• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karatay diyetindeki 6. haftamı bitirdim bugün.66300 Gr ile başladığım haftayı 64800 Gr ile bitirdim.1500gr vermişim.6 haftada toplam 8400gr vermişim.
tebrikelr canım :sampiyon:massallah:nazar: bidaha 1500 verince 10 kilo vermiş olacaksın:KK200: masallah darısı bizlerin başına:nazar:

süper gerçekten de! akşam yemeğinde biberli yoğurt yeme kürü mü bu? geçen hafta yoktum ya kaçırdım benim için de size zahmet olucak lütfen yazar mısınız tekrar? yenidencan yenidencan :KK200::nazar:
Ben de daha uygulamadım onthebeach onthebeach canım.Ama yoğurdun içine acı pul biber atıyoruz internetten baktığım kadarı ile 1 çay kaşığı isteğe göre limonda koyulabiliyor. Freyza__ Freyza__ akşam yemekle birlikte, T Tandem felix yemekten sonra yiyor galiba.:KK200::nazar:

ooooo:skandal: Bu rakamlar süper ya.Deneyeceğim bakalım bugünden itibaren inşallah.Benim hormonlar yavaş çalışıyor ama sonuçtan haberdar ederim .Evde yürüyüş bandım var ama kaldırdım.Çünkü küçük uyuduktan sonra pilim bitmiş oluyor anca bulaşıkları makineye koyuyorum sonra güm yatak.Öğle araları eve gitmememiz benim için bir şans oldu aslında.1,5 saate çıkınca yürüyüş biter belki bakalım hayırlısı.:KK200::nazar:
Sende haklısın canım burası akşamları çok soğuk hiç terliyemiyorum,dışarda yürüyüş yapınca.Sen ter atıyorsan sıkıntın yok demektir.Kür inşallah işine yarar.Ben kilodan çok, rahat lavaboya çıktığıma seviniyorum.Bir hafta neredeyse hiç çıkmadım zor oluyor ya.

Günaydın hanımlar,:KK200:

Harika haberlerim var,:eek:

Geçen hafta boyunca birsürü kaçamak yaptım, genel anlamda canan hocaya uydum ancak aralarda sıkıntıdan bisküvi yediğim de oldu, çikolata da yedim, aralara dikkat edemedim yani tartıya çıkmaya korkuyordum hatta geçen hafta bir sabah 64.2 yi bile gördüm ve size söylemedim moraliniz bozulmasın diye... tüm bunlara rağmen bu sabah tartıda 62.0kg :nazar::nazar::nazar:gördüm, bu benim geçen ağustostan beri göremediğim bir rakamdı, bu beslenme tarzı başka hiçbir şeye benzemiyor, benim gibi düşük kilolarda olanlar bilirler ilk iki üç hafta kilo aman aman oynamayabiliyor ama sonra resmen yokuş aşağı...:KK47:

ancak bazı tespitlerim var, arkadaşlar biraz kendinizi rahatlatın ve kilo vereceğinize inanın, ne olursa olsun haftada en az 2-3 gün uzun (6km ve üstü) kesintisiz yürüyün.... fındık fıstık olayını ve baklagil olayını asla abartmayın.... yağ olayını da abartmayın, az... salata ve sebzeye daha ağırlık verin.... aç kalıcam korkusunu kafanızdan atın, tamamen psikolojik... aç kalıcam korkusuyla sabah avuç avuç ceviz fındık yediğim günler kilom hiç oynamadı...:KK15:

bu arada geçmişler olsun T Tandem felix ve tebrikler Freyza__ Freyza__ gerçekten harika kilolar veriyorsun, bravo :halay:
tebrikler canım harika haberler süper tespitler:KK200: darısı başıma:süslü: 62 yi göreceğim gunlere:21:

