• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar bu hafta dolunay haftasıymış bilmiyorum inanıyor musunuz mesale ben dolunay günlerinde epilasyon saç bakımı yaparım çok faydasını gördüm bugün birşey daha ögrendim dolunay günlerinde şişiyormuş vücûd
Evet canım, ay büyürken su topluyoruz maalesef..

Tebrik ederim canım, onthebeach arkadaşımız hastaymış gözünden kaçmıştır muhtemelen, çok iyi gidiyorsun ve motive ediyorsun bizi. Lütfen listede kalmaya devam et..

Merhaba hanımlar,

Bir haftadır giremiyorum foruma zira ağır grip geçirdim, beslenmeme çok fazla dikkat edemedim ve devamlı da yattım, bakalım bunun bana getirisi kaç kilo oldu :dondurma:

Hoşbulduk bendeki en son tablo şöyleydi, güncellemek isteyenler lütfen bana son kilolarını bildirebilirler mi? :KK200:

onthebeach 62.9kg - 62.7kg - 62.2kg
papatyada123 61.9kg
Pegasus07 65.2kg - 64.2 - 65.0kg
yenidencan 101.1kg - 99.9kg
mirafatos 70.5kg - 69.9kg -69.2kg
ZO2718 69.4kg - 68.6 - 67.9kg
missFrezya 68.5kg -67.5kg - 66.3kg
ElvedaKilolar 63.2kg - 62.0kg -62.0kg
Elalis 72.2kg- 71.1kg - 69.9kg
denvir 71.5kg - 70.9 - 71.5kg
marselinda 80.2kg - 79.7kg
mini93 51.8kg
elmadilimi 111.0kg
tudoshimido 59.4kg
lastrose6 102kg - 102.1kg
TandemFelix 86.6kg - 84.5kg
Sinem33 68.1kg
Akasya1612 63.0kg - 62.8kg
miyav_su 75.5 kg - 74.5 kg
zorakibebek 70.0kg - 67.5kg
Sevimasi 72.0 kg - 72.0 kg
Çok geçmiş olsun canım, hasta halinle liste için ellerine sağlık..

Kızlar aksam yemegim köfte ve yoğurt
Bu arada 36 gün sonra regl oldum çok şükür.bittiğinde tartida daha iyi rakamlar görecegimi umuyorum
Yalniz bugün kacamak yaptim:olamaz:
Bir dilim kek yedim:silah:
Regl olacağim icin snrm gözüm döndü
Çok pişmanim:kızgın:
Öyle mutsuzum ki şuan:mad:
Bol su iç ve yürüyüş yAda hareket yap canım

canım spor hocası ve baya başarılı arkadaslarimdan bildiğim kadarıyla kilo vermeden fazla ağırlık çalışmak iyi değil çünkü yağlar erimeden kas yapmaya başlıyorsun incelmeni ve zayiflamani engelleyip vucudunun bu kiloda kasa dönüşmesine neden olabiliyor canım belli bir kiloyu verene kadar sadece kardiyo tarzi yapip direk yag yakmak yeterli siye biliyorum ama istersen sende iyice bir araştır yinede canım emeğin bosa gitmesin
Canım ben Zaten 24 kg ağırlık ile verdim 3 yıldır spor yapıyorum dediğin gibi olmadım 75 değil 65 gösterdiğimi söylerler

canım biz bir saygisizligimiz yada yanlış kelimemiz olmadı neyi yanlış anladın bilmiyorum tam tersine seni hep ornek alip taktir ettik ama espirilli dille konusmamdan bir yanlış anlaşılma dogduysa özür dilerim ama zaten kişisel blok muş gibi ozel hayatımı yazmadım sadece sorulara cvp veriyorum yada aklıma takılan seyleri yada yarari olabilecek seyleri yazmaya calisiyorum ama rahatsız ettiyse daha az yazarım artık ve zaten listeyide ben yapmıyorum benimde önceden kilomun yanlış yazıldığı çok oldu defalarca ikaz ettim zor duzelttiler.bildigim kadariyla listeyi yapan onthebeach zaten
cnm senınle alakalı bısey degıl bence, yanlış anlamışsınız. Senınde dedıgın gıbı lısteyı sen hazırlanıyorsun :)

Afiyet olsun spor yapıyor Musun ?birde kahvaltını öne çeksen 3 öğün yapsan olmaz mı
Tesekkur ederım cnm. Saat 6 da kalkıyorum, cocukları okula götür gel 8-9 arası kahvaltı yapıyorum. Aralarda hıc acıkmıyorum bu yuzden 2 öğün yapıyorum.2 hafta okul tatılı var ve kahvaltılarını bıraz daha geç oluyor. Okullar açılırsa 3 öğün denerım bırde. :)

cnm senınle alakalı bısey degıl bence, yanlış anlamışsınız. Senınde dedıgın gıbı lısteyı sen hazırlanıyorsun :)

