• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar ben bu leptin saatlerine uyamıyorum..sırf neskafe derdinden..içmeden duramıyorum..hiç kacamagım olmamasına rağmen leptin göçük

Menüm
Sabah yogurt yunurta peynir neakafe
Öğle 1kase tarhana corbası 1kase yogurt
Akşam balık salata

3litre su

Malesef öğün araları neskafe..bugun 3kupa oldu :(

Kızlar ben bu leptin saatlerine uyamıyorum..sırf neskafe derdinden..içmeden duramıyorum..hiç kacamagım olmamasına rağmen leptin göçük

Menüm
Akşam balık salata

3litre su

Malesef öğün araları neskafe..bugun 3kupa oldu :KK43:
Nescafe istahini kesiyordur ama amasi selulittt yapar

Kizlar aksam doyana kadar yiyor musunuz bugun ilk gunum sayilir
Aksam
az tarhana az nohut yemegi 5-6 kofte bol salata biraz abartmis miyim
Afiyet olsun canim
Abartmamissin ama nohut ayda 1 kez yeniyor yani birdaha tuketme digerleri cok guzel doyana kadar yemelisin zaten

Afiyet olsun canim
Abartmamissin ama nohut ayda 1 kez yeniyor yani birdaha tuketme digerleri cok guzel doyana kadar yemelisin zaten
Afiyet olsun canim

tesekkurler cevabin icin
kuru bakliyatlardan sadece nohut mu bir kez yenebilitor

IMG-20160819-WA0032.jpg IMG-20160819-WA0031~2.jpg
Bu tablolardan faydalanabilirsiniz.Glisemik endeksi 30 ve altı olanlardan doyana kadar yiyebilirsiniz.Tabi öğünlerde.
tesekkurler cevabin icin
kuru bakliyatlardan sadece nohut mu bir kez yenebilitor

Son düzenleme:

Menüm
Akşam balık salata

3litre su

Şekersiz ve sütsüz olursa sakıncası yok diye biliyorum.ama karatay filtre kahveyi onaylıyor.ben kızların sayesinde başladım.nescafeyi hiç aramıyorum.bide burda tarçınlı türk kahvesi okumuştum onu içiyorum.süper tok tutuyor

Kizlar aksam doyana kadar yiyor musunuz bugun ilk gunum sayilir
Aksam
az tarhana az nohut yemegi 5-6 kofte bol salata biraz abartmis miyim
afıyet olsun cnm. Hıc abartı bısey yok. Saat 8 den önce yedıgın sürece doyana kadar ye aksam yemegını.

Menüm
Akşam balık salata

3litre su

Afıyet olsun cnm. Yavaş yavaş azalt . Sütsüz ıcebılsen leptıne zararı olmaz . Sade Türk kahvesi denesen, içemezmısın veya fılıtre kahve.

Şekersiz ve sütsüz olursa sakıncası yok diye biliyorum.ama karatay filtre kahveyi onaylıyor.ben kızların sayesinde başladım.nescafeyi hiç aramıyorum.bide burda tarçınlı türk kahvesi okumuştum onu içiyorum.süper tok tutuyor
sütsüz ya da süt tozu olmadan içemiyorum maşesef

afıyet olsun cnm. Hıc abartı bısey yok. Saat 8 den önce yedıgın sürece doyana kadar ye aksam yemegını.
Afıyet olsun cnm. Yavaş yavaş azalt . Sütsüz ıcebılsen leptıne zararı olmaz . Sade Türk kahvesi denesen, içemezmısın veya fılıtre kahve.
evet en azından azaltayım

Back