Sende haklısın canım burası akşamları çok soğuk hiç terliyemiyorum,dışarda yürüyüş yapınca.Sen ter atıyorsan sıkıntın yok demektir.Kür inşallah işine yarar.Ben kilodan çok, rahat lavaboya çıktığıma seviniyorum.Bir hafta neredeyse hiç çıkmadım zor oluyor ya.
Ter atıyorum canım çok olmasa da.Çok aşırı hızlı yürüyemiyorum henüz .İnşallah yarar canım hem acıbiber çok faydalı hem yoğurt yoğurt çok sık tüketmediğimi farkettim bu ara.İnşallah bende senin gibi rahat çıkabilirim burda anlatamayacağım acılar yaşıyorum ve kanamam oluyor dönem dönem.:KK200::nazar:

Tandemfelix in kürü internette göbek eritme kürü olarak da geçiyor.İçine limon ve zencefil falanda koyuyorlar herhalde yapmağım için tam bilmiyorum.İnternetten bakabilirsiniz arkadaşlar.Gece yatmadan önce yenmesini tavsiye ediyordu onlar.İnşallah faydasını görürsünüz ben Tandemfelix e dua ediyorum resmen.Tekrar teşekkür ederim canım:KK200:

Günaydınlar
Ben dün katıldım hedefim 18 mayısa kadar 3 kilo vermek inşallah sizinle motive olur veririm .
Geçen hafta ayagimi sakatladim 10 gündür yatıyorum ve uzun süre spor yapamayacağım bu da kilo vermemi olumsuz etkileyecek
Canım hoşgeldin.Karbonhidrat ve şekeri kesip leptin saatlerine uyarsan.O 3 kiloyu bu hafta verirsin inşallah.İlk hafta en çok kilo verilen hafta hiç kaçamak yapma.Tartıda farkı görürsün inşallah.

Tandemfelix in kürü internette göbek eritme kürü olarak da geçiyor.İçine limon ve zencefil falanda koyuyorlar herhalde yapmağım için tam bilmiyorum.İnternetten bakabilirsiniz arkadaşlar.Gece yatmadan önce yenmesini tavsiye ediyordu onlar.İnşallah faydasını görürsünüz ben Tandemfelix e dua ediyorum resmen.Tekrar teşekkür ederim canım:KK200:
:KK200: ne dimek rica ederim

blonde ambition blonde ambition Kan verebildin mi. Ben sabah verdim. Umarım sonuclar iyi cikar
yok tatlım ya oooffff gittim tüp yok dediler gene sabah gel hatta gelmeden bi arayip tup geldimi diye sor dediler böyle bir şey görmedim canım inslh yarın sabah verebilirim cnm inslh sonuclar iyi çıkar buarada omega3 başladım 2 gündür iciyorum tavsiye ederim kilo vermek için karatay dahil tüm profesörler söylüyor zaten karatayda kilonuz yavas gidiyora Dvit,Demir ve omega3 diyor canım ondan ben hemen omega3 basladim

Gece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Gecmis olsun:)

Ben de nescafe bağımlısıydım hem de sadeciçerdim , biraz bağımlılık yapıyor nescafe .Bir süre içmeden sabrederseniz canı istemiyor insanın.

Afiyet olsun canım dukana devam inşallah istediğin kiloyu verirsin.:KK200:
Aynen canim tüm yiyecekler icin gecerli mesela beyaz ekmek cok tuketirdim simdi hic aramiyorum

yok tatlım ya oooffff gittim tüp yok dediler gene sabah gel hatta gelmeden bi arayip tup geldimi diye sor dediler böyle bir şey görmedim canım inslh yarın sabah verebilirim cnm inslh sonuclar iyi çıkar buarada omega3 başladım 2 gündür iciyorum tavsiye ederim kilo vermek için karatay dahil tüm profesörler söylüyor zaten karatayda kilonuz yavas gidiyora Dvit,Demir ve omega3 diyor canım ondan ben hemen omega3 basladim
Canım bence seni oyalıyorlar gibime geldi

Back