- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.68 canım1.62 canım senin kaç?
Çok haklısın bazen çok sıkılıyo insanSlm kızlar
Dun pıknıge gıttık mangal ve Çiğ kofte yedım ekmek yemedım ama koftelerıde saymadım
Bu gun sabah klasık Karatay
Aksam 3 lahmacun ayran salata
1,5 lt su
Yeşil cay içegegım sonra
Artık umudum kayboluyor gslıba. Takıldım kaldım. Kendımı sıkmadan devam edeceğim.
canım senin boyunda uzun zaten sen 65 de süper olursunbu arada benim reglem yaklaşıyor cuma günü olmam lazım canım bu haftayı etkilememistir heralde ama haftaya pek veremiyebilirim1.68 canım
ooohhh canım afiyet olsun menüler harikacanını hiç sıkma zaten hepimiz takılıyoruz canım hiç olmassa bak ne güzel 64 sün zatenzamanlada çok daha altına iniceksinSlm kızlar
Dun pıknıge gıttık mangal ve Çiğ kofte yedım ekmek yemedım ama koftelerıde saymadım
Bu gun sabah klasık Karatay
Aksam 3 lahmacun ayran salata
1,5 lt su
Yeşil cay içegegım sonra
Artık umudum kayboluyor gslıba. Takıldım kaldım. Kendımı sıkmadan devam edeceğim.
Cnm 2 haftadır 63 U goremedım. Cok canım sıkkın. Artık bıraz sıkmayayım dedım. Psıkolojık olabılır belkı kendımı sartlamadan devam edecegım. Lahmacun yemezdım normalde olsaydı fakat sıkıntıdan yedım :))Çok haklısın bazen çok sıkılıyo insan
Ama vazgeçmek yok.burası harika bi motivasyon sağlıyor insana.
Lahmacunzede olmuşsun sende
Insallah cnm ya. Azda olsa verdıgını görmek ıyı gelıyor. Aynı yerde takılmak cok sınır bozuyor:)ooohhh canım afiyet olsun menüler harikacanını hiç sıkma zaten hepimiz takılıyoruz canım hiç olmassa bak ne güzel 64 sün zatenzamanlada çok daha altına iniceksin
evet canım çok iyi anliyorum bende öyleyim ve artık bu hafta resmen psikolojim bozuldu canım bugün de migrenim tuttu sonra aman dedim sağlık olsun gerisi boş yavaştan veririz dedim en iyisi böyle rahat rahatInsallah cnm ya. Azda olsa verdıgını görmek ıyı gelıyor. Aynı yerde takılmak cok sınır bozuyor:)
üzülme canım regle zamani insanda şeker ve karbonhidrat ihtiyacı doğuyor karşı koymak zor oluyor birkerede bir dilim kekden bir şey olmaz zaten reglen bitince biraz daha vermiş olursunKızlar aksam yemegim köfte ve yoğurt
Bu arada 36 gün sonra regl oldum çok şükür.bittiğinde tartida daha iyi rakamlar görecegimi umuyorum
Yalniz bugün kacamak yaptim
Bir dilim kek yedim
Regl olacağim icin snrm gözüm döndü
Çok pişmanim
Öyle mutsuzum ki şuan
İns cnmüzülme canım regle zamani insanda şeker ve karbonhidrat ihtiyacı doğuyor karşı koymak zor oluyor birkerede bir dilim kekden bir şey olmaz zaten reglen bitince biraz daha vermiş olursun
Verdim canım 1 kilo verdim.Ama burası kişisel bloğa döndüğü için verdiğim kilo yazılmıyor.Nasıl veremedin yaa
İyice karıştırdım galiba
Ben 1 kilo verdin sanıyorum seni
Canım çok özür dilerim anlamadımVerdim canım 1 kilo verdim.Ama burası kişisel bloğa döndüğü için verdiğim kilo yazılmıyor.
NedeeennnAdımı güncellemelerinizden çıkarırsanız sevinirim.
ne oldu canım sorun ne bende anlamadımAdımı güncellemelerinizden çıkarırsanız sevinirim.