Doğrusunu isterseniz bu mesaja çok şaşırdım...
@MissFrezya nın verdiğin kiloları düzenli olarak yazmışım, geçen hafta hiç forumda yoktum biliyorsunuz, önceki hafta da başka bir arkadaşıma rica etmiştim... yani isim isim kimseyi takip edip, aman o kilo vermiş onu eklemiyim diyecek halim yok... eskiden de hata yapıp listeden adını bile sildiğim bir arkadaşım olmuştu, beni bir iki defa uyarınca düzeltebildim, çünkü herkesi takip etmek kolay olmuyor.
Geçen 2 hafta da kanser kontrollerim vardı her organımda bir kist çıkmış, anlayacağınız kendi canımın derdindeyken böyle saçma sapan şeylere vakit ayırıp kasten insanların verdikleri kiloları yazmayacağımı düşünüyor olamazsınız herhalde? Size grip mrip deyip geçiştiriyorum ama kolesterolüm 320 şekerim 120 karaciğer safra kesesi böbrek kistlerim var kanser olmayan mememde yeni 2 kist oluşmuş... yani sizce hiç tanımadığım bu hanımın kilosuyla bu haldeyken ne derdim olabilir?
Burası kilo vermek için, sağlıklı olmak için birbirimize destek olduğumuz bir platform gereksiz streslere ve gündemlere dalmayalım, bu konuyla ilgili başka birşey yazmayacağım artık
Herkese Sevgiler