• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar.
Herkese kaçamaksız günler bana da tabi.
Dün akşam yemek gayet iyiydi yeşil mercimek kavurmuştum yanında da bir bardak ayran.Sonrasında bir bunalım anı mıdır bilemedim 1 kase çiğ kabak çekirdeği , 1 avuç kabuklu kavrulmuş fıstık aşırdım kızlar. Pişman mıyım bilmiyorum.
Sabah kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta , 1 büyük bardak süt , biraz dereotu yedim kuruyemiş yemedim çünkü öğleyin ıspanak böreği yiyeceğim .:KK200::kk77:

Günaydın kızlar.
Dün akşam yemek gayet iyiydi yeşil mercimek kavurmuştum yanında da bir bardak ayran.Sonrasında bir bunalım anı mıdır bilemedim 1 kase çiğ kabak çekirdeği , 1 avuç kabuklu kavrulmuş fıstık aşırdım kızlar. Pişman mıyım bilmiyorum.
Sabah kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta , 1 büyük bardak süt , biraz dereotu yedim kuruyemiş yemedim çünkü öğleyin ıspanak böreği yiyeceğim .:KK200::kk77:
Afiyet olsun canım.

Gece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.

Aferin kızlar siz yaparsınız :super:bencede izinli şeylerden yiyin:KK72: o hatayı ben yaptim izinli şeyleri çok kistim,bu sefer de kaçamaklara başladım,kilom durdu ama hatamı anladım :KK20:aman sizde yapmayın :KK54:artık izinli haftalık bulgurumuzu lahmacunumuzu yiyelimki diyet sıkıcı olmasın kacamaga yonelmeyelim:KK73:
Desteğin için çok teşekkürler canım.İnşallah hepimizin azmi daim olur ve yüzlerimiz güler.Kaçamakla belki biraz yavaşlıyor ama kendimizi suçlu hissetmessek psikolojik olarak insanın gerginliği azalıyor. Çünkü diyite başlamadan hamur işlirini götürüp yemeklerden sonra abur cubur tüketen biri için kesinlikle kilo vermenin devam edeceğini düşünüyorum. :KK200::nazar:

Gece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Çok geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin tüm yavrularımıza.
Çeyrek simit hiçbirşey değil canım merak etme biraz acıkırsın o kadar öğlendevgüzelce yemeğini yersin.:KK200::nazar:

Günaydın kızlar.
Börek yeme :KK20:
Dün kaçamak bugün kaçamak nooooo :stop:

geçmiş olsun canım

Back