• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gerilme canım biz çok güzel bir grubuz.Hepimiz çoluk çocuk sahibi yetişkin insanlarız.Hepimizin karakteri farklı, farklı sesler çıkması çok normal.Bu arada kefir bulmana sevindim.Ama yoğurt gibi 40 derece sıcaklıkta mayalaman gerekli canım.Afiyet olsun.
Öyle mi demek 40 derece o zaman tutmaz peki mayaya birşey olur mu sence?Maya aldığım kişi soğuk sütle de mayalanır demişti.:KK200:

Çok mu olmuş yenidencan yenidencan ne dersin??
Kesinlikle çok değil canım.Benim yediğim miktarları bir görsen.hafta sonu mesela bulgur işi yedim ve içim rahattı canım. İzinli şeylerden haftalık yiyelim ki sürekliliğimiz devam edip diyetimiz sıkıcı ve bıktırıcı olmasın.Senle benim yolumuz uzun.
lastrose6 lastrose6 Yediklerin çok iyi canım afiyet olsun.:KK200::nazar:

Öyle mi demek 40 derece o zaman tutmaz peki mayaya birşey olur mu sence?Maya aldığım kişi soğuk sütle de mayalanır demişti.:KK200:
Olmaz mayana birşey canım.Biz ılık sütle mayalıyoruz.Veren kişi öyle dediğine göre bir bildiği vardır mutlaka.

Kesinlikle çok değil canım.Benim yediğim miktarları bir görsen.hafta sonu mesela bulgur işi yedim ve içim rahattı canım. İzinli şeylerden haftalık yiyelim ki sürekliliğimiz devam edip diyetimiz sıkıcı ve bıktırıcı olmasın.Senle benim yolumuz uzun.
lastrose6 lastrose6 Yediklerin çok iyi canım afiyet olsun.:KK200::nazar:
Canım arkadasim benim:KK200::KK200:
İnşallah bu yıl kurtulacağız bu kilolardan hafifleyecegiz.yol arkadaşım:KK15:

Merhaba bugün
Sabah 1 elma 1 bardak süt ve kahve
Öğle 2 lahmacun 1 ayran (aklımda kalacağına midemde olsun dedim)
Aksam salata baharatli tavuk yoğurtlu karnibahar belki birde saksuka
Bugün eve bir çeki düzen verip çamaşır falan yikiciiim.
Sevgiler
Afiyet olsun kolay gelsin canım

ben de karatay yapıyorum aralarda acıktıgım için sabah yemem gereken bedem veya cevizi aralarda yiyorum bişey olur mukio_Oo_Oo_O
Yemek yedikten 4 saat sonra Leptin salgilanmaya basliyor bu hormon da yağları yakıyo en az 5 saat ara verirsen yiyebilirsin daha fazla ara verirsen daha iyi tabi. Kuruyemisi kahvaltida yersen daha tok tutar seni ve doyana kadar ye özgur seylerden o zaman acikmazsin:)

Canım arkadasim benim:KK200::KK200:
İnşallah bu yıl kurtulacağız bu kilolardan hafifleyecegiz.yol arkadaşım:KK15:
Aferin kızlar siz yaparsınız :super:bencede izinli şeylerden yiyin:KK72: o hatayı ben yaptim izinli şeyleri çok kistim,bu sefer de kaçamaklara başladım,kilom durdu ama hatamı anladım :KK20:aman sizde yapmayın :KK54:artık izinli haftalık bulgurumuzu lahmacunumuzu yiyelimki diyet sıkıcı olmasın kacamaga yonelmeyelim:KK73:

ben de karatay yapıyorum aralarda acıktıgım için sabah yemem gereken bedem veya cevizi aralarda yiyorum bişey olur mukio_Oo_Oo_O
evet canım karatayin en önemli kuralı bu 5 saatten önce yememelisin bunun için kahvaltini çok iyi yap tikabasa doy canım arada sadece şekersiz kremasiz sade kahve,çay,bitki çayları icebiliyorsun yada çok acikorsan ayran var birtek

Back