geçerli değil de..Bakalım bizi nasıl şaşırtacaksın..
Miyav_su before-after biz de isteriz valla.. Bizi de motive et..
Canım bir uzmana gitmeni tavsiye ediyorum geçmiş olsun bizleri haberdar et sende kendine iyi bakArkadaşlar ben sanırım depresyona girdim diyette dahil hiçbişey yapmak istemiyorum. Tekrar aranıza katilamazsam kendinize iyi bakın olur mu?
Dikkat et kendine..Arkadaşlar ben sanırım depresyona girdim diyette dahil hiçbişey yapmak istemiyorum. Tekrar aranıza katilamazsam kendinize iyi bakın olur mu?
Seni burda görmek ben çok isterim.Geçmiş olsun canım.Arkadaşlar ben sanırım depresyona girdim diyette dahil hiçbişey yapmak istemiyorum. Tekrar aranıza katilamazsam kendinize iyi bakın olur mu?