• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar,
Benim hiç enerjim de hevesim de kalmadı. Artık su mu tutuyorum ne oluyorsa tartı gram oynamıyor aksine utanmasa yükselecek.. Hadi incelme desen ahım şahım birşey de yok.. Bir yerde metabolizma kilit ama nerede. Belki bahar yorgunluğu, belki hayat..
Sabah 3 yumurtalı peynirli dereotlu omlet yedim hindistancevizi yağı ile. Belki yağ değişimi fark ettirir diye.. Bolca zeytin ve çiğ fıstık eşliğinde..
Hadi ay büyüdü, regli olduk, kaçamak yaptık vs. dedik ama 3 haftadır başladığım yerde olmamam gerekiyor.
Bu hafta da birşey olmazsa artık son çare elektrikli testere..

Günaydın kızlar,
Benim hiç enerjim de hevesim de kalmadı. Artık su mu tutuyorum ne oluyorsa tartı gram oynamıyor aksine utanmasa yükselecek.. Hadi incelme desen ahım şahım birşey de yok.. Bir yerde metabolizma kilit ama nerede. Belki bahar yorgunluğu, belki hayat..
Sabah 3 yumurtalı peynirli dereotlu omlet yedim hindistancevizi yağı ile. Belki yağ değişimi fark ettirir diye.. Bolca zeytin ve çiğ fıstık eşliğinde..
Hadi ay büyüdü, regli olduk, kaçamak yaptık vs. dedik ama 3 haftadır başladığım yerde olmamam gerekiyor.
durma dönemi olmasın..ben hamilelikten sonra rejim yaptıgımda bir dönem 2-3hafta gramoynamamıştım.. Genelde durubcabir gündeli gibi yiyip ertesi gün kesip rejime devam ediyordm..yediğim içinmetobolizma çalışıyordu..durdugunda sadece 1gün yiyip tekrar rwjime başlıyorsm..ben de işe yarafı..ne zaman kilomda oynama olmazsa böyle yapardım.

onthebeach onthebeach canım herşey çok iyi çıkacak, psikoloji de çok önemli, bu olumlu düşünmeyle hiç hasarsız atlatacaksın inşallah.. Ayrıca içmiyorsan kefir gerilemede bayağı yardımcı oluyormuş..
@pegasus07 Tebrik ederim arkadaşım, ne mutlu sana..
Miyav_su Miyav_su Ben de turizmciyim ancak henüz açmadık daha sezonu, sen ne taraftasın?
blonde ambition blonde ambition sonuçların yarın mı çıkacak, bakalım ne diyecek doktorun? Bütün değerlerin çok güzel çıksın..
@MissFrezya Aslında regli döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ve sonra birden daha iyi kilo veriliyormuş.. Tabi benim için bu da geçerli değil de..Bakalım bizi nasıl şaşırtacaksın..
Miyav_su Miyav_su before-after biz de isteriz valla.. Bizi de motive et..

A harikasın kefir içmiyorum valla, hemen içmeye başlıyım :KK200:

Günaydın kızlar,

bu aralar mars mı geri gidiyor artık ne belaysa herkesin modu düşük, herkes olumsuz... o yüzden sabırda devamlı olmanı öneririm... diğer taraftan 3 yumurta bol fıstık zeytin falan tamam ve karataya da uygun ancak kişisel deneyimime dayanarak şunu söylemeliyim ki, porsiyonları küçültmek önemli... nasıl mı?
3 yumurta değil, bir yumurta ve 2 de yumurta beyazı... 10 zeytin 10 badem gibi... abartarak yiyince kilo verdirmiyor bu beslenme... üstelik ters tepip benim gibi kolesterolu tavan da yaptırabiliyor... naçizane tavsiyelerim bunlar :KK200:

Arkadaşlar ben sanırım depresyona girdim diyette dahil hiçbişey yapmak istemiyorum. Tekrar aranıza katilamazsam kendinize iyi bakın olur mu?

hepimiz depresyondayız merak etme ben de dün psikiyatrdaydım, cymbalta diye bir ilaç yazdı... karar verdim bu sabah kullanmıycam... bak sevgili denvir denvir depresyon diye birşey yok... canan hocanın diyeti mükemmel ancak tatlısız, tuzlusuz bir hayat baharın da gelmesiyle insanı biraz depresif yapabiliyor... bence kaçamaklara başla... sabah karatay kahvaltısı yerine bir havuçlu kek ye bazen... sonra çık 2 saat yürü.... ama hayattan çok tat aldığın şeyleri terk etme... herşey kararında güzelll :KK200:

Kizlar ben daha hizli kilo vermek istiyorum.ayda 8 kilo gibi.ne yapsam acaba porsiyonlari mi kucultsem?

evet canım porsiyonları küçült... abartınca kilo verilmiyor karatayda... fındığı fıstığı 10 a sabitle yumurtanın beyazına dön... sebze salata sınırsız ye...

Gune harika bir kk ile basladim 7 saat ara verip kofte salata yedim arada yesil cay 1 saat yuruyus amaaaa aksam nasil dayanilmaz bir tatli isteği 9 da kalktim yarim saat yurudum bir pasta aldim koca bir dilim yedim:KK43: kendime uyuz oldum
denvir denvir canim biz buradayiz bir sure giremesende kafani dagitinca gel geri:KK200:

ya bence iyi yapmışsın asla pişman olma... bazen kaçamak yapmak lazım... sporu artırıp telafi edince problem yok bence :KK200:

Kizlar diyet tatli...tatli krizim tutarsa bundan yapacagim

Eklentiler

• Screenshot_20170408-143043.jpg
    Screenshot_20170408-143043.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20170408-143336.jpg
    Screenshot_20170408-143336.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 35
Back