- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Tebrikler canım darısı bizlerin başınaKaratay diyetindeki 6. haftamı bitirdim bugün.66300 Gr ile başladığım haftayı 64800 Gr ile bitirdim.1500gr vermişim.6 haftada toplam 8400gr vermişim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım darısı bizlerin başınaKaratay diyetindeki 6. haftamı bitirdim bugün.66300 Gr ile başladığım haftayı 64800 Gr ile bitirdim.1500gr vermişim.6 haftada toplam 8400gr vermişim.
Geçmiş olsun canım şuan iyi mi prensesGece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Sağol canım darısı başınıza.Süper sonuç bu, üstelik kilon azken bu kadar vermen çok iyi.. Tebrik ediyorum.. Allah arttırsın diyorum :)
Doğru düşünüyorsun canımDesteğin için çok teşekkürler canım.İnşallah hepimizin azmi daim olur ve yüzlerimiz güler.Kaçamakla belki biraz yavaşlıyor ama kendimizi suçlu hissetmessek psikolojik olarak insanın gerginliği azalıyor. Çünkü diyite başlamadan hamur işlirini götürüp yemeklerden sonra abur cubur tüketen biri için kesinlikle kilo vermenin devam edeceğini düşünüyorum.
Tamam canım yapacağım inşallah.Allah gücümü arttırsın hesaba gerek var mı sence şöyleeeee şehrin etrafında bir tur atsam anca olur diye tahmin ediyorum.O zaman böreğin kalorisini hesaplayıp o kadar yürüyüş yapıyosun
Valla sorucam akşama
Ben dayanamadım maşallah sana umarım sen dayanırsın3.günüm bugün canım.pazara kadar dayanmayı düşünüyorum 6 gün.
İnşallah güzel bi sonuç alırım
Teşekkür ederim canım.Tebrikler canım darısı bizlerin başına
Tsk ederim cnm sagol.evet iyiymis aradim az once annem bakiyor.ben işte oldugum icin.ama aklim hep evdeGeçmiş olsun canım şuan iyi mi prenses
Teşekkür ederim canım.
Amiiiinnnn inşallah , çok azimli gidiyor sun maşallah. Sen pulbiberli yoğurdu hangi saatte yiyorsun Freyza__ ?Sağol canım teşekkür ederim.Darısı başına.3 gün değil geçen hafta çarşamba dan beri.Ben çarşamba dan çarşamba ya düşüyorum.1 martta başladım çarşamba ya denk gelmişti.
Ben de deneyeyim bağırsak sorununu çözemedim henüz artık olmazsa ilaç kullanmaya başlayacağım.teşekkür ederim canım.Aci bagirsaklari calistiriyor.mide rahatsizligim oldugu icin ben yemekle beraber yiyorum pulbiberli yogurdu.yoksa mideme dokunuyor
Evet ama değil mi hatta kaçamak bile değil , sağol canım.Günaydın canım pişman olma küçük bir kaçamak olmuş afiyet olsun
İşte çalışan anneler hep böyle oluyor benim ablamda öyle oluyor iyi olmasına sevindim gerçekten havalar çok kötü dün burada kısa kollu ile gezdik bugün yağmur ve fırtına var bu arada misafirlerin övmüşler biraz daha ver bak milletin ağzı nasıl açık kalacakTsk ederim cnm sagol.evet iyiymis aradim az once annem bakiyor.ben işte oldugum icin.ama aklim hep evde
Tsk ederim cnm.bir gün bende 6 lı rakamlari gorecek miyim darisi basimaGünaydın hanımlar,
Harika haberlerim var,
Geçen hafta boyunca birsürü kaçamak yaptım, genel anlamda canan hocaya uydum ancak aralarda sıkıntıdan bisküvi yediğim de oldu, çikolata da yedim, aralara dikkat edemedim yani tartıya çıkmaya korkuyordum hatta geçen hafta bir sabah 64.2 yi bile gördüm ve size söylemedim moraliniz bozulmasın diye... tüm bunlara rağmen bu sabah tartıda 62.0kg gördüm, bu benim geçen ağustostan beri göremediğim bir rakamdı, bu beslenme tarzı başka hiçbir şeye benzemiyor, benim gibi düşük kilolarda olanlar bilirler ilk iki üç hafta kilo aman aman oynamayabiliyor ama sonra resmen yokuş aşağı...
ancak bazı tespitlerim var, arkadaşlar biraz kendinizi rahatlatın ve kilo vereceğinize inanın, ne olursa olsun haftada en az 2-3 gün uzun (6km ve üstü) kesintisiz yürüyün.... fındık fıstık olayını ve baklagil olayını asla abartmayın.... yağ olayını da abartmayın, az... salata ve sebzeye daha ağırlık verin.... aç kalıcam korkusunu kafanızdan atın, tamamen psikolojik... aç kalıcam korkusuyla sabah avuç avuç ceviz fındık yediğim günler kilom hiç oynamadı...
bu arada geçmişler olsun T Tandem felix ve tebrikler Freyza__ gerçekten harika kilolar veriyorsun, bravo
teşekkür ederim canım, sağlıklı beslenme konularına meraklıyımda:)Hayır canım çiğnemeden yAni yemekten sonra 4 saat geçmesi öğün araları 4-5 saatti geçerse leptinin hormonu çalışıyor
Senin adına çok sevindim canım evet bende bakliyat tüketimine biraz ara verdim katılıyorum sanaGünaydın hanımlar,
Harika haberlerim var,
Geçen hafta boyunca birsürü kaçamak yaptım, genel anlamda canan hocaya uydum ancak aralarda sıkıntıdan bisküvi yediğim de oldu, çikolata da yedim, aralara dikkat edemedim yani tartıya çıkmaya korkuyordum hatta geçen hafta bir sabah 64.2 yi bile gördüm ve size söylemedim moraliniz bozulmasın diye... tüm bunlara rağmen bu sabah tartıda 62.0kg gördüm, bu benim geçen ağustostan beri göremediğim bir rakamdı, bu beslenme tarzı başka hiçbir şeye benzemiyor, benim gibi düşük kilolarda olanlar bilirler ilk iki üç hafta kilo aman aman oynamayabiliyor ama sonra resmen yokuş aşağı...
ancak bazı tespitlerim var, arkadaşlar biraz kendinizi rahatlatın ve kilo vereceğinize inanın, ne olursa olsun haftada en az 2-3 gün uzun (6km ve üstü) kesintisiz yürüyün.... fındık fıstık olayını ve baklagil olayını asla abartmayın.... yağ olayını da abartmayın, az... salata ve sebzeye daha ağırlık verin.... aç kalıcam korkusunu kafanızdan atın, tamamen psikolojik... aç kalıcam korkusuyla sabah avuç avuç ceviz fındık yediğim günler kilom hiç oynamadı...
bu arada geçmişler olsun T Tandem felix ve tebrikler Freyza__ gerçekten harika kilolar veriyorsun, bravo
Biliyorum canım seni gizliden takip ediyorum benokuduğun çoğu kitabı bende okudum hatta bir yere yazmıştın bir kitap yabancı onu temin edicem elimdeki kitaplar bitsin sonra da aidin Salih'in biliyor Musun onu alıcamteşekkür ederim canım, sağlıklı beslenme konularına meraklıyımda:)
Bilgi için teşekkürler canım .Kizlar dün mehmet öz ün bir konusmasini dinledim.
Diyorki metabolizmay hizlandirmak icin 3 şey yapin
1.yeşil çay icin
2.acı yiyin
3.bacak kaslarinizi calistirin
Bunlar metabolizmayi hizlandiriyormus yağ yakimi sagliyormus
Çok şükür hep iyi olsunlar inşallah.Tsk ederim cnm sagol.evet iyiymis aradim az once annem bakiyor.ben işte oldugum icin.ama aklim hep evde
Gözün aydın canım . Öneriler için de Teşekkürler.Günaydın hanımlar,
Harika haberlerim var,
Şuan bu kitabı okuyorumteşekkür ederim canım, sağlıklı beslenme konularına meraklıyımda:)
Tebrik ederim canım.Devamını dilerim. Teşekkür ederim.Günaydın hanımlar,
Harika haberlerim var,