Tesekkur ederım cnm. Saat 6 da kalkıyorum, cocukları okula götür gel 8-9 arası kahvaltı yapıyorum. Aralarda hıc acıkmıyorum bu yuzden 2 öğün yapıyorum.2 hafta okul tatılı var ve kahvaltılarını bıraz daha geç oluyor. Okullar açılırsa 3 öğün denerım bırde. :)
Bencede birde öyle dene

Canım ben Zaten 24 kg ağırlık ile verdim 3 yıldır spor yapıyorum dediğin gibi olmadım 75 değil 65 gösterdiğimi söylerler
tevrik ederim canım vücut aliskindir ozaman tabi sen baya bilincli yapiyorsun 3yıl süper ve sen zaten acayip kas yapmissindir tabi 65 gorunursun zaten senin 65 kilo olan birine gore vucunda çok çok daha az yag vardır canım zaten kasdan ağır basıyorsun sen harika valla spor yapanın fiziği çok ayrı güzel oluyor:cool:

tevrik ederim canım vücut aliskindir ozaman tabi sen baya bilincli yapiyorsun 3yıl süper ve sen zaten acayip kas yapmissindir tabi 65 gorunursun zaten senin 65 kilo olan birine gore vucunda çok çok daha az yag vardır canım zaten kasdan ağır basıyorsun sen harika valla spor yapanın fiziği çok ayrı güzel oluyor:cool:
Teşekkür ederim Canım çok sağol :KK200::KK200::KK200:

Kızlar güzellikler beybiler yavrular biraz alınmaları gibi birşey olmuş.
Miss freyza arkadaşım ben özellikle birinin sizi görmezden geldiğini inanmıyorum.
Burda kim kimi tanıyor. Birlikte motive olmak için buradayız. Açıkçası daha öncede diyet yaparken başka gruplarda böyle şeyler oluyordu. Öyle birşey hissetsem bende yazmazdım.
Kopmayalim güzel bir sinerji yakaladik. Hepinizi seven denviriniz.

Merhaba canım.Neden bahsettiğini şimdi anladım canım ama bunun bilinçli yapılan birşey olduğunu sanmıyırum ve kaldıki burda hepimiz aynı samimiyetteyuz diye düşünüyorum .Birbirimizin yüzünü bile görmedik taraf tutulacak bir olayda yok zaten.
Belki alınmakta haklı olabilirsin ama eminim bu bir yanlış anlaşılma.
Ve ben senin kırılmana ve bunun sonucunda tepkine çok üzüldüm inan.:KK200:
Canım yanlış anladın beni senden bahsetmedim ben.Kilo çizelgesine kilomun hatırlatığım halde yazılmaması ndan bahsettim.Olayın sizle bir ilgisi yok.Olayın ne olduğunu bende bilmiyorum zaten.Sen alınma lütfen .

Merhaba canım.Neden bahsettiğini şimdi anladım canım ama bunun bilinçli yapılan birşey olduğunu sanmıyırum ve kaldıki burda hepimiz aynı samimiyetteyuz diye düşünüyorum .Birbirimizin yüzünü bile görmedik taraf tutulacak bir olayda yok zaten.
Belki alınmakta haklı olabilirsin ama eminim bu bir yanlış anlaşılma.
Ve ben senin kırılmana ve bunun sonucunda tepkine çok üzüldüm inan.:KK200:
İnşallah senin dediğin gibidir canım.Çokta önemli değil.

İnşallah senin dediğin gibidir canım.Çokta önemli değil.
Canım bence görmemiştir.hele tartı günü sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki.bence o da görünce üzülecek.
Sakın gitme fatoşla beni feci gaza getiriyorsun sen.seni geçmemizden korktun dimiiiii :p

Canım yanlış anladın beni senden bahsetmedim ben.Kilo çizelgesine kilomun hatırlatığım halde yazılmaması ndan bahsettim.Olayın sizle bir ilgisi yok.Olayın ne olduğunu bende bilmiyorum zaten.Sen alınma lütfen .
canım ortada bir sey yokken elalis ve mirafatos olayi yazmissin ben onu anlamadım benim liste ile bir alakam yokki kilo bile vermedim ki senide tebrik ettim hatta espiri bile yaptım fıstık oldun diye kiskanip listeye yazmadilar gibi bir sey yazdım sana ama sen niye bana böyle şeyler yazdın hiç anlamadım ve şok yaşadım

